Doğuma Hazırlık oğlumun ismi ne olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
32
0
86
Afyon
29 haftalık hamileyim,oğlum olcak ismini KAYRA EGE koymayı düşünüyorum nasıl sizce?güzelmi?önerilerinizi bekliyorum

canım bence kayra zor soylenen bır ısım hemde yanlıs okunabılır yanlıs yazılabılır belkı ılerde zorlayabılır bebısını ama ege guzel bır ısım
mınısın hayırlı ugurlu olsun

kayra ismini hiç sevmiyorum unisex bir isim..kayranın yerine başka koyun sonuna ege ekleyin..saglıcakla gelsin kuzunuz..

kayra genelde erkeklere karya kızlara konuluo. ama ilerde karışıklık olur. aslında çok beğendiğim isim ama ilerde zorluk çekmemesi için bende oğluma bu ismi koymaktan vazgeçtim. ege ismini eşim istemediği için vazgeçtim. ege çok güzel

kayra güzel bir isim ama çok yaygın bu sene her 3 4 çocukdan biri kayra
benimde iki oğlum olcak eşim ikizlerden birine kayra koymayı çok istedi ama ben açıkcası istemiyorum
yağız ve yiğit koymaya karar verdik oda yaygın ama bence kayra daha yaygın bi isim
ama sen kendin içine sinen ismi koy

bende kayra ismini çok seviyorum ama kime desem kız ismi gibi dedi soğudum resmen...

Efe güzel isim ama kayra pek sık duymaya basladıgımız bir isim..

ikizlerin mi olacak maşallah ne kadar güzel bişey bende çok isterim ikizlerimin olmasını. ama ben ikizmişim erkek olan ikimiz malesef doğumdan sonra ölmüş. bu yuzden benim ikizlerimin olması zor görünüyor. ama çok isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…