Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim için ismin dilinden ziyade anlamlı olması daha önemli yani anlamsız uydurma isimleri sevmiyorum. Farklı olacak diye çocuklara değişik değişik isimler konuluyor bazılarını söylemeye dilimiz bile dönmüyor. Bir de her konan arapça ismin anlamı güzel olacak diye birşey yok.Normal anlamı diyelim ki tencere masa arapça söylenişi kulağa hoş geliyor deyip koyuluyor hele günümüzde ki çoğu ismin manası uydurma zaten. O yüzden oğlunuzun ismin de bir problem yok söylemesi kolay yalın güzel bir isim.
Bundan sonra konu oğlumun ismine gelirse, tüm kk arkamda, ayağını denk al diyeceğim!
Kk kadınlarının ne kadar zor beğenen ve birbirinden çok farklı fikirlere sahip kadınlar olduğunu biliyorum ama Altan konusunda hepimiz neredeyse hemfikir olduk. Bu da ne kadar isabetli bir seçim yaptığımı kanıtlıyor. Teşekkür ederim, birbirinden güzel cevaplariniz için. Yaşasın Türkçe isimler!
Arkadaşlar, dert değil ama bu ülkenin yaşlısı bile nasıl konuşacağını bilmiyor. Benim 70 lerinde bir akrabam var. Her konuşmamızda, oğlun büyüyünce adını sevmeyecek, keşke bu adı koymasaydin diyor. Arapça çok güzel isimler varmış. Ben Türkçe koyuyorum, siz istediğiniz dilde koyarsınız dememe rağmen konuyu hep oğlumun adına getiriyor.
Konu Arapça Türkçe konusu değil. Başka yere cekilmesin ve konum kapatılmasın lütfen ama nedir bu büyüklerin her şeyi ben bilirim tavrı?
Oğlumun adı Altan! Bu arada. Bu isimde sevilmeyecek ne var?