Doğuma Hazırlık oğlumun ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sara1407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
17
0
36
İstanbul
13+4 haftalık hamileyim 2 gün önce erkek olduğunu öğrendik isim olarak şu an Aras düşünüyorum hem okunuş olarak ismimin tersi hemde söylenişi hoşuma gidiyor.Sizce nasıl?Daha ilginç ve güzel isim öneriliz varsa sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? şimdiden teşekkürler..

aras da güzel isim ama ben yalkın ismini çok seviyorum anlamı biricik, tek demek...

Yalkın, hiç duymamıştım söylenişi biraz değişik geldi bana güzel gelmedi,ama çok teşekkür ederim.Varsa böyle başka değişik isimler bekliyorum

KesinlikLe BARLAS.............

hic hos bi isim degil bana kalirsa, degisik isim koymak adina bu kadarda abartmamak gerek bence
türkce kökenli ama yabanci bi isim gibi, hos gelmiyor kulaga

(kahraman, savasci anlamindaymis)

Son düzenleme:
Çok haklısın ama işte çok kafası karışıyor insanın eskiden iğrenç gelen isimler şimdi güzel geliyor,güzel gelenler çirkin geliyor değişik bir psikoji aslında en iyisi çokta sormamak benim için Aras çok güzel daha fazla karıştırmiym en iyisi =)

ben furkan isminide cok seviyorum mesela, hem kurani kerimde geciyor
hemde anlami cok güzel
iyi ve kötüyü birbirinden ayiran kanit demek.

ama dedigin gibi eskiden bana hic hos gelmezdi
simdi begeniyorum, zamanla insanin zevkleri degisiyor
o yüzden anlik bi zevkle hevesle karar verip isim koymaman daha iyi

cocugun her yasina gidecek ve ufakkende telaffuzundan zorlanmayacak,
büyüklerinde anlayabilecegi, söyleyebilecegi bi isim tercih ederdim yerinde olsam.

hic hos bi isim degil bana kalirsa, degisik isim koymak adina bu kadarda abartmamak gerek bence
türkce kökenli ama yabanci bi isim gibi, hos gelmiyor kulaga

(kahraman, savasci anlamindaymis)

Barlas abartı bi isim mi:53: bana göre anlamlı,hemde tam bi erkek ismi..tabi kişiye göree.

Back
X