Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8.ayımdayım hala karar veremedik tek isim olsun istiyorduk ama ortada buluşamadık eşimle o tolga ben ege diyorum o yüzden ikisi olsa Tolga Ege, bazıları uymuyor diyor ama biz uysun diye demiyoruz ki bu isimleri, sizce nasıl oluyor TOLGA EGE
ilk duyunca garipseniyor ama söylendikçe dil söylemeye kulak duymaya alışınca hoş gelebilir. ne isimler var uyumsuz duyuldukça alışılan. ikiside ayrı ayrı güzel isimler.
8.ayımdayım hala karar veremedik tek isim olsun istiyorduk ama ortada buluşamadık eşimle o tolga ben ege diyorum o yüzden ikisi olsa Tolga Ege, bazıları uymuyor diyor ama biz uysun diye demiyoruz ki bu isimleri, sizce nasıl oluyor TOLGA EGE
İkisinin de içinde G harfi olduğu için biraz söylemesi zor gibi. Tolga efe dile daha kolay geliyor mesela ama arkadaşın da dediği gibi alışınca zor gelmez.
benim minnakta erkek olsaydı emir yağız olcaktı ama prensesimz gelecek inş tolga ege de bence gayet güzel rabbim sağlıklı bi sekilde kavuşmayı nasip etsin