Doğuma Hazırlık oğlumun ismine karar veremedik...Yardım kızlar :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

troyaalanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
26
0
36
İstanbul
Bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim ama insan kendi evladı olunca isim koymada çok seçici oluyormuş. şu an için 4 isim bulduk sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

GÜRKAN
AKİL
ATA
ÇINAR

Eşim Ata Akil koyalım diyor ama benim gönlüm Gürkanda, Babamın ikinci adı Gürcan ona uysun istiyorum (tabi böyle düşündüğümden eşimin haberi yok :129: )

Bu isimlerin arasına GÖRKEM' ide ekliyorum

Çınar Ata .......
Çok güzel isimler seçmişsiniz.. Keşke herkes böyle dönemin bir-iki popüler isimlerinin dışına çıkabilse. Ne yazık ki doğan her çocuğa aynı isimler veriliyor. Sizin tercihleriniz gerçekten güzel..
İkinizin ortak noktası Ata Gürkan da olabilir.. Ya da Gürkan Ata .... Kimse kırılmamış olur böylece.

evet verdiğin seçeneklerde olabilir uyumu oldu.Sağol canım

Amin çok sağol.Bende aslında tek isim istiyordum soy ismimiz biraz uzun diye ama diyorumya çok kararsısız.Hayırlısı olsun bakalım

Gürkan diyorum ben ..............

bende 1 aylık yenge oldum görümcem doğum yaptı
ÇINAR koyduk ismini çok yakışıklıııı

ya görkem ismi hep bana kız ismi gibi gelıyo erkeğe hiç yakıştırmadığım isim görkemdir kimse kusura bakmasın bu benım düşüncemgörkem gösteriş gibi gelıyo bi erkeğe yakışmıyo bu isim

Çınar çok güzel Atada hoş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…