Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oğlum şuan 4 aylık kalbinde 4 mm asd delik var. deliğin kapanmasını bekliyoruz yoksa ameliyat olacak bu durumda olupta deliği kapanan varmı benmile paylaşırsanız sevinirim çok tedirginim çünkü
dayımın oğlunda vardı,bebekken kalbi delik denildi.Sonra ilaçla iğneyle tedavi oldu,tam olarak bilmiyorum.Sonradan delik kapandı,şu an gayet de sağlıklı.Hatta askerden bile geldi.
bebeğim bir haftalıkken üfürümle anlaşıldı kalbinde delik olduğu sonra folarans naghtingel hastanesinde eko çekildi ve tespit edildi ve 4mm idi
15 gün takip edilecek ve ilaçlı tedavi olup olmadığına karar verilecekti 15 gün sonra çok şükür küçülmeye başladığını gördü dr ve 3 ay sonraya kontrol randevusu verdi inşallah dahada küçülmüştür diye dua ediyoruz
oğlum şuan 4 aylık kalbinde 4 mm asd delik var. deliğin kapanmasını bekliyoruz yoksa ameliyat olacak bu durumda olupta deliği kapanan varmı benmile paylaşırsanız sevinirim çok tedirginim çünkü
yiğenımde dogdugunda 3-4 tane delık vardı..cok agladıgında morarıyordu yada heycanlanıp korktugunda carpıntısı oluyordu...o nedenle buyuyene kadar aglatmamaya gayret gosterdıler cok ıyı besledıler..delıklerın cogu kapandı ama en son bı operasyon gecırdı sıkıntısını azaltacak...su an 7. sınıf maşallah koca bır kız oldu..sadece kontrollerını ve ılaçlarını aksatmayın gecmıs olsun ...kapanmadıgı surece amelıyat yapıyorlar ama allah beterınden korusun çaresi var en azından sıkma kendını
benim tanıdığım çok kişi var canım bebekken kalbi delik denip de şimdi kocaman çocuk olmuşlar...
Allah izniyle senin bebeğin de iyileşir... sen kalbini feraah tut dualarını eksik etme bebeğinden canım...
Allah yardımcınız olsun...
bende de asd delik vardı kalbimde. doğuştan olmasına rağmen hiçl bir belirti ve şikayet yoktu. o yüzden 12 yaşıma geldiğimde anlaşıldı. tercihen ameliyat ıoldum. şu an çok şükür çok sağlılıyım. 2,5 aylık oğlum var onunla ilgileniyorum:)