Çocuk Hastalıkları Oğlumun Kan Grubunu neden bizden farklı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kayınpederim babasından almış,eşim kayınpederimden almış,2 bebeğimden babasından aynı kan grubunu almış. kan gruplarını sanırım bizlerde ırsi..

Bir çift göze sahip olsaydın ilk sayfadaki yorumumu görürdün.:hulya:

mesajlara bakarım ama yazanlara bakmam çünkü yazan kişi benim için önemli değil, içerik önemli. zaten sonraki mesajlarımı okuduysanız yazanlara bakıp gördüğümü söyledim.
ben size siz diyorsam siz de bana öyle hitap etmek zorundasınız bu 1.
2. olarak da terbiyenizi takının!

canım benim kan grubum 0+ eşimin A+ oğlumun ise 0- bende neden ikimiz + iken oğlum - oldu dedim. doktorda anne yada babada 0 grubu varsa bebeğin - olma ihtimali yüksek. eğer ikinizdede 0 grubu olmasaydı ailelerinizi araştırıp kimde 0 grubu var diye bakacaktık dedi

teyzemler 4 kişilik bir aile hepsinin farklı kan grupları :)

eşiminle benimde A Rh+ bizim oğlanın A Rh-

yani olabiliyor bu durumlar bi anormallik yok.

Kan gruplarımız Eşimin ki A Rh (+), benimki B Rh (+). Oğlumun ki ise bugün yapılan testte O Rh (+) çıktı. Ailelerimizde de bu gruptan yok, ayrıca biz ya A ya B yada AB olur diye düşünüyorduk.

Bilimsel bi açıklaması varmı bu durumun? Bizlermi yanlış biliyoruz acaba?

benim a rh pozitif eşimin b pozitif kızımın ise AB NEGATİF....GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM DOKTORA SORDUM GAYET NORMAL DEDİ

benim ve eşimin kan gurubu pozitif iki yavrumunda negatif al benden de okadar ne kadar acip değil mi Rabbime güçlük yok

ben b+
eşim ab+
baby a-

bende şok olmuştum hemen doktora sordum...
normal böyle olması siz neden telaş yaptınız ki dedi...
nasıl yapmam şok anıydı benim için :)

Kan gruplarımız Eşimin ki A Rh (+), benimki B Rh (+). Oğlumun ki ise bugün yapılan testte O Rh (+) çıktı. Ailelerimizde de bu gruptan yok, ayrıca biz ya A ya B yada AB olur diye düşünüyorduk.

Bilimsel bi açıklaması varmı bu durumun? Bizlermi yanlış biliyoruz acaba?

Ben de şunu merak ediyorum.
Bebek anne karnındayken annenin kanı dolaşmıyor mu onun bedeninde de? O zaman aynı kan ve aynı gruptur. Sonradan nasıl değişiyor?

Back
X