- 10 Ocak 2017
- 29
- 8
- 6
- 37
- Konu Sahibi Nartanesi46
Merhaba arkadaslar. Esimin ailesiyle toplu bi araya geldigimiz zaman gorumcemin cocuklari 3 yasindaki ogluma cok kotu davraniyor aslinda yanlizken o kadar degil ama eltimin cocuklariyla bir araya gelince oglumu dislayip kotu davraniyorlar bu sefer eltimin daha kucuk olan cocuklarida kotu davranmaya basladi el ele tutusup oynuyorlar oglumda ellerinden tutmak istiyor itekliyorlar anneleri kizincada ama o bize vurdu diye yalan soyluyorlar ben ozellikle yanlarinda duruyorum oglum hic vurmuyor aksine onlarla oynamak istiyor aslinda sorun en buyuk kuzenlerinden kaynaklaniyor o ne yaparsa digerleride onu yapiyor ben uyardikca bak buda senin kuzenin buda katilsin dedikce gozumun icine baka baka kotiu davraniyor bi kere lutfen bak sen boyle yapinca ikimizde uzuluyoruz diye cikistim babasini arayip sikayet etmis kaynanam da bise deme onlara diye bana cikisti hakli oldugumuzu bildigi halde enistesi bise demesin diye susturdu artik bir araya gelmek istemiyorum her geldigimizde oglum a uzuntuden hasta oluyor tuvalet egiti.i bile geriledi arkadaslar sizce nasil bir yol izlemem lazim biliyorum hepsi cocuk ama simariklik da bi yere kadar