• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun öğretmeni

Morlila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
11
17
88
47
Herkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.

valla çocuğumu okula yollamam yine de o öğretmenle bir araya getirmem. ben gidip ona gösterirdim nasıl katil olunur nasıl koyun gibi oturtulur. gücü el kadar bebklere mi yetiyormuş hadsiz. sabah sabah sinirim bozuldu resmen.
valla ispat edemezseniz hiç de birşey olmaz gibime geliyor.

147den bişey çıkmıyor.soruşturma açılıyor öğretmen devam ediyor.belki öğretmen ve idareyle konuşmayı deneyebilirsiniz tabi sizi anlamak istiyorlarsa

Bence de bimere yazın. Hem bimer kimliğinizi yazsanız da bunu 3. Şahıslarla paylaşmaz

Nerden duydun bunlari soyledigini?
Kulaginla mi?
Eminsen gizli kapakli degil de cesaretinle konus adamla.Al cocugunu memnun degilsn ve eminsen.Baska okul mu yok.Hem karnim doysun hem pastam dursun diyosun.
Evet veliler olarak durumun farkındayız tüm çocuklar evde aynı şeyleri anlatıyor pastam dursun karnım doysun olayı değil dedim ya doğudayız ve seçme şansımız yok imkanlar kısıtlı ya bu öğretmenle yada okula göndermemek tek seçenek öğrencilere tavır alıp dışlıyor eleştirip birşey söyleyince. Okul yönetiminden çok onun sözü geciyor okulda

Herkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
Once ogrtmnin hakaretlerinden emin olmalisiniz. Asla ve asla hakeret iceren kelimeler kullanmaya hakki yok. Heleki yazdiklariniz tuyler urpertici. 1. Ogrtmenle konusun ve sozlerinden rahatsiz oldugunuzu soyleyin yok konusamam cocuguma takar derseniz mudurle konusun ama kararli ve kesin cumleler ile konusun. Cozum bulunmazsa milli egtme olmadi bakanliga yaxacaginizi soyleyin. Cok rahatsizsaniz sinifi degistirin size olmaz derler ama bal gibi olur veli biraz bilincli olsun yeter. Tavsiyem eminseniz bu durumlarin yasandigindan asla pesini birakmayin. Isin Icinde olan biri olarak soyluyorum lutfen boyle ogrtmenlerin pesini birakmayin ki curuk elmalar ayiklansin

Gidin öğretmeninizle güzelce konuşmayı deneyin önce. Böyle bir şey var mı doğru mu diye.. Ben bir öğretmenin böyle yapacağına inanmak istemedim bu yüzden işin aslını sizden öğrenmek istedim deyin.

Eğer evet yapıyorum derse yapmaya hakkınız yok çocuğumun böyle bir eğitim almasını istemiyorum dersiniz.

Ters konuşmaya devam ederse gerekli yerlere gidersiniz.

Ama önce gerekli kişi ilk muhattabiniz öğretmen olmalı..

bir öğretmen olarak size tavsiyem, öncelikle öğretmen ile konuşmanızdır. iletişimsizlik sizn de başınıza dert açabilir. en iyisi rahatsızlığınızı net bir dille ifade etmek ve hocanın tavırlarındaki değişikliği bir süre gözlemlemek. olmuyorsa şikayetinizi yaparsınız.

Böyle şeyler duyduk ama size hiç yakistiramadik böyle bi insan değil o gayet saygılı biridir is ahlaki vardir dedik inanamadik hocam.. diye lafa girin.. en az 3 veli.. olumlu yaklaşın.. gayet pişkin devam ediyorsa herkes çocuğunu okuldan alacak diyince mudur tutusur.. gerekeni yapar.. gerekirse ilçe il milli eğitime gidip şikayet edersiniz değişiklik olmazsa.. Tüm veliler birlik olun çünkü illa 1 tane yok biz memnunuz efenim diyen tip çıkar en kötü öğretmen konusunda bile.. yalancı şahitlik çok oluyor maalesef..

Okula gidip bizzat idareyle konuşun neden kimliğinizi gizlemek zorunda olasınız? Ben de doğuda öğretmenlik yapıyorum ve gelen şikayetler sebebiyle hiçbir öğrenci de başka okula gönderilmedi doğruya doğru yanlışa da yanlış dememiz gerekiyor gerçekten öyle bir durum varsa hiç durmayın gidin konuşun lütfen. Sınıf öğretmeni ile sorun halledilmezse idareye gidin o da fayda etmezse gerekli yerlere şikayet edersiniz.

Benim de böyle hocalarım vardı hala onların lafları kulağıma gelir. Bu psikoloji çok kötü bebeğinizin sağlığı,eğitimi ve kişiliği için hemen şikayet edilmeli bu şahıs. Açıkça söyleyin bunu ama elinizde bir kanıt olsun. Boş vermeyin bu konuyu

Kimliginizin gizli kalmasi mumkun degil eger bi islem yapilmasini istiyorsaniz.
Bizim okulun icinde hocalar sigara icerdi aradik sikayet etmek icin. Dilekce yazilmasi gerekir ve isim soyisim imza olmasi gerekir demislerdi

Back
X