- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi öğretmenle konuşmuş sonuca bağlamış. siz hala birbirinizi yiyin.
Konu sahibi ogretmenle konusmayacagini mudure iletecegini soylemisti ama iletip iletmedigini, konuyu sonuca baglayip baglamadigi hakkinda bilgi vermedi henuz.
Siz götürdüğünüzde bir sorun çıkmadığına göre o da götürseydi bir sorun çıkmayacaktı.Merhaba. Eger çocuğumun düştüğünü söylüyorsa neden o an aramadın derim. Vurdun ki bir şey yaptın ki panikten aramadın belki de hiç söylemeyecektin derim.
Bir de eğer çocukta ciddi bir hasar oluşacaksa bunun elbette baş sorumlusu ögretmendir. Neden güvenli ortam oluşturmamış. Çocuk düşunce neden hastaneye goturulmemis anne aranmamis
Merhaba. Eger çocuğumun düştüğünü söylüyorsa neden o an aramadın derim. Vurdun ki bir şey yaptın ki panikten aramadın belki de hiç söylemeyecektin derim.
Bir de eğer çocukta ciddi bir hasar oluşacaksa bunun elbette baş sorumlusu ögretmendir. Neden güvenli ortam oluşturmamış. Çocuk düşunce neden hastaneye goturulmemis anne aranmamis
Ogretmen bana çocuk düştü dedim. Kamera yok. Diyorum ki belki düşmedi belki ögretmrn vurdu ki beni aramadı. Okudugunuzu anlayın. Kitap okumanızı öneririmResmen afaki bir durum icin ogretmene vurdun ya da cocuga birsey yaptin ki aramadin diye iftira atarim diyorsunuz ve siz de ogretmensiniz..Bunun ogretmen olmakla da alakasi yok gerci.Kanim dondu resmen.
Kafa çarpması onemli bir olaydır. Bilmiyorsanız benden ögrenin.Sevgili öğretmenim.
Önemli düşmeler ve yaralanmalarda elbette veli aranilir.
Ama çocuklar günde defalarca düşüp kalkabiliyor. En basitinden düştükten sonra gerekli ilgiyi gösterip yüzünü yıkadıktan sonra oyuna, yaramazlıga devam eden çocuğun annesini neden telaslandirayim diye düşünüyorum ben..
Çocuğa gerekli ilkyardımı yaparim iyi misin diye sorarım neşesini, halini gözlemlerim.
Başın dönüyor mu miden bulanıyor mu diye sorarım. Ara ara da yoklarım.
Eğer bunlar varsa veliyi arar onu beklemeden acile biz götürelim derim idareye.
Not: Keşke sizin gibi velilerin alnında yazsa da bilsek..
Bu ne demek böyle. Sorun da çıkiyor olabilirdi. Kafa carpması sonuçta. Göturmuyorsa bile aramak zorunda.Siz götürdüğünüzde bir sorun çıkmadığına göre o da götürseydi bir sorun çıkmayacaktı.
Az önce bir söz duydum çok hoşuma gitti. Az ye de çocuğuna bir bakıcı tut. Sanki öğretmen olduğunu söylemiştin, umarım sen jet hızıyla hareket edip ayağı kayan çocuğu tutuyorsundur canım yaa![]()
Ogretmen bana çocuk düştü dedim. Kamera yok. Diyorum ki belki düşmedi belki ögretmrn vurdu ki beni aramadı. Okudugunuzu anlayın. Kitap okumanızı öneririm![]()
O sinirle cümle düşüklüğünün farkına varmamışım. Merak etmeyin derste böyle değilim.Oncelikle cumle dusuklugu yapmadan cumle kurun,kitap okuma onerinizi ben elbet degerlendiririm.Sayet cumleleriniz derste de boyleyse durum vahim :)
boyle öğretmenler yzuundden cocukların ozguvenı 0 oluyor.Herkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
Ücretli kadrolu fark etmiyor. Vicdan işi bu. Kadroluydu bizim eski ögretmen