Oğlumun öksürüğü için

mavihuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
27
0
36
Balıkesir
Anneler benim oğlan 21 aylık üşürmüş doktor antibiyotik , öksürük şurubu vs verdi. Ama bu öksürük başa bela . Şurup onu daha çok öldürüyor, lakin balgamı atması içinde gerekli diyorlar . Öksürük şurupları sanki balgam oluşturuyor sonra attırıyor gibi geliyor bana. Bn napayım şimdi??

Anneler benim oğlan 21 aylık üşürmüş doktor antibiyotik , öksürük şurubu vs verdi. Ama bu öksürük başa bela . Şurup onu daha çok öldürüyor, lakin balgamı atması içinde gerekli diyorlar . Öksürük şurupları sanki balgam oluşturuyor sonra attırıyor gibi geliyor bana. Bn napayım şimdi??

Canim o balgam vucudun urettigi mikrop. Surup o mikrobu temizlemek icin onun vucuttan cikmasini huzlandirir. Yani surup balgam yapmaz olan mikrobu atiyor. Surubu ver bence cabuk iyilessin. Oksuruk icin ayaklarinin altina gece yatmadan viks surebilirsin oda geciriyormus.cok gecmis olsun insallah bebisin biran once iyilesir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öksürük uyku sırasında daha yoğunlaşır viksi topuklarına sür ilk akşam sonra göğsüne üçüncü akşam sırtına ve çok hafif burun kenarlarına sür çok rahat bir gece geçirir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 ya da 3 yasindan kucuk cocuklara vicks surulmuyor diye biliyorum..
Topuklara olabilir ama gogsune surmeyin bence..
Gecmis olsun

Herseyiniz yeterli olsun !

Bala alerjisi yoksa bal ve limonu kesinlikle tavsiye ederim.
Gece yatirirken hemen kasiktaki bala bir kac damla limon damlatiyorsun cocuga veriyorsun.
Ben oyle yaptiktan sonra su falan da vermiyorum o sekilde uyuyor. Gercekten cok faydasini gordum.

Back
X