Oglumun ozguven sorunu...

Babasının tavrını değiştirmesi lazım gibi geldi bana. Çocuk bir şey diyecek ama çekiniyo belki babadan. Yani kendini ortaya koyamıyo özne olamamış; şunu beğenmesem azarlanırım şunu söylesem suratları asılır gibi diken üstünde sanki :KK43: kendini babasının yanında rahat hissetmiyo ki diğer çocukların büyüklerin yanında nasıl rahat olsun
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

bikac haftadir babaya söylüyorum beraber baba oğul vakit geçirin gidiyorlar bir saat ama onu istemiyor çünkü sabırsız en basit şeye kizabiliyor bende onun kizdigina kızıyorum
Sebebi belli oldu o zaman lütfen oğlunuzun ileride sağlıklı bir birey !olması için babayı artık durdurun,kendine gelsin yoksa çocuğu hiçbir zaman istediği o atak çocuk olamayacak.Lütfen kusuruma bakmayın ama karı-koca çocuğa hiç seçme özgürlüğü sunmamışsınız . Daha geç olmadan toparlayın kendinizi.Babayla konuşun biraz sabırlı olsun zamanla çocuk sizden güç alıp cesaretlenecektir.

Sebebi belli oldu o zaman lütfen oğlunuzun ileride sağlıklı bir birey !olması için babayı artık durdurun,kendine gelsin yoksa çocuğu hiçbir zaman istediği o atak çocuk olamayacak.Lütfen kusuruma bakmayın ama karı-koca çocuğa hiç seçme özgürlüğü sunmamışsınız . Daha geç olmadan toparlayın kendinizi.Babayla konuşun biraz sabırlı olsun zamanla çocuk sizden güç alıp cesaretlenecektir.
babayı sürekli uyarıyorum çoğu kavgamız bundan zaten onun sabırsız olup kizdigindan herşeye bende aşırı düşkünüm maalesef baba da öfke kontrolü yok herkese karşı tedavi olmayi da kabul etmiyor:(

Bir çocukta özgüven eksiklği varsa,önce ebeveyn araştırılmalı.Anne ve baba da aşırı korumacı/eleştirisel/baskıcı/öfkeci bir yapı varsa,bu çocuğun içine kapanmasına sebep olur.

Bir çocukta özgüven eksiklği varsa,önce ebeveyn araştırılmalı.Anne ve baba da aşırı korumacı/eleştirisel/baskıcı/öfkeci bir yapı varsa,bu çocuğun içine kapanmasına sebep olur.
ben hata mi anladım ve daha serbest bırakıyorum kendi nasıl mutlu olacaksa öyle davranmaya calisiyorum ama cesaret edemiyor hiçbir şeye parka gitsek bile fazla çocuk varsa oynamıyor eve gidelim diyor sizler neler yapiyosunuz cesaret ini artması için

Back
X