oglumun psikolojisi bozuldu delirmek uzereyim

valla çok küçükler daha sinirlerini kontrol edemiyorlar bizler yardımcı olucaz kontrol etmelerine. mesela ağlama krizine girdiğinde biz oda değiştiriyorduk eşimle. pat ağlamayı kesiyordu bizim yanımıza geldiğinde kendini yere atıp başlıyordu ağlamaya inan. hiç ama hiç gülmüyorduk ne kızma ne gülme konuşmuyoduk bile. valla 10 dk sonra susuyordu. sakinleşince böyle ağlamanı istemiyorum diyorduk. ama bınu 3-5 ay tekrar ettik hep. çok zor atlattı sabır.. şimdi 4.5 yaşında martta 5 olucak başka şeyleri var onunla uğraşıyoruz.
çocuğun varsa hele ki iyi yetiştirmek istiyorsan hayat hem ona hem sana hep eğitim. işte bile okuyorum neler yapabiliriz diye. okudukça insana moral geliyor.
aynen ben de aile içi iletişim ve çocuk psikolojisi üzerine çok kitap okudum, seminerlere katıldım. hatta birkaçına büyük oğlumla birlikte gittik. çocuk yetiştirmek hem dünyanın en güzel hem de en zor işi. inşallah sağlıklı ve mutlu çocuklarımız olur. ikinci bebeğinizin cinsiyeti belli mi?

aynen ben de aile içi iletişim ve çocuk psikolojisi üzerine çok kitap okudum, seminerlere katıldım. hatta birkaçına büyük oğlumla birlikte gittik. çocuk yetiştirmek hem dünyanın en güzel hem de en zor işi. inşallah sağlıklı ve mutlu çocuklarımız olur. ikinci bebeğinizin cinsiyeti belli mi?
hayır canım daha beli değil göstermiyor 13 haftalıkken kıza benzettiler ama değişebilir yanıla biliriz dediler. ama şimdi göstermiyor bekliceksiniz diyolar :)

hayır canım daha beli değil göstermiyor 13 haftalıkken kıza benzettiler ama değişebilir yanıla biliriz dediler. ama şimdi göstermiyor bekliceksiniz diyolar :)
İlk hamileliğinle fark var mı? iki hamileliğimde birbirine benziyordu. aynı kokular (kahve özellikle) rahatsız etti. bulantı şekli, uyku hali aynıydı. hatta doktorum ne hissediyorsun deyince erkek demiştim. o da gülmüştü ve bildin demişti :)

İlk hamileliğinle fark var mı? iki hamileliğimde birbirine benziyordu. aynı kokular (kahve özellikle) rahatsız etti. bulantı şekli, uyku hali aynıydı. hatta doktorum ne hissediyorsun deyince erkek demiştim. o da gülmüştü ve bildin demişti :)
evet canım fark var ama ilkinde evdeydim yorulunca rahat uyuyordum gündüz. bunda çalışıyorum bide oğlan var 1 tane o yüzden daha yorucu geçiyor. bide bunda 2 hafta progestan kullandım berbat bir ilaç miğde bulantısı çok yaptı bende. hayırlısı bakalım :)

takintisi var. mesela benim vucudumda bir ben var. surekli dokunmak istiyor. emzirirken baslamisti hala birakmadi.
kardesi emerken o gelir benle oynar. dondurerek oynama donme, dizme, el kol hareketleri vs yok.
Benim arkadasimin oglu da oyleydi. Normal bir cocuktu. Sanirim
Oglunuzun birazcik daha yardima ihtiyaci var o kadar. Sanirim sosyallesmesi ozellikle Kucuk yasta cok onemli.

Back
X