Oğlumun psikolojisi bozuluyor mu ?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Sevgili kk merhaba ;

Uzun zamandır sıkıntımı biliyorsunuz. Boşanma aşamasındayım ; 9 senelik evlilik 11 defa ayrılıp birleşme ; 5 mahkeme yüzü görme geri çekip dönmelerim ve aradaki yıpranışlarım; evladım için çırpınışlarım; dayak yiyişlerim; o kadar çok şey var ki ; ha bir de malı mülkü olan ama yokluk içinde yaşamalarım, son gelişimde başıma kakıyor küçük evlendim de eşya alamadım diye eline çekip15 bin verişlerim ; eve eşya düzüşlerim, üstüne tatillere götürüşlerim; ve bunlwr hep bana 39 bin borç yaptı , azalttım 8 bin civarı kaldı Temmuz’da kalan 3500 borcu tek elde elimdeki iki parça bilezikle kapatıp ayrı eve çıkacağım; lakin burada da mülteci gibiyim . Kiralar burada 1000 en az ve aidat ile 1200 faturalar vs derken bilmiyorum sonucu ve benim maaşım 2200 ; evladıma gündüz ben yollayacağım okula öğlen babası alacak evine ben akşam ondan teslim alacağım geçeceğim ama iş yeri ( okul) benimle bir daha anlaşma yapacak mı bilmiyorum , sorun yok görünüyor kimse ile konuşulmadı. Ama nihayetinde özelde Öğretmenim. Yeter mi , nasıl başedeceğim ama etmek zorundayım gerekirse gece gider bir yerde şarkı söyler yine bakarım bence evladıma diye düşünüyorum ben . Ne olur bana destek olun manevi.

Evladım az önce geldi hep geliyor sofraya beraber oturalım anne salona gel ama hayır mülteci gibi odada geçiyor zamanım kıyamıyorum oğluma da , ama gidemem dedesi ve babası oralarda hafta sonu gelsin der millet bana zulüm gibi geliyor yemin ederim . 22 ayardan ince ama ağır burma 3 bilezik +1 22 ayar daha hafif bilezik bir de inçe ve hafif 14 ayar bilezik var gizli aldım bana düğünde taktıkları acaba gizli bozdurup ödeyip hemen çıksam mı? Ama anlarsa öldürür de beni hakkım olmasına rağmen bilmiyorum

Sizce kaç para tutar bunlar aşağı yukarı bozduran var mı hiç

Şehir neresi

1000 kira 200 aidat fazla geldi bana

Aynı evde yaşayıp onlardan ayrı oturmanız vs çocuğu yıpratır

Yanlış hatırlamıyorsam okul öncesi çağda idi çocuk

Özelde öğretmenseniz neden babası alacak siz ondan alacaksınız vs

Bu sene az kaldı tamam da seneye sizinle gider sizinle gelir

Ben o iki ayrı evde yaşama fikrini doğru bulmuyorum çocuğun bir evi bir düzeni olur

İki taraf da ister istemez diğeri Hakkında konuşur misafir gelir mesela annesi nerede der boş ver o konuyu derler bu bile sıkıntı olur

Daha uygun kira arayın bence ve evi en kısa sürede ayırın

Az eşya olsun eşyalı ev olsun vs vs ama size ve oğlunuza ait olsun

Neden tazminat nafaka almayıp adamın borcunu ödüyorsunuz.. Altınlarınız sizinse kime neyin hesabını veriyorsunuz

Bana takıldı ama aldılar elimden ben de şimdi gizlice aldım farkederlerse beni keser kesin çünkü göstermelik takmışlae annelerinin yadigarıymış

Şehir neresi

1000 kira 200 aidat fazla geldi bana

Aynı evde yaşayıp onlardan ayrı oturmanız vs çocuğu yıpratır

Yanlış hatırlamıyorsam okul öncesi çağda idi çocuk

Özelde öğretmenseniz neden babası alacak siz ondan alacaksınız vs

Bu sene az kaldı tamam da seneye sizinle gider sizinle gelir

Ben o iki ayrı evde yaşama fikrini doğru bulmuyorum çocuğun bir evi bir düzeni olur

İki taraf da ister istemez diğeri Hakkında konuşur misafir gelir mesela annesi nerede der boş ver o konuyu derler bu bile sıkıntı olur

Daha uygun kira arayın bence ve evi en kısa sürede ayırın

Az eşya olsun eşyalı ev olsun vs vs ama size ve oğlunuza ait olsun

Şöyle ki , oğlum 2 de çıkıyor ben 6 da aradaki zamanda tek kalıyor bakacak kimse ya da o maliyeti karşılayacağım bir şey yok malesef ondan dolayı

defalarca boşanmaya niyet edip, bunu başaramamak, kendine güveni olmayan biri olduğunu gösteriyor..altınları sormandan bile belli bu...

Evet kendime güvenim çok zor geldi çok uzun zaman sonra geldi malesef altınları aldım yerinden ama çıkınca bir şey deseler de yapamazlar ama aynı evde iken kesin döver beni

Artık yeter mi yetmez mi diye düşünmeden gözünüzü karartıp boşansanız çok daha iyi olacak.

Boşanma kati zaten o başka , benim derdim ayda 1300 borç ödüyorum 5 kalemden oluşan onlar bitmeden çıksam üstüme borç maaş haczi gelecek sonrası felaket olacak toplamı 8 bin kaldı zaten ondan bu evdeyim

neden bu kadar geç kaldınız? kendinize , çocuğa neden zarar vermeye devam ettiniz de ilk seferde boşanmadınız? geri döndünüz de çok mu iyi oldu? darp raporunuz var mı? nedenn borcunu ödüyorsunuz? boşanma davasıyla beraber maddi manevi tazminat davası, nafaka, uzaklaştırma kararı, bunların hepsini yapmanız gerekiyor. hem de bir an önce.zaten çoook geç kalmışsınız.

Peki boşanınca nafaka almayacakmısınız hic?
Ne bileyim,1000,2000tl civarı birşey alsanız kolay olur sizin için biraz daha
Maddi durumu kötümü eşinizin?

Kendisinin babası üzerine görünen 5 evi var resmiyette SSK su yok doğal olarak da çok şerefsiz birisi olarak kendisi resmiyette fakir

neden bu kadar geç kaldınız? kendinize , çocuğa neden zarar vermeye devam ettiniz de ilk seferde boşanmadınız? geri döndünüz de çok mu iyi oldu? darp raporunuz var mı? nedenn borcunu ödüyorsunuz? boşanma davasıyla beraber maddi manevi tazminat davası, nafaka, uzaklaştırma kararı, bunların hepsini yapmanız gerekiyor. hem de bir an önce.zaten çoook geç kalmışsınız.

Çokça geç kaldığım bir kesin ama o kadar baskı altına girmişim o kadar pollyannacı olmuşum o kadar ya daha kötü olursam durumunu yaşamışım ki geç kalmanın bedeli ağır ödeniyor şimdi

Anlattıklarınıza çok üzüldüm, oğlunuzun psikolojisi tabi ki bozulur ne kadar konu içinde geçmese de bu soru , nitekim benim bile okurken psikolojim bozuldu. Allah yardımcınız olsun.
Altınların sahtesini alıp koyun yerine farketmesinler kendinizi düzlüğe çıkarın oğlunuzu da alıp kaçın gidin o evden inşallah hayatınız düzene girer 🤲🏻

Back
X