- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.268
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Söyledi oda cocuk makinadan korkuyor annesi kesiyor dedi. Yine susmadilarÇocuk senin çocuğun onlara ne? Eşine şöyle o söylesin sen yüz göz olma şunlarla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyledi oda cocuk makinadan korkuyor annesi kesiyor dedi. Yine susmadilarÇocuk senin çocuğun onlara ne? Eşine şöyle o söylesin sen yüz göz olma şunlarla.
Kesinlikle. Ben artik kesiyorum saçlarını kuafore baya oldu goturmeyeli :) kibar bir dille ayar vermek istiyorum ama nasılBenzesin kore çocuklarına ne olucak ki? Bence çok sevimliler hatta :) eminim sizin çocuğunuz da çok sevimlidir. Ama dediğiniz gibi standart bir saç şekli kabul görünce azıcık farklı bir saç görsünler hemen onu da standartlaştırmak istiyor belli bir yaşın üstündeki kişiler.
Çocuğunuz makineden ve berberden korkuyorsa sırf milletin lafı için götürecek haliniz yok. Çocuğun psikolojisi daha önemli milletten.
Çocuk benim çocugum diyeceksin yada umursamayacaksın duymazlıktan gel bende kestirmek isteyince kestirme diye kırk agızdan laf çıkıyor yine kendi bildigimi yapıyorum kendim tıraş ediyorum sonra da Ayy çok yakışıyor traş diyorlar gıcık oluyorum saçları kulak arkasına dolunca aman onlar sürekli konuşacak bişey bulur herşey olay olur hem benzesin ne var kore bebeleri çok tatlı oluyor ne güzel işteKaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
Ablan ne tepki verdi buna merak ettimBenim erkek yigenimin saclari da uzundu bağlayınca da çok tatliş olurdu babannesigile gittiklerinde ablamdan habersiz götürüp tras ettirmisler![]()
Kesinlikle. Ben artik kesiyorum saçlarını kuafore baya oldu goturmeyeli :) kibar bir dille ayar vermek istiyorum ama nasıl
O zaman hiç çekinme yanlış anlıyorlarsa da anlasınlar tepkimi göster benim çocuğum ben böyle seviyorum deSöyledi oda cocuk makinadan korkuyor annesi kesiyor dedi. Yine susmadilar
sizin sefil fikrinizin bir onemi yok diyip gececeksin.Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Herkes başkasının çocuğu için en iyisini bildiğini sanıyor. "O böyle seviyor, siz kendi çocuklarınızın saçını istediğiniz gibi kestirin." de.Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Cok geldim duymamazliktan bu ilk değil. Ya tartisicagiz artik yada ayar vermek lazim ustu kapali. Benimde yegenlerim var birgun olsun saçları hakkinda konusmadim konusmamda.en fazla saclarini tarayip sekil yapmisimdir okadar.aman nebilim ya bir bitmedi bunlarÇocuk benim çocugum diyeceksin yada umursamayacaksın duymazlıktan gel bende kestirmek isteyince kestirme diye kırk agızdan laf çıkıyor yine kendi bildigimi yapıyorum kendim tıraş ediyorum sonra da Ayy çok yakışıyor traş diyorlar gıcık oluyorum saçları kulak arkasına dolunca aman onlar sürekli konuşacak bişey bulur herşey olay olur hem benzesin ne var kore bebeleri çok tatlı oluyor ne güzel işte
Benim çocuğuma yapılsa bizde de büyük olay çıkar. Ama arkadaşım onlara bir şey demeyip bize şikayet etmekle geçiştirdi, ben sordum bu çocuğun saçları çok güzeldi neden kestiniz diye? O da sorma kv kesmiş. Evlerine gönderdiğime pişman oldum diyeYok artik ya.vallahi boyle birsey yaparlarsa büyük olay çıkarne demek gizli sacini kesiyorlar.saka gibi
Kızdı ama laftan anlayan insanlar değiller maalesef baya zaman da göndermedi çocuğu. Birde yeğenimi doldurmuslar (üç buçuk yaşında) ben kız değilim kızların saçı uzun olur deyip duruyordu ilk başlarda tatlışımYok artik yaa eee ablan birsey demedimi??
Yavrum onlar cocuguma isim koyarkende aynisini yapmisti ahh simdiki aklım olsa onlarin istediği ismide koyarmiydim.cocugum iki isimli biri benim biride onlarin istedigi.nebilim saclarina kadar karisicaklarHerkes başkasının çocuğu için en iyisini bildiğini sanıyor. "O böyle seviyor, siz kendi çocuklarınızın saçını istediğiniz gibi kestirin." de.
Oyle dediklerinde aç oğlum pipini babaannecigine diyeceksinYok artik ya.vallahi boyle birsey yaparlarsa büyük olay çıkarne demek gizli sacini kesiyorlar.saka gibi
Keko trasi soldakiKeko trasi nedir
HahahaahahahOyle dediklerinde aç oğlum pipini babaannecigine diyeceksinne takiyorsun yahu konuşup dursunlar.
Bu daha iyisizin sefil fikrinizin bir onemi yok diyip gececeksin.
HshsshhsshhshsshhssBüyüyünce kore dizisinde oynayacak inşallah diyin bari
Üffff ne malkafa insanlar var size ne elin çocuğunun saçından
Sen o sarı saç kara kaş kombininle yattaraya dönmüşsün yengeee önce dön aynaya bak derdim ben olsam![]()