Oğlumun saçı dert olmuş

Benzesin kore çocuklarına ne olucak ki? Bence çok sevimliler hatta :) eminim sizin çocuğunuz da çok sevimlidir. Ama dediğiniz gibi standart bir saç şekli kabul görünce azıcık farklı bir saç görsünler hemen onu da standartlaştırmak istiyor belli bir yaşın üstündeki kişiler.
Çocuğunuz makineden ve berberden korkuyorsa sırf milletin lafı için götürecek haliniz yok. Çocuğun psikolojisi daha önemli milletten.
Kesinlikle. Ben artik kesiyorum saçlarını kuafore baya oldu goturmeyeli :) kibar bir dille ayar vermek istiyorum ama nasıl

Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zaten 😐 ve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.

Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??

Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
Çocuk benim çocugum diyeceksin yada umursamayacaksın duymazlıktan gel bende kestirmek isteyince kestirme diye kırk agızdan laf çıkıyor yine kendi bildigimi yapıyorum kendim tıraş ediyorum sonra da Ayy çok yakışıyor traş diyorlar gıcık oluyorum saçları kulak arkasına dolunca aman onlar sürekli konuşacak bişey bulur herşey olay olur hem benzesin ne var kore bebeleri çok tatlı oluyor ne güzel işte

Kesinlikle. Ben artik kesiyorum saçlarını kuafore baya oldu goturmeyeli :) kibar bir dille ayar vermek istiyorum ama nasıl

Çocuğun korktuğnu söylemenize rağmen hala ısrar ediyorlarsa kibar dilden anlamazlar bence :( konuyu açtıklarında "çocuk benim çocuğum, böyle uygun gördüm" diye kestirip atın. Ya da siz yüz göz olmak istemiyorsanız eşiniz sert bir tondan uyarsın ailesini bence.

Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zaten 😐 ve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.

Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??

sizin sefil fikrinizin bir onemi yok diyip gececeksin.

Herkes başkasının çocuğu için en iyisini bildiğini sanıyor. "O böyle seviyor, siz kendi çocuklarınızın saçını istediğiniz gibi kestirin." de.

Çocuk benim çocugum diyeceksin yada umursamayacaksın duymazlıktan gel bende kestirmek isteyince kestirme diye kırk agızdan laf çıkıyor yine kendi bildigimi yapıyorum kendim tıraş ediyorum sonra da Ayy çok yakışıyor traş diyorlar gıcık oluyorum saçları kulak arkasına dolunca aman onlar sürekli konuşacak bişey bulur herşey olay olur hem benzesin ne var kore bebeleri çok tatlı oluyor ne güzel işte
Cok geldim duymamazliktan bu ilk değil. Ya tartisicagiz artik yada ayar vermek lazim ustu kapali. Benimde yegenlerim var birgun olsun saçları hakkinda konusmadim konusmamda.en fazla saclarini tarayip sekil yapmisimdir okadar.aman nebilim ya bir bitmedi bunlar

Yok artik ya.vallahi boyle birsey yaparlarsa büyük olay çıkar 😱 ne demek gizli sacini kesiyorlar.saka gibi
Benim çocuğuma yapılsa bizde de büyük olay çıkar. Ama arkadaşım onlara bir şey demeyip bize şikayet etmekle geçiştirdi, ben sordum bu çocuğun saçları çok güzeldi neden kestiniz diye? O da sorma kv kesmiş. Evlerine gönderdiğime pişman oldum diye

Herkes başkasının çocuğu için en iyisini bildiğini sanıyor. "O böyle seviyor, siz kendi çocuklarınızın saçını istediğiniz gibi kestirin." de.
Yavrum onlar cocuguma isim koyarkende aynisini yapmisti ahh simdiki aklım olsa onlarin istediği ismide koyarmiydim.cocugum iki isimli biri benim biride onlarin istedigi.nebilim saclarina kadar karisicaklar

Eklentiler

• IMG_20220122_164509.webp
    IMG_20220122_164509.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_2022-01-22-16-46-11-626_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-01-22-16-46-11-626_com.android.chrome.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 116
Büyüyünce kore dizisinde oynayacak inşallah diyin bari😂😂
Üffff ne malkafa insanlar var size ne elin çocuğunun saçından😦

Sen o sarı saç kara kaş kombininle yattaraya dönmüşsün yengeee önce dön aynaya bak derdim ben olsam😂🤦‍♀️
Hshsshhsshhshsshhss 🤣🤣🤣 onlarin saci kahverengi 🤣🤣🤣 yoksa derdim

Back
X