• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun saçı dert olmuş

Al sana Ayla,🤭🤭 benimki hafif çekik gözlü benziyor gerçekten. Japon diyorlar daha çok çocuğuma,🙈 yine uzatayim istiyorum saçlarını da zor artık. O da kısa saç rahatlığına alıştı. Şimdi ufakliğa uygularım emellerimi 🤭🤭
Heheheeh uygula valla yakisiyor cocuklara hele saclari düzde tamamdir 😍😍🧿

Of, bir anımı hatırladım. Oğlum bir buçuk yaşında var yok, saçları uzun da değildi, kulaklarının üstünü kapatıyordu anca. Kayinpederim bende makina var, keseceğim diye tutturdu ki hiç gerikafali bir adam değildir. Niye tutturdu anlamadım. Hayır dedim tabii ki. Bir baktım eşimde babasına destek veriyor, lanet olsun dedim bıraktım.

Ben sanıyorum ki dokuz numara falan yapar anca, dibine kadar kazimis neredeyse bayram günü çocuğumun saçını. Öyle zoruma gitti ki! Eşimle tartıştım ama o gün içim içimi yedi, çabucak döndük eve. Hala daha bir araya geldiğimizde çok güzel saç kestigini iddia eder.

Hey Allahım... Siz de takmayın. Erkek annelerinden beklenen çocuğun saçını kabak yapmak herhalde. Duymazdan gelin.

Of, bir anımı hatırladım. Oğlum bir buçuk yaşında var yok, saçları uzun da değildi, kulaklarının üstünü kapatıyordu anca. Kayinpederim bende makina var, keseceğim diye tutturdu ki hiç gerikafali bir adam değildir. Niye tutturdu anlamadım. Hayır dedim tabii ki. Bir baktım eşimde babasına destek veriyor, lanet olsun dedim bıraktım.

Ben sanıyorum ki dokuz numara falan yapar anca, dibine kadar kazimis neredeyse bayram günü çocuğumun saçını. Öyle zoruma gitti ki! Eşimle tartıştım ama o gün içim içimi yedi, çabucak döndük eve. Hala daha bir araya geldiğimizde çok güzel saç kestigini iddia eder.

Hey Allahım... Siz de takmayın. Erkek annelerinden beklenen çocuğun saçını kabak yapmak herhalde. Duymazdan gelin.
Nekadar uzulmussunuz burdaan hissettim 😕 bayram bile burnunuzdan gelmistir eminim. Onlarin demesiyle zaten kesmemde.sussunlar artik istiyorum

Nekadar uzulmussunuz burdaan hissettim 😕 bayram bile burnunuzdan gelmistir eminim. Onlarin demesiyle zaten kesmemde.sussunlar artik istiyorum
Cok üzüldüm, eve geldiğimizde çocuğumun yamuk kesim saçına daha doğrusu yer yer kabak olan kafasına bakınca ağladım, ne hale getirdi çocuğumu diye. Eşim de çok üzüldü ama neye yarar.

Ee benimde yegenlerim var kimse karismadi onlarin sacina 😝 piyango bize vurdu herhal
Demek ki bu da bizim kara bahtımız, kör talihimiz. Bizimkiler üstleri uzun, yanları üç numara kestirip iki tane çizik attırmak istiyordu. Hiç de öyle tipler değillerdir oysaki, ağır abi takılırlar. Akademisyen ve öğretmen bunlar. Ama işte bir kere o kıroluk ruha işlemiş. 😂

Niye tartışma çıksın istemiyorsun arkadaş
Hiç acıma
Ye anam ye çubuk kraker misali çıtlat
Canına deysin
Zamaninda cok sorun yaşadik evimdende kovdugum oldu hadsizlikleri yuzunden 🤓 bir sure sonra insanin kimseyle ugrasasi gelmiyor. Oyuzden yemiyorim onlari.kibar dille halledeyim bunlara gerek kalmasin diye 😝 Cidden hic kavga tartisma bunlari kaldiricak kafa kalmadi bende

Benim oğlumunda saçları uzun.lüle lüle saçları var bence çok güzel,arada topluyorum izin verirse oda güzel oluyor,istemezse toplamıyorum bile kaldı ki gidip kestiricem. Soruyorum arada,kızımın saçı kesilirken gördü dedim kestirelim senin saçını istermisin dedim,hayır acır dedi anlattım acımaz diye tabi ama ısrar etmedim.
Ben uyurken uçlarından aldım arada sadece 3 yaşında şu an istemiyor kestirmek.
Kimseye fikrini sormuyorum,söyleyen olursa ben böyle olmasını istiyorum diyip geçerim ya kime ne.

Benim oğlumunda saçları uzun.lüle lüle saçları var bence çok güzel,arada topluyorum izin verirse oda güzel oluyor,istemezse toplamıyorum bile kaldı ki gidip kestiricem. Soruyorum arada,kızımın saçı kesilirken gördü dedim kestirelim senin saçını istermisin dedim,hayır acır dedi anlattım acımaz diye tabi ama ısrar etmedim.
Ben uyurken uçlarından aldım arada sadece 3 yaşında şu an istemiyor kestirmek.
Kimseye fikrini sormuyorum,söyleyen olursa ben böyle olmasını istiyorum diyip geçerim ya kime ne.

Ben dolayli yollardan diyorum ama karsindaki insan laftan anlamayan hadsiz olan biriyse pek islemiyor ya 😕

Back
X