Oglumun saclari

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
mrb

2 saatlik isim vardi 11 aylik oglumu kaynanamgile biraktim. Geldim aldim eve geri baktim cocugumun saclari yanlardan falan kesmisler!! Ben sinir ben kopurdum suan!! Mantara donusmus oglum. Halbuku ben saclarini uzatmaya calisiyordum!!

Napmaliyim?!! Msj atasim var suan!!! Karismayin cocuguma diye!!

Sanki annesi babası bilmiyor çocuğun saçlarını kestirmesi gerektiğini...
sünnette ettirir böyleleri. Bende çok sinirlenirdim , kestikleri için olmasa bile bana danışmadan benim çocuğum üzerinde kendilerinde karışma hakkı gördükleri için.

Öfkenizin biraz geçmesini bekleyin düşünün bi derim, bu konuyu nasıl, ne şekilde dile getirseniz en etkili sonucu alırsınız diye. Ama salt öfke atmak için bir girişimde bulunmak istiyorsanız, yerinizde olsam mesaj atmam. Aramam da. Suratıma kapatılsa, mesajıma cevap alamasam sinirim daha çok artar ihtimaline girmem o öfke ile.

Çocuğu anneme bırakır, üşenmem, giderim kvlere ve eser gürler parmağımı sallar dönerim. (Niyetinin beni ezmek olduğundan eminsem)
Tatlı dil ve durumu açıklayarak çözüm almak da bir seçenek, "Lütfen bir daha bunu yapmayın çok üzüldüm" uyarılı bir konuşmanın yeterli geleceğini düşünüyorsanız da öyle yapın.

Çocuğunuz kaç yaşında konuşabiliyorsa aklı eriyorsa ona sorun bi niye kesmişler amaç ne yani

Ara ve ağzına geleni söyle demek ki seni takmıyorlar kafalarına göre hareket edebiliyorlar bu ne cesaret!!!

Geçen de eşim oğlum var 16 aylik arkadan az toparlayalim uzadı baya dedi asla dedim bi annenin izni olmadan nasi yapabilirler

Bilmiomm kendimi firenlemem lazim onlara isim dusuyor bazen!!
Aynen öyle kendinizi gaza getirmeyin, gemileri yakarsanız işiniz düştüğünde de bak kuyruğunu kıstırdı geldi derler ki haklı olurlar.
Anne neden böyle yaptınız bak nasıl olmuş lütfen yapmayın böyle ben çok üzüldüm. Kış olduğu için saçlarını uzatıyorum üşümesin diye yazın kestirilir zaten bak şimdi bakıp bakıp çok üzüldüm falan diyin

Yerlerden göklere kadar haklısın. Çocuğun saç modeli anneyle babanın tekelindedir. Ben kıza kahkül kestirmek istiyorum, babası istemiyor. Annesi olmama rağmen, babasının onayı olmadığı için hala kestiremedim, kestirmek için yürek yemiş olmam lazım.

Anne-babanın rızası olmadan çocukların dış görünüşleriyle ilgili uzun vadeli değişiklikler yapmak yasadışı olmalı ya vallahi billahi.

11 aylık demişsiniz pardon dikkat etmemişim. Bence fevri hareket etmeyin işiniz düşüyormuş arada ç0nkü. Güzel dille konışun

Back
X