Oglumun saclari

Çok saçma ama ya bir insan ne hakla böyle bir şey yapar ne demek ucundan kesmek olur mu öyle şey eşinize söyleseniz ne tepki verir

Arardım. Yaptıkları bana göre saygısızca. Anne babaya sormadan çocukla ilgili karar nasıl alabiliyorlar.

Eger yapisan bir sakızı cocugun canini yakmadan saçından cikarmak gibi iyi bir nedenleri yok ise ve "torun benim istedigimi yaparim,sana mi sorcam gelin" demeye calistiklarini düşünüyorsam bir daha çocuğumu onlarla yanlız bırakmam sanirim.İsim filan da düşmez bir daha

Niye kesmisler anlamam ki kucucuk cocugn sacini. Bende dertliyim bu konudan benimkide on aylik herkez tras ettir diye basimda. Ya annesi kestirmek istemiyorsa niye zorluyorlar. Ben sinirlendim valla

Kayinpederdeki cesarete de hayret yani. Izinsiz boyle birsey yapmalari ayri olay zaten ama cocuk ani hareketler yapabilir ve istemeden de olsa makas bir yerini kesebilirdi. Mesajiniz da cok yumusak olmus, yuzyuze gorustugunuzde bu konuyu tekrar acin ve bu tur mudahalelere izin vermediginizi net sekilde belirtin. Tepkinizi koyun ki ilerde benzer seyler yasanmasin.

Esim kaynanami aradi demin. Bende dedim arama etme ben soyledim msj yazdim diye.

Aradi biraz Kizdi annesine. Yapmayin birdaha diye.
Sanki esimi doldurmusum gibi oldu o duruma dustum suan.. kendimi bir tuaf hisediyorum.
Sanki ben suclu oldum.. kayinbabamda orda kiziodu

Mesaj ne alaka .
Ara ağzına ne gelirse say .

Puff kendimi sizin yerinize koydum da ben bile küplere bindim. Onlara neyse ya her halta karisiyorlar. Yerinde olsam kocami doldururdum. Sana sormadan bu isi yapiyorlarsa seni pek takmiyorlardir. Ama kocan kalaylarsa onu takarlar.

Nasıl yani sizden izinsiz habersiz çocuğu tras mi ettirmişler. Ben olsam kuaföre götürüp komple kestirirdim sırf onların istediği olmasın diye kimse bunu sizden izinsiz yapamaz en güzel mesaj bu olur bence.

Benim de tam yazacağım buydu var ya, kendi isteğimden vazgeçerim de onlara istediklerini vermem. Terbiyesizlik yaptıkları. Çocuk üzerinde hiçbir hakları yokken bunu yapan, ohoo..

Back
X