- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi brunettella
Şakayla karışık sakın ha dokunmayın oğluşumn saçlarına bida bn uzatcam deyin gülümseyerek
siyasi olalım biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aylık bebek nasıl kessin saçını.Eğer çocuğun saçları çok uzamış kafasıyla kuaföre götürüp kestirdilerse orada haklısın.
Ama benim aklıma ilk çocuk kendisi kesmiş onlarda düzelltirmek için kuaföre götürmüşlerdir diye düşündüm.
Çünkü küçük çocuklar saç kesmeye meraklı oluyorlar aynısını kardeşim küçükken yapmıştı annem bir heves saçlarını uzattı kendisi makasla önlerini komple kesmiş kaşla göz arası sonrada gittik kısa kestirdik. Yani böyle birşey olabilir mi ?acaba.
İlk andaki üslupla su anki üslup arasında dağlar kadar fark var yalnız.Ben uyardim msjla, ariyacaktim ama
Vaz gectim ofkeliydim biraz. Guzel sekilde soyledim. Sonra esim aradi iste. Gerek yoktu ayip etti esim biraz. Buyutmeyi asla sevmem u
Saçtır uzar ya heves etmişler torunlarına bişey yapmışlar. Olan olmuş büyütmemek lazım kalp kırmamak lazım böyle şeylerden. Yani “böyle de iyi olmuş ama biz uzatmayı düşünüyorduk. Süre biraz uzadı şimdi böyle” fln diyip gülebilirdiniz konu geçer giderdi. Sünnet ettirmemişler yani sizden habersiz:))
Aynen öyle...Biz eşimin ailesine gittiğimde,daha küçük olan çocuklarıma,sen burda kal tamammı diyorlardı usulca,sevdiği şeyleri eline vererek.
Oğlum,anne kalayımmı dediğinde,gülerek,herkes kendi evinde kalır oğlum,hadi montlarımızı giyelim diyordum.Bu tavrı koyamayan eltim,çocuklarını zamanlı zamansız orada istemeden bırakmak zorunda kaldı.Hadi oğlum dese çocuk ağlamaya başlıyordu,öyle işini görmeye alışmıştı çünki.
Canım ilk çocuğumda 1 yaşına kadar iki ayrı şehirde yaşadım.Bir ay Behçet Uzda başhekimlik de yapmış Şeref TARGAN'a bir ay yaşadığım yerde aynı zamanda çocuk immünoloji uzmanı olan doktoruma götürüyordum.İkisi de bebeğin saçlarını mutlaka kestirmelisin demedi.Kayinpederinin de kalsiyum değerlerini yükseltmek istedim şeklinde bir açıklaması yok zaten.Sen düşüncelerini söylemişsin,artık çocuğun saçı ile ilgili eşinle veya başkası ile bir konuşma yapmaBunlari onlar karar veremezler ama oyle degilmi? Boyle seyleri ben duymadim hic sac uzatmiyalim kel dolasin ozaman kalsiyum eksilmesin diye :) oyle boyle yediklerinde yinede kalsiyumunu yeterince alir ... sacida ona gore uzar.
Eve gelince fark ettim. Uykusuzluktan gormedim o an
Canım orda çocuğun annesi söylemişti kestir diye.Ama damat hıncını kayinvalideden cikarmisti.Ama burda ne annenin ne de babanın konudan haberi yok.
kızımın belindeki lüle saçlarını kulak hizasında kestirdikleri gün saçtan nefret ettim.Haberim varmıydı hayır.En son bana sen kimsin de karışıyosun lafını ettiğinde cinneti yaşadım resmen.mrb
2 saatlik isim vardi 11 aylik oglumu kaynanamgile biraktim. Geldim aldim eve geri baktim cocugumun saclari yanlardan falan kesmisler!! Ben sinir ben kopurdum suan!! Mantara donusmus oglum. Halbuku ben saclarini uzatmaya calisiyordum!!
Napmaliyim?!! Msj atasim var suan!!! Karismayin cocuguma diye!!
kızımın belindeki lüle saçlarını kulak hizasında kestirdikleri gün saçtan nefret ettim.Haberim varmıydı hayır.En son bana sen kimsin de karışıyosun lafını ettiğinde cinneti yaşadım resmen.