• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

babam öğretmen emeklsi eşim ise devlet memuru ikisinede kurban olsun
Konu sahibi konuyu terk etti... Oğluna okutacağı mesajı buldu ya burda durmasa da olur.. Kv ile dertli gelinler içini döksün.. Ben de yarın gideyim de memur emeklisi babama kocaman bir sarılayım...

Popüler konu
Oğluşumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum:KK53:

oğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum
niye tanımadan etmeden ayırmaya çalışıyorsunuz önce bi tanıyın belki seveceksiniz. hem oğlunuzun sevgilisinin olması sizi hayatından çıkartacağı anlamına gelmez ne zamana kadar oğlunuzu dizinizin dibinde tutmaya çalışacaksınız ki.. isterseniz cam fanusa koyup saklayın kimsecikler görmesin. bu arada memurları küçümsemişsiniz ama anladığım kadarıyla memurlar sizden daha karakterlidir bir memur kızı olarak söylüyorum

aaa gerçekten varmı öyle tipler şok oldum şaka gibi. belki ruhsal salığı falan bozuktur

Valla bilemiyorum görüntüde hiç bi problem yok hatta misafirliğe geldiği zaman gayet şen şakrak neşeli bi tipti. Psikolojik değil de gay mi acaba diye düşünmüştüm o zaman:KK47:

yas 45 ti inandiriciligi artirmak icin 48 e cekilmis heralde

Sende de mi boylesi var canim? Cok derinden etkiledi bu konu seni?
konu fake bile olsa gercek hayat oyle degil...
kabanina takacak duzeyde biri de hic saglikli degil.

bi de ozelestiriye bu kadar uzakken...
Oglunu degil sadece kendisini dusunuyor,, bencilliginden durumun sakatligini bile gormuyor :(

Klasik anneler gibi de yaptigi fedakarliklara ovgu bekleyip bir de yaptirim olarak kullaniyorsa oglunun vay haline... sanki ona zorla yaptirmislar gibi.

Yorumları okumadım, bu konu gerçek mi yoksa gelin adaylarından biri şaka mı yapıyor.. Allahım kayınvalide mi seviyorum ya .

Valla bilemiyorum görüntüde hiç bi problem yok hatta misafirliğe geldiği zaman gayet şen şakrak neşeli bi tipti. Psikolojik değil de gay mi acaba diye düşünmüştüm o zaman:KK47:
yani başka bi açıklaması yok gibi zaten :D

hanımlar bu konu diğer konudan esinlenerek açılmış bir konu ve muhtemelen konu sahibi 2. üyelik almış.

ba ba ba ba bide ne diyo konu sahibi teyzemiz, ayırmak değil birbirlerine uygun olmadıklarını mantıklı bi şekilde söylemek bunun anlamı ne şimdi. haaa pardon kendisi zengin ya oralarda ayırmanın adı bile başka demekki tabi biz ne bilcez orta direk insanlar olarak. e niye gelirini bilmediğiniz insanlara sordunuz şimdi bu soruyu, elit çevrenizde vardır onlara bi sorun biliyolardır:))
şaka bi yana kız içinde sizin içinde heleki oğlunuz içinde çoook sıkıntılı bi duruma benziyor:))

Back
X