- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Nasıl yani böyle bir konu daha mı varmış?hanımlar bu konu diğer konudan esinlenerek açılmış bir konu ve muhtemelen konu sahibi 2. üyelik almış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani böyle bir konu daha mı varmış?hanımlar bu konu diğer konudan esinlenerek açılmış bir konu ve muhtemelen konu sahibi 2. üyelik almış.
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Tamamen katiliyorum o kadar sinirlendim ki ilk defa bu kadar sert yorumlarda bulundum ben de. Uzuluyorum böyle annelerin evlatlarina. Yazik cocukcagiz simdi annesinden cekiyor sevgilisi bu durumu ogrendiginde bir de ondan cekecek. Farkinda degiller genclerin hayatlarini mahvettiklerinin. Cocuklari ozguveni eksik olarak yetistirdiklerinden kim biraz ilgi gosterse onu ilah yapacak kadar dinlemeye meyilli hale getiriyorlar. Kisacasi karakteri bozuk nesiller yetisiyor. Birçok insanin canı yanıyor. Konu sahibinin ruh sağlığı yerinde değil bu çok belli. Bencillik hat safhada bir de kendine bağımlı olmasını istiyor evladının. Oysa ki kendine güvenen kendi ayakları üzerinde durabilen bir çocuk hem kendine hem de topluma faydalı olur. Sonra biz neden böyle geri kaldık safsatalari...konu fake bile olsa gercek hayat oyle degil...
kabanina takacak duzeyde biri de hic saglikli degil.
bi de ozelestiriye bu kadar uzakken...
Oglunu degil sadece kendisini dusunuyor,, bencilliginden durumun sakatligini bile gormuyor
Klasik anneler gibi de yaptigi fedakarliklara ovgu bekleyip bir de yaptirim olarak kullaniyorsa oglunun vay haline... sanki ona zorla yaptirmislar gibi.
Bence onları ayırmak için kafasını yormaktan ve sürekli uğraşmaktan acı çekmeye bile vakti olmayacak. Çekse bile fark etmeyecek..İlerde çekicek bunun acısını,oğlu kendinden uzaklaştığı zaman...
oğlumun aşk takıntısı diye bir konu var.Nasıl yani böyle bir konu daha mı varmış?
kah güldük kah kızdık kah üzüldük :)İlk defa konuyu okur okumaz bu konu fake dedim de 33 sayfa ne yazdiniz ya kim okuyacak simdi:)
ben bulamadım konuyu... orada derman bulamadıysa yine açmış konuyu demek kioğlumun aşk takıntısı diye bir konu var.
Ben pek bağdaştıramadımoğlumun aşk takıntısı diye bir konu var.
Konu fake olabilir...Konu fake miymiş?
Umarım bu konu öyle olmuş olsun zira sinirim zıpladı okuyunca![]()
fake de olsa içimizdeki cevherler çıktı kızların maaşallah ı var ağlanacak hale güldürdüler bizi:) benimde zıpladı ama yorumları okudukça gülme tuttu:))Konu fake miymiş?
Umarım bu konu öyle olmuş olsun zira sinirim zıpladı okuyunca![]()
aynı kişi demedim.sadece esinlenme bana göre .ben bulamadım konuyu... orada derman bulamadıysa yine açmış konuyu demek ki
Ben pek bağdaştıramadım![]()
Valla alıntı yaptım ama genel söyluyorum , büyük konuşuyorum kayınvalıde oldugumda oglum kızım herneyse tabıkı önceliğim onların mutlulugu olur,yok benım begendıgımı begenmemıs yok gelinin damadın begendıgını almış, alıcak tabi hayat arkadası olucak karsıdaki insan ona.Mutlu olsunlar dah ne isterki bir anne evladı mutlu olduktan sonraYa şimdi kayınvalidelerden konu açıyoruz gelinlerimîz oluncada gelinler için mi açarız acaba kk nin 20 yıl sonrasını gördüm sanki:))
Esinlememi değilmi bilemedim ama ilk defa bugün erken yatayım demiştimaynı kişi demedim.sadece esinlenme bana göre .
Esinlememi değilmi bilemedim ama ilk defa bugün erken yatayım demiştimKonu sahibi mışıl mışıl uyuyordur şmdi ben hala buradayım