• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim

:KK14:
Maalesef siz gelinlerin korkulu rüyası olan kayınvalidelerdensiniz:KK43:
Lütfen düzeltin kendinizi.Vakit cok gec değil sizin icin

konu fake bile olsa gercek hayat oyle degil...
kabanina takacak duzeyde biri de hic saglikli degil.

bi de ozelestiriye bu kadar uzakken...
Oglunu degil sadece kendisini dusunuyor,, bencilliginden durumun sakatligini bile gormuyor :KK43:

Klasik anneler gibi de yaptigi fedakarliklara ovgu bekleyip bir de yaptirim olarak kullaniyorsa oglunun vay haline... sanki ona zorla yaptirmislar gibi.
Tamamen katiliyorum o kadar sinirlendim ki ilk defa bu kadar sert yorumlarda bulundum ben de. Uzuluyorum böyle annelerin evlatlarina. Yazik cocukcagiz simdi annesinden cekiyor sevgilisi bu durumu ogrendiginde bir de ondan cekecek. Farkinda degiller genclerin hayatlarini mahvettiklerinin. Cocuklari ozguveni eksik olarak yetistirdiklerinden kim biraz ilgi gosterse onu ilah yapacak kadar dinlemeye meyilli hale getiriyorlar. Kisacasi karakteri bozuk nesiller yetisiyor. Birçok insanin canı yanıyor. Konu sahibinin ruh sağlığı yerinde değil bu çok belli. Bencillik hat safhada bir de kendine bağımlı olmasını istiyor evladının. Oysa ki kendine güvenen kendi ayakları üzerinde durabilen bir çocuk hem kendine hem de topluma faydalı olur. Sonra biz neden böyle geri kaldık safsatalari...

Vay anasını sayın seyirciler..
Kadına bak,resmen oğluna aşık olmuş.Nasıl da karışıyor,kıskanıyor..
Hanım teyze,keşke bu enerjiyi eşine ve oğlunun mutluluğuna harcasan..
Sizin gibi anneler yüzünden mutlu yuvalar kurulamıyor,kurulsa da dağılıyor.

Konu fake miymiş?
Umarım bu konu öyle olmuş olsun zira sinirim zıpladı okuyunca:KK34:

Konu fake miymiş?
Umarım bu konu öyle olmuş olsun zira sinirim zıpladı okuyunca:KK34:
Konu fake olabilir...
Olmayabilir de çünkü böyle insanlar var...
Konu sahibi de en son kendi tarafını tutan bir arkadaşın yazdığı lehine olan yorumu oğluna okutacağını yazdıktan sonra ortadan kayboldu :)

Ne güzel mutlu olmanız gerekli oglunuz seviyor seviliyor ? Ne bekliyordunuz ömür boyu evlense dahi hep sizdenmi begeni bekleyecek ? Varsayalım evli,eşinin değilde sizin begendiğiniz kabanı aldı çokmu hoşunuza gidecek ? Her birey bir gün ailesini kuracak zaten , memur kızıymış nasılsada önemsememişsiniz kızı. Rahat bırakın oglunuzu sonuçta onun hayatı onun mutlu olmasınımı istiyorsunuz yoksa sizi mutlu etmesinimi ????

Ya şimdi kayınvalidelerden konu açıyoruz gelinlerimîz oluncada gelinler için mi açarız acaba kk nin 20 yıl sonrasını gördüm sanki:))
Valla alıntı yaptım ama genel söyluyorum , büyük konuşuyorum kayınvalıde oldugumda oglum kızım herneyse tabıkı önceliğim onların mutlulugu olur,yok benım begendıgımı begenmemıs yok gelinin damadın begendıgını almış, alıcak tabi hayat arkadası olucak karsıdaki insan ona.Mutlu olsunlar dah ne isterki bir anne evladı mutlu olduktan sonra

Vallaha esim yola gidecek. 3 te onu uyandirabileyim diye uyanik kalmaya calisiyordum. Bu konu sag olsun bayagi oyaladi beni :KK75:

Back
X