• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Oğlunuz haklı siz kafayı yemişsiniz ya, nasıl iğrenç zihniyettir bu.
Kıza yazık gerçekten çok üzuldüm.
Biraz empati kurun diycem ama siz onu belki paranıza yapmaya çalıştırırsınız.
Aralarına girip de vebal almayın.

Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...

şöyle açıklayayım,para düşkünü olamam.çünki,işçi bir ailenin kızıyım.tek odalı gecekondularda büyüdüm.liseden sonra ,maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamadım.evlendim eşim gece gündüz çalıştı,ben evde takı toka yaptım.çok şükür oğlumu üniversite okuttum.şimdi herşeyimde var.ama geldiğim yeri asla unutmadım.gelinim ister,başbakanın ,ister hurdacının kızı olsun,benim gözümdeki yeri asla değişmez.

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
bdv de çok kv konusu gördüm de
sizin gibi daha olmamış gelini hakkında konu görmedim
valla allah gelininize sabır versin
çünkü elbette evlenince soyutlanacaksınız bu bir gerçek
hangimiz annemizle eskisi gibiyiz
öncelikler değişecek evet.sizin değişmedi mi?

bence konu fake.. yoksa yani boyle anneler turk filmlerinde var .. yoksa gercek hayatta da mi var .. inanamadim nedense.. eger konu gercekse, al parani, defol git , o kizi da rahat birak.. oglun bunalmis senden, oglunu da rahat birak..

neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
hanımefendi madem sözlüsü bile değil diyorsunuz o halde gidin kızın ailesiyle tanışın isteyin söz takın sözlüsü olsun. kızın ailesi mi çağıracak sizi kızımızı isteyin diye?
kızla tanışmamışsınız bile. kızla tanışmayı da sizin istemeniz gerekiyor zaten. siz istediniz de gelmedi mi? daha sizi tanımadan bayramda seyranda doğum günlerinizde sizi mi arayacak yüzsüz gibi?
nişanlıyım nişanlımla toplamda 2 senelik bir ilişkimiz var ve ailesi ilişkimizin ciddi olduğunu fark ettikten hemen sonra benimle tanışmak istediler ve 12 saatlik mesafeden geldiler. sonrasında da istemeye gelmek için ısrar ettiler ki biz 6-7 ay daha erteledik.
annem (kayınvalidem) beni öğrendiği günden beri nişanlıma tişört bile almadan önce arar bana sorar gösterebiliyorsa görümcelerim vasıtasıyla fotoğrafını gönderip bana seçtirir. örneğin kendisi sakaldan bıyıktan hiç hoşlanmaz ama ben seviyorum diye nişanlımın sakal bırakmasına laf etmiyor. "anne istersen keseyim" dediği halde "lugavi böyle beğeniyor, seni beğenmesi gereken o ben değilim oğlum daha neler" diyor. en ufak sesim bozuk gelse telefonda oğlunu arayıp alttan alta kızı üzme diye mesaj verir.
benim nişanlım da asla ailesini silmez, ama onun Allah'ın izniyle hayat arkadaşı benim ve benim isteklerimi öncelikle yapar. yaş konusuna gelirsek ben 23 nişanlım 25 yaşında yani oğlunuzun yaşından çok da uzak değiliz.
maddiyata gelirsek benim ailemin durumu nişanlımın ailesinin durumundan daha iyi. kız tarafının durumu iyi olunca daha çok sorun çıkmasına yatkın oluyor durumlar, ama biz her şeyi kendimiz yapmak için mütevazi bir hayat yaşamaya karar verdik, az çok bir şeyler yapıyoruz. erkek tarafının durumu iyiyse bu daha kolay olur. siz bile sağlasanız tüm masrafları kız tarafının boynu bükük kalmaz.
oğlunuzu en iyi okullarda okutmuşsunuz ve kızın da büyük ihtimalle burslu okuduğunu söylüyorsunuz. ben de özel bir üniversitede burslu okuyup 1.likle bitirdim. önemli olan özel okulda okumak değil başarılı olmaktır. ve zaten o üniversiteye burslu girebildiyse de kızda bir zeka pırıltısı vardır.
ama üzüldüm kızın durumuna, Allah muhafaza evlenseler tam bir eli belinde kaynana olacaksınız demek ki. sonra kız sizden bıkınca oğlunuza da azap edecektir.
oğlunuz mutlu olsun diye uğraşın. ne kadar ayıp.
bu gidişle size kimse içten "anne" demeyecek siz "kaynana" olmaya mahkumsunuz. :KK20:

Konunun sahte olduğu, konu sahibinin yazım tarzından bile belli. Maşallah yazım kurallarına filan uymuş, hikaye yazdığı oradan belli. Türk filmlerinden de esinlenilmiş, zengin erkek fakir kız. Konu sahibi çok büyük ihtimal 20'li yaşlarında, işi gücü olmayan bir erkek arkadaş.

delinin biri kuyuya taş atmış, kk kızları olarak çıkartmaya çalışıyoruz :27:

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Valla herhalde dalga geçiyorsun.Çünkü belirli bir yaşa gelmiş,24 yaşında evladı olan bir anne,bu kadar cahil,bu kadar bencil,hayatta hiç birşey öğrenememiş,değerleri bile basit olamaz diye düşünüyorum.

Benim kayınvalidem de aynı sizin gibi. Ondan nasıl kurtulacağımı kara kara düşünüyorum valla.
Ama bizimki evlenmemize engel olamadı. Siz geç kalmış sayılmazsınız.

Ya kizlar icten "anne" demek falan muhabbetini gecin allah askina... Hangi gelin Kayinvalidesine (iyi anlassa dahi) icten anne diyor... Yani gercek annesi gibi gören cok ama cok nadirdir onlarinda genelde sebebi kendi annelerinin hayatta olmamasi, yoksa istedigi kadar iyi olsun insanin kendi annesinin yerini tutarmi, yada söyle diyeyim annenizle birebir tutarmisiniz.... Kandirmayin Kayinvalide adaylarini, cogu gercek anlamda anne olamayacak zaten, ama tabiikide iyi davransinlar, anne adi altinda en sevilen minnos teyze olabilirler...:ssz:

Buarada bende söyliyim bende anneyim
tüp bebek annesiyim zira öyle söyliyim , bu o 30 yaşıan gelsede fark etmez
oğlum kimi severse araştırırım benimde kabul edemeyeceğim şeyler olacaktır.
para durumunu sorun etmezdim, en azından şöyle işi varmı? evlenseler rahat geçinebileceklermi diye düşünüyorum ama bu benim için karar noktası olmayacak.

benim oglumda bana pek düşkün ama 5 yaşında , 20 yaşında beni sevsin ama ben onun arkadaşı değilim şuan bana asker arkadaşı muamelesi ediyor ama o zaman sadece annesi olmayı tercih ederim

Klasik kaynana ya allah aşkına bi çocuklarınizi rahat bırakın da sevdikleri yle elleriyle mutlu olsunlar kv yüzünden eslerimizle mutlu olamıyoruz benim kv eşim bana sarildi diye krize girdi bana da sarıl beni de op diyo diyecektim gecede gir koynunda yat ama terbiyem müsade etmedi

Ana kuzusuyken sevgili kuzusu olmus. Yani cocugunuzu hanimkoylu olarak siz yetistirmissiniz.

Ana kuzusu yapacaginiza keske kisilik sahibi bir insan olarak yetistirseydiniz.
Uyanıklik edip kendilerine bağlı yapmaya çalışıyorlar eşlerine bağlı öld ise ayırmaya çalışıyorlar

Başlığı görünce kızı yan kesici, terbiyesiz, çirkef, cadaloz bir şey sandım ne yalan söyleyeyim.
Konu gerçekse eğer buradan günahına girdiğim kızcağızdan özür diliyorum.
Konuya gelirsek, konu sahibi bahsettiğin üzere 24 yaşındaki o birey senin OĞLUN, eşin değil !
O kız da oğlunun sevgilisi, senin KUMAN değil !
Oğluna hastalıklı derecede bağlısın, bu tek çocuk diye mi tamamen kıskançlığından mı net bir şey söylemem pek olası değil.
Söylenebilecek tek şey bu durumun hastalıklı olduğu.
Verdiğin kaban örneğinde ben saçma bir durum göremedim. 1,5 senelik bir ilişkim var ben de yeni bir şey alacağım zaman erkek arkadaşımın fikrini sorarım. Onun beğenisini kazanmak ( benim tarzıma uyduğu müddetçe ) hoşuma gider.
3 yıllık ilişkiye az demişsin de günü birlik ilişkileri düşününce, şu devirde hiç de yadsınabilecek bir süreç değil. Süreye az demenden çok 3 yıllık ilişkide kız arkadaşıyla hiç tanışmamış olmana şaşırdım açıkçası. Tamam eve davet etmek istememiş olabilirsin belki de bir çay/kahve içmeye çıkabilirdiniz pekala. Kız ne arıyor ne soruyor ne tanışacağım demişsin de öyle yapmaya kalksa da ne hevesli diyecek potansiyeli görüyorum sende.
Ve can alıcı noktaya gelecek olursak, bir çok arkadaşın yazdığı gibi beğenmediğiniz MEMURLUĞA dilerim ki bir gün muhtaç olmazsınız. Babam memur emeklisi, annem de işçi. Beğenmediğiniz statüleriyle abimi okutup, büyüttüler bir güzel de evlendirdiler. Beni de okutmaya devam ediyorlar. Hıı fakiriz ya biz ben de özel bir üniversitede bursla BEDAVAYA okuyorum bu arada. Çok fakir gördüm kendimi :KK53: Sevgilime gelince onun da babası memur emeklisi, annesi ise ev hanımı. O adamcağız da 2 evladını büyütmüş, ev falan almış işte ne yaparsınız fakirlik zor ...

neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
Sözlüsü bile olmasına izin verir miydnz ki sözlüsü bile değil diyorsunuz?? Hanımefendi size tavsiyem, madem burada bu konuyu açtınz, insanlardan fikir ve yorum bekledinz o zaman az da olsa dikkate alın... İnsanların tepkileri ve yorumlarına bakarsanız herşey yoluna gieecektir...

Yazık, çok yazıkk..
Nedir bu toplumda erkek çocuk düşkünlüğü, hastalık derecesinde beslenen sevgi gerçekten hiç anlam veremiyorum..

anne olmadan anlamak zor bazı şeyleri
ben seni anlıyorum ben de çocuğumun beğenmediğim biri ile evlenmesini istemem ama senin tavrın yanlış bu şekilde oğlunu daha çok kaybedersin, ayrıca ortada bu kadar telaş yapıcak bir durumda yok 24 yaşında bir erkeğin muhtemelen ilk ciddi ilişkisinde bu şekilde davranması normal zamana bırakıp bu ilişkiye müdahale etmeyin kötü siz olursunuz. ayrıca insanları değiştiremeyecekleri şeyler ile yargılamayın, kızın babası hırsız değil sapık değil namusuyla memurluk yapmış bir insan abartmayın siz de

Back
X