Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...
bdv de çok kv konusu gördüm demerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
hanımefendi madem sözlüsü bile değil diyorsunuz o halde gidin kızın ailesiyle tanışın isteyin söz takın sözlüsü olsun. kızın ailesi mi çağıracak sizi kızımızı isteyin diye?neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
Valla herhalde dalga geçiyorsun.Çünkü belirli bir yaşa gelmiş,24 yaşında evladı olan bir anne,bu kadar cahil,bu kadar bencil,hayatta hiç birşey öğrenememiş,değerleri bile basit olamaz diye düşünüyorum.merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Klasik kaynana ya allah aşkına bi çocuklarınizi rahat bırakın da sevdikleri yle elleriyle mutlu olsunlar kv yüzünden eslerimizle mutlu olamıyoruz benim kv eşim bana sarildi diye krize girdi bana da sarıl beni de op diyo diyecektim gecede gir koynunda yat ama terbiyem müsade etmedimerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Uyanıklik edip kendilerine bağlı yapmaya çalışıyorlar eşlerine bağlı öld ise ayırmaya çalışıyorlarAna kuzusuyken sevgili kuzusu olmus. Yani cocugunuzu hanimkoylu olarak siz yetistirmissiniz.
Ana kuzusu yapacaginiza keske kisilik sahibi bir insan olarak yetistirseydiniz.
tam kk kadınlarının hassas noktasına göre yazılmış uyarlanmış :)Ooo baya yaratıcı ve ilgi çekici bir konu olmuş. Dile kolay 51 sayfa. Bravo.
Hem orta gelirlilere, hem memurlara, hem de gelinlere giydiriyor.![]()
Sözlüsü bile olmasına izin verir miydnz ki sözlüsü bile değil diyorsunuz?? Hanımefendi size tavsiyem, madem burada bu konuyu açtınz, insanlardan fikir ve yorum bekledinz o zaman az da olsa dikkate alın... İnsanların tepkileri ve yorumlarına bakarsanız herşey yoluna gieecektir...neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
ben seni anlıyorum ben de çocuğumun beğenmediğim biri ile evlenmesini istemem ama senin tavrın yanlış bu şekilde oğlunu daha çok kaybedersin, ayrıca ortada bu kadar telaş yapıcak bir durumda yok 24 yaşında bir erkeğin muhtemelen ilk ciddi ilişkisinde bu şekilde davranması normal zamana bırakıp bu ilişkiye müdahale etmeyin kötü siz olursunuz. ayrıca insanları değiştiremeyecekleri şeyler ile yargılamayın, kızın babası hırsız değil sapık değil namusuyla memurluk yapmış bir insan abartmayın siz deanne olmadan anlamak zor bazı şeyleri
tam kk kadınlarının hassas noktasına göre yazılmış uyarlanmış :)