• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

konu kesin fake ondan eminiz de bu kadar yorum yapılmış olması bu konularla ilgili çok fazla yaralı genç kadının olması anlamına geliyor belli ki.. dayaklık kaynana yardım istemiş.. fake ötesi fake..

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Çok kötü düşüncelisiniz, fake bi konudur umarım

neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
Siz boyle devam edip boyle kiskanclik yaptikca oglunuz daha cok kopacak uzaklasacak sizden.. Biz anneler cocuklarimizin her kosulda yaninda olmaliyiz.. Ve evet artik odak noktasi olmayacaksiniz.. Bunu kabullenin..

sankı kız anneside. oglan cocugu , kız cocugana doktorculuk oynamak için köşe bucak sıkıştırıyor :KK53:
kesinlikle ayrılsınlar yardımcı olun. sizin gibi kayınvalide düşman başına bile vermesin.
nede olsa siz oglunuzu ileri gelen okullarda okutmuşunuz :KK59:
sizinle aramızda biiii fark varrrrrr:KK53:

Sevgi her şeyin üstesinden gelir memur kızı ise ne olmuş? Oğlunuzun parasını yer diye mi korkuyorsunuz ? yıl 2015 olacak hala bu mantıkta gidenler mi var . Düşünceniz çok yanlış oğlunuzun mutluluğu ile gurur duymalıydınız kıskanmak yerine. Ben kızın adına çok üzüldüm . Benim de 5 yıllık bir sevgilim var ne istersem yapıyor. Acaba onun annesi de mi böyle düşünüyor ? Çok garip ....

konun sonuna doğru hep , "işte ben böyle bir kayınvalideye sahibim" şeklinde cümle bekledim...
düpedüz gelinin kayınvalidesinden şikayeti...

bir kayınvalide böyle şeyler söyleyemez...
hatalarını dile getirmez...

kendine bile itiraf edemez gelinle oğlunu ayırmak istediğini, alttan alttan işler...
gelip böyle konu açıp ayırma planı istemek de nereden çıktı....

Kk da yeni uyelerde ozellikle moda mi oldu ne.?Imla kurallarina uyup duzgun cumle kuruyorlar ama noktadan sonra buyuk harfle baslamiyorlar .

Ee sabah aksam bi siteye takilip ayni sekilde yazmaya alisinca degistirmek zor oluyor sanırım.
Harikasin ya. Muhtesem tespit. :KK9:

Oğlunuz hala sizi emiyor mu yoksa malum ana kuzusu ya yavrucak:KK53:

benle yaşıt yani 24 yaşında bir yetişkin:KK57::KK57:

çok şaşırdım ve oğlunuzun böyle birisi olmasındaki memnuniyetiniz hayretler içerinde kaldım

Bir fıkra vardır. İki arkadaş yolda karşılaşırlar biri gelininden şikayet eder hiç bir iş yapmıyor diye sonra ama damadımdan memnunum der kızıma hiç iş yaptırmıyor der. Sizinki de o çifte standart. Oğlunuz kıymetli iyi okullarda okudu elin kızı dediğiniz başka bir evin bir tanesi sırf memur ailesinin kızı da tü kaka. Kapıcı kızı da olabilirdi, işçi kızı da olabilirdi. Yokluk gören evlerde yetişenlerde, varlık içindeki şımarık büyüyen çocuklara göre çok daha olgun vicdanlı olur şımarık olmaz.
Sizde kaç yaşındasınız ama oğlunu paylaşamayan oğluna bağımlı şımarık bir annesiniz. Zira normalde anneler kız olsun erkek olsun iyi biri girsin hayatlarına ben gittikten sonra gözüm arkada kalmasın diye bakarlar.
Sizse oğlunuzu benim dediğimi yapsın dizimin dibinde dursun diye paylaşmayarak bencillik eden birisiniz gözümde. Bağımlı evlat yetiştirirseniz siz gidince ne yapacak o ?
Zihin yapınızı değiştirin. Ayrıca evlat demek sizin sözünüzden çıkmayan kaban alışverişini bile size soran, robot gibi size bağlı biri değildir. Onun duygusu aşkı var. Semra kaynanalık ederseniz sizde evladınızdan olursunuz. Ben semra kaynana üslubu gördüm sizde.

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
böyle yaptığın sürece oğlunu iyice kaybedeceksin, ayrıca hakikaten maddiyatın ne farkı var ne olmuş onların sizden daha az geliri var diye ne fark var sende insansın onlarda önemli olan insanlık, bir kısknaç kaynana vakasıda sensin bu kız olmasa bile sen oğlunu kıskanacaksın belli Allah gelinine sabır versin ve oğlun 24 yaşındaymış bırakta kendi kararını kendi versin hala senin sözünü dinlemesini istiyosun bu nasıl bir bencillik anlamıyorum.. bence oğlunu ve sevgilisini rahat bıraksan iyi olur yoksa oğlun senden iyice soğuyacak..
düşünceleriniz gerçekten hayret verici bence kızcağız yol yakınken sizin oğlunuzdan ayrılsa iyi olucak yoksa sizden huzur bulamayacak yazık...

Valla korkunuz eger arada ucurum olmasiysa hiiiiiiccc korkmayin.Benle esim arasinda olmamissa onlarin arasinda hic olmaz:)kendim ilkokul mezunu esim de muhendis:)

Merhaba.
Aslında İçinizi dökmüşünüz. Bütün anneler çocuklarının mutluluğunu ister. Sizde istersiniz. Anne oğlunu paylaşamayacak siz sürekli kötü olacaksınız.
Oğlunuz ne güzel sevmiş bir kız arkadaşı var. Tabi ki hayatında biri olacak yuva kuracak artık sizin sözlerinizi tutmayacak kendi hayatı olacak. Kabul etmeniz lazım. Hayatına müdahale etmeyin.
Eskisi gibi olmaz çünkü o büyüdü. kendi kararlarını verecek yaşta. Belki iyi belki kötü bir karar. Siz kötü olacağını düşünebilirsiniz ama geleceği tahmin edemezsiniz. Kaderi inanın ve kötü-olumsuz düşünmeden oğlunuzun çok mutlu olacağını düşünün.

Kızın memur olması, oğlunuzun zengin evladı olması hayatlarını etkilemeyecek. Analşıyor ve seviyorlarsa bırakın mutlu olsunlar.

senin gibi bi kaynanayla uğraşacağına, o kız bencede bir an önce ayrılsın oğluşunuzdan

yazmayayım dedim ama neyse : ))

dikkat ettim "beni değil onu dinliyor sözlüsü bile değil " diye sözlüsü bile olmayan bir kızı dinlemesinden muzdarip olduğunuzu söyleyip durmuşsunuz, şimdi teyzecim o zaman gidin isteyin kızı nişanlansınlar o zaman kızın sözü dinlenince üzülmezsiniz bu kadar (sonuçta nişanlısı de mi ), şu da var oğlunuz en iyi okullarda okumuş belli bir seviyeye gelmiş kimin ne dediğini iyi değerlendirecek beceride olmalı demekki kız sizden daha makul konuşuyor ki onu dinlemeyi tercih ediyor olaya bi de bu açıdan bakın , kıskanmayınız efenim artık oğlunuzu elbet birini sevecek , evden gidecek kendi hayatını kuracak bunlar hayatın gerçekleri

En iyi okullarda okuttuk diye küçümsediğiniz o kız da en iyi okullarda okuyor sınıf arkadaşı olduğuna göre, burslu olarak. Daha başarılı daha zeki demek ki bazılarının baba parasıyla gittiği en iyilere kendi çabasıyla, emeğiyle gelmiş. Böyle başarılı akıllı bir kızla da oğlunuzun arasında hiç bir fark göremezsiniz, daha aşağıda göremezsiniz.
Kimse kusura bakmasın ama özelde parayla okuyanları hiiç takdir etmem ben en kolayıdır. Sizde bu açıdan bakın o kızcağıza

neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
Niye atsın ki mesaj siz kaynanamısınız ki oda sizin gelin değil daha resmi bir şey yokken niye mesaj atsın da arkasından daha sözlü bile değil de bayram mesajı atıyor dedirtsin dimi ?

Back
X