• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Bu nasıl bir derttir! Oğlunun mutlu olması sana fakir bir kızla beraber olduğu ve ona aşık olduğu için batıyor.
Burda dikkat çekmek için bu konu uzerine çok düşündün sanıyorum;)

O kız ayrılsa bile siz oqlunuzun hayatına yine kimseyi sokmassınız ki bence siz oqlunuzu paylaşamıyorsunuz. normal deqil mutlaka bu duruma alışmalısınız.

biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
acaba kaynananızla aranız nasıl? kesin '' iyi'' dersıniz.oğlunuzdan ne beklıyorsanız aynısını kaynananıza yapın ;)
yazık kıza yaa.. o kız da bir annenın evladı sonucta.. gelecegın semra kaynanası gördum sızı.

neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
20 yaşında olan bir oğlum var ve sevgilisi var ve memur kızı bir sevgilisi var

Isiniz varmi? Yoksa hayatinizda sadece bir erkek cocugu dogurup onu büyütmeklemi gecti ?
Artik hayatiniza esinize ve isinize odaklanin, güzel bir evlat yetistirmenin mutlulugu icinde yasayin.

oglunuzla bi altin günlerine gitmediginiz kalmis :KK14:
yazik yani hem oglunuza hem sevgilisine..
dünyaniz oglunuzdanmi ibaret ?
kendinize hobi bulun acilen.. sonra gelinin basini yakmayi hobi edinmeyesiniz ..

hem yaptiginiz psikolojik acidan hic iyi birsey degil.. oglunuzu maf ederseniz benden söylemesi
sevgi ask ana yüregi degil hissettikleriniz düsündükleriniz..
bir psikologa görünseniz hem kendiniz hem oglunuz acisindan cok faydali olur

Yazdığınızı görünce eski bi komşumuz aklıma geldi. Kadın 28 yaşındaki oğluyla komşu gezmelerine, günlere falan gidiyodu.:KK53: Acayip rezil bi durumdu bazen benim kadın kadına oturup sohbet etme niyetiyle gittiğim bir komşuma çat diye gelirlerdi fazla oturmaz kalkardım.. Cidden çok rezil bi durumdu. Kız falan aramıyolardı, çocuğun akli dengesi de yerindeydi güya kadın istemiyomuş oğlan diyomuş anne ben de geliyim diye:-) Çalşmıyodu da :KK69: Allah akıl fikir versin:KK51:

Senin gibi dusunen erkek anneleri yuzubden bu kadar yuva dagiliyor bencede ayrilsin senin ve ana kuzusu oglunun derdi cekilmez... Allahim ya yine sinirlendim omrunu oglunla yasa teyzeeeee:KK62:

Ben etmedim ama siz etmissiniz hanimefendi , oglunuzun kisiliginden siz mutlu degilsiniz ki. Cocuk kim nereye cekerse oraya gidiyor.

Kaban en basitinden, insan kendi hangisini begenirse onu almali. Onceden sizin dediginizi dinliyormus, simdi baska bir kadini. Bu kizdan ayrilsa ne olacak ki, baska bir kiza kapilir, yani sorun kizda veya kizin manipulatif olup olammasinda degil ki. Koskoca 24 yasinda yetiskin bir erkek o, istemezse etki altinda kalmaz.

Ben sizi hakli buldum ne yalan soyleyeyim ama oglunuzun bu kadar kolay etki altinda kalan bir insan olmasi sizin yetistirme tarziniz. Sucu el kizina atmayin, bu kiz olmazsa baskasi olur.

Simdi konuya gelirsem , evlenme meselesi kiza bagli. Kiz acikgozse, sizin de maddi durumunuz iyiyse hayattaaaaa birakmaz, haberiniz ola.
oğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum

Ne olmus kiz memur kiziysa gicik oldum size ya valla ne olavakti 24 yasindaki oglunuz dizinizim dibinden ayrilmayacak miydi oh olsun valla bu dusunceyle herseye müstahaksiz

oğlumu bu kadar etki altına alması her sözünü dinletmesi sorun değilmi sizce
Hanimefendi oglunuzu boyle bebek gibi hanimevladi yetistien sizsiniz. Ozguveni, karakteri var mi bu cocugun?
Once anasinin sozunden cikmayan adam, simdi de baskasininkinden cikmiyor. Bu kiz gitse baskasi gelse, bu sefer de onun sozunden cikmayacak. Oglunuzu kanatlarinizin altina alip hanimevladi yetistireceginize karakter sahibi yetistirseymissiniz o zaman. O vakit adam kimsenin etkisi altinda kalmazdi bu kadar. Sizin eseriniz yani, sikayet etmekte gec kalmissiniz.

biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
Aile arasındaki farktan mustarip olan sizsiniz, oğlunuz değil. Kendinize gelin 24 yaşında yetişkin bir erkekten bahsediyoruz oğlunuz size karşı sabırlıymış maaşallah, onun sözünü dinler dinlemez sizi ilgilendirmez siz o kızla kendinizi yarıştırıyorsunuz bu hastalıklı bir düşünce kabullenin artık, evladınız olması onun tüm hayatını ipotek altına alabileceğiniz anlamına gelmiyor biraz haddinizi bilin sınırlarınızı bilin

hanim abla hangi devirse yasiyoruz
artik gençler kendi bulup sevip evleniyor , senin beegndigin kizi o neden begenmek zorunda olsunki
gazeteye ilan verseydin su kadar evi barki yati kati olan ailenin kizini gelin olarak ariyorum diye

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
oğlunuz kafayı yemişsin demiş ya. şaşırmadım.
sınıf ayrımınıda güzel yapmışsınız
kızın o memur babasına kurban olun siz

Back
X