• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez

Benim kayınvalidem eşim benim sözümü dinlediğinde mutlu oluyor. Annem de kardeşim kız arkadaşını dinlediğinde mutlu oluyor.
Bakın kimse kendine iğneyi batırmaz hemen başkasına çuvaldız batırır ama lütfen biraz kendinizi sorgulayın. Hatta cesaretinizi toplayıp bu konuda bir terapistten destek alın. Yoksa oğlunuz bu kızdan ayrılsa bile sizin denge dediğiniz bir kızla birlikte olsa bile sayenizde mutlu olamayacak...

Boyle zihniyetmi kaldi ya! sahte bu konu biru guzel sallamış

Ben size saygimi bozmiyacagim cunku belliki annem yasindasiniz.
bence sizin icin kizin maddi durumu fln hep bahane dunyanin en gzl kizida gelse en zengin kizida gelse siz istemeyeceksiniz cunku oglunuzu kiskaniyorsunuz.
birakin evlensin kotuysede oglunuz bunu yasayarak gorsun ltf siz karismayin adiniz KAYNANA kalmasin.

Senin gibi dusunen erkek anneleri yuzubden bu kadar yuva dagiliyor bencede ayrilsin senin ve ana kuzusu oglunun derdi cekilmez... Allahim ya yine sinirlendim omrunu oglunla yasa teyzeeeee:KK62:
Oglu ana kuzusu degil tatlim o yuzden kiziyor ya :)

Uyuşmama kısmı sadece maddiyat sanırım bunu neden sorun diyorsunuz anlamadım
Diyelimki böyle bir sorun olmayan bir kız olsaydı o kaban güzel diyince oğlunuz yine sadece onun fikrine saygı duysaydı o zaman bu kadar alınırmıydınız? Bence siz kızdan hoşlanmadınız ya da oğlunuzu kaptırmak istemiyorsunuz. Bakın burda bir sürü kv kkonuları açılıyor oğullarını rahat bırakmayan hatta gelinini kıskanan bir sürü kv vakası var. Sonuç hep mutsuzluk sadece gelinleri sinir etmek degıl ogullarnıda mutsuz etmek adına yapılıyor.

Hanımefendi günümüz erkeklerinin evlatlık rolünden sıyrılmakta zorlanıp,
evlendiğinde koca rolünü alamamasının,genç kızlarımızın mutsuzluğunun,6 aylık evliliklerde sona gelişinin
temel nedeni sizin gibi anneler bunu biliyor musunuz?

biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
sanki kız annesi gibisiniz sizene onların maddi durumundan kız vermiosunuz kız alacaksınız. Ben sizin gerçek olduğunuza bile inanmıyorum. Çünkü hiçbir anne bu şekilde sacmalayamaz

Yahu sizoğlunuza yakıştırıyor musunuz sizin sözünüzle hareket etmesini ben mi bi tuhafım insanlar mı bilmem ben çocuğun zeki, çevik biraz da asi olanını severim :) bu yüzden de oldukça özügrlüğüne düşkün çocuklarım var sanırım

oğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum

Kiz acikgoz de olabilir, olmayadabilir ; birbirilerine uygundurlar belki de ? Uygun degillerse zaten bu isin omru cok olmaz, bir noktada patlar. Yani oglunuz 21 yasinda tanismis, erkekler de gec olgunlasiyor; askere gelip gittikten sonra hayat hakkindaki fikirleri degisebilir, ya da 27 yasinda mesela 21 yasinda hoslandigi kisiden artik hoslanmayabilir sonucta. Ben de iyi bir universiteye gittim, erkek sinif arkadaslarimin hicbiri mezun olur olmaz evlenmedi zaten, sizinkinin de 24 yasinda evlenme derdi oldugunu sanmam. Erkek arkadaslarimdan 1 tanesi haric hicbiri universite flortuyle evlenmedi ama bu istatistige guvenmeyin tabi :) Zaten anne kuzusu kisilikliyse daha da gec olgunlasir muhtemelen , evlenmek aklinda bir sure daha olmaz, merak etmeyin.

Bence siz bir bekleyin. Bir askere gelsin gitsin, is bulsun, ondan sonra anne ben evlenicem derse o zaman ne yapacaginizi oturup dusunursunuz. O zaman fizibilite calismasi yapin, kizin karakterini tanimaya anlamaya calisin. Saglam karakterliyse eyvallah diyin ama cingozse o zaman caresine bakarsiniz :KK66:

Yalniz yazarken fark ettim, benden de fesat kaynana olurmus. Nedense bu konuda kzicagiz ile degil fena kaynanayla empati yaptim, goruyorsunuz hep ona calistim :KK71: Oglum olursa ben de gelini toz duman edicem sanirim:KK71: Bu gece cok evilish devilish bir Cherry'im :KK55:

Son düzenleme:
Hanimefendi oglunuzu boyle bebek gibi hanimevladi yetistien sizsiniz. Ozguveni, karakteri var mi bu cocugun?
Once anasinin sozunden cikmayan adam, simdi de baskasininkinden cikmiyor. Bu kiz gitse baskasi gelse, bu sefer de onun sozunden cikmayacak. Oglunuzu kanatlarinizin altina alip hanimevladi yetistireceginize karakter sahibi yetistirseymissiniz o zaman. O vakit adam kimsenin etkisi altinda kalmazdi bu kadar. Sizin eseriniz yani, sikayet etmekte gec kalmissiniz.

Onun sözünü dinlerken sıkıntı yoktu ki..
Kadın böyle olacağını ne bilsin..:KK14:

parayla saadet olsaydı
siz oglunuzda bulurdunuz zaten o saadetı :d paranız var ama oğlunuzla sorununuz buyuk :d demek ki paranın bu konularda rolü sıfır :d

Gerçek olduğunuzu varsayarak yazıyorum.

Tercih yapacak olan siz değilsiniz oğlunuz. Ben ce siz oğlunuza o kadar baskı yapmışsınız ki elden gidiyor korkusuyla farkı görecek falan diyosunuz çünkü başka bir aileye bağlanmasını istemiyorsunuz.

Histerik bir yapınız var ne demek hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez? İster hanımefendi ister. Mantıklı düşünen sağlıklı ruh yapısına sahip her anne oğlunun mutluluğu için bunu ister. Mesela benim annem:) Siz farklı bi kategoridesiniz:KK14:

Son düzenleme:
Yani tabiki cocugunuzu düsünüyorsunuz ama bu artik cocuk degil 24 yasinda bir erkek, dikkatinizi cekerim narpol. Herhalde hala onu kücük görüyorsunuz ?
Bence dertsiniz basiniza dert ariyorsunuz, baska birsey degil. Esinize, isinize kendi hayatiniza odaklanin lütfen. o günün birinde evlenip gidecek. Siz esinizle basbasa kalacaksiniz.

benim gibi düşünen ve öneri verecek anneler yorum yazarsa sevinirim herkese tek tek açıklamak zor oluyor klavyede hızlı yazamıyorum zaten

Back
X