- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi düşünen ve öneri verecek anneler yorum yazarsa sevinirim herkese tek tek açıklamak zor oluyor klavyede hızlı yazamıyorum zaten
Aha elimize kaynana düştü![]()
sizin karşınızda kızın sözünü dinlemeyecek araları bozulacak ve sizde bundan zevkmi alacaksınız dinleye dinleye memur kıznın sözünü dinlemiş bide zengin bi kızın sözünü dinlese neyse:))biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
allah hayırlı evlatlar nasip ederken bize, hayırlı evladın kıymetını bılmeyı de nasip etsın inşallah..
bütünü işte. allah anladıhayırlı ve kalbi tertemiz kv. lerde.
cevabını vereyim. tek kelime. sanmam :)ya sevişiyorlarsa?![]()
anneye sevısıyor denmez :dya sevişiyorlarsa?![]()
neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisiSahi insan nasil 3 sene konustugu kizi evine davet etmezki? Nerde annelik ?
Sahi sunu cok merak ediyorum, annelerin kendi hayatlari yokmudur? Neden ugrasirlar gelinle, ogluyla ?
Ne olursunuz bilen varsa cevap yazsin.
Kız banlancan. İyiki işci kızı değimşş.fakemi bu konu.
bu nasil bir dusunce zihniyeti.memur ailenin cocuguymus.sen o memurun gotunu yala
elitist anneye hele hiç denmez.anneye sevısıyor denmez :d
oğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum
evet, oğluna aşık anneler hep mutsuz ederler evlatlarını.Siz oğlunuza aşıksınız. Psikolojide var bu. Karşı cins aşkı değil ama araştirip ogrenebilirsiniz.
Ve o kiza olan ilgiyi kiskaniyorsunuz. Kiz zengin bir ailenin kizi da olsa ondan da ayrilmasini isteyecektiniz. Oglunuzu paylasamiyorsunuz cunku.
Siz Kemal Sunal'ın annesi Adile naşit gibisiniz şu an. Hani sevişmesinler diye her turlu yolu denedigi film, izlemissinizdir.
Vallaha üzüldüm ama size değil. O kızcagiza ve oglunuza uzuldum. Kazara evlenirlerse sizden cok cekecekler.