Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok Saçma düşünceleriniz var zengin oğlan fakir kız eskilerde kaldı bu kadar Türk sineması izleyip hala nasi ailelerimiz Arasında farklar var dersiniz unutmayın fakir kız her zaman kazanır ayrıca bnde annemin degil esimin beğendiğini alırım neden cunku Karsi cins etkisi bu da gayet normal ayrıca bu kadar baskı karşısında oğlunuz sevgilisini savunmakta HAKLI bu da güçsüzden ezilenden yana olma psikolojisimerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
memur kızını beğenmiyor dediğim gibi cumhurbaşkanıda başbakanda memur bu ülkede. onun kızlarınıda beğenmezmi acaba..Umarım sahtedir bu konu ya.
Bu nasıl bir rahatsızlık bu nasıl bir ruh sağlığı bozukluğudur?
Sen neydin acaba evlenmeden önce de "memur kızı" diye hakir görüyorsun kızı?
Çocuğun biraz aklı varsa evlenir o kızla, sana tersini döner..Öyle toto üstü oturursun.
İnanılmaz sinirlendim..Olaya bak memur kızıymış, sevgilisiyle ilgileniyormuş bilmem ne.
Nasıl bir kişiliksin ki çocuğun sevgilisiyle kendini yarıştırıyorsun?
Öfff.
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Konu sahibesi gelip ''Mulkumden defolun!!!'' yazmasa bari.Bizim bu konuya alınmaya paramız yetmez Milena
Çok fakiriz, keşke ölsek![]()
45 sayfayı okumadım ama ilk mesajdan kıyamet koparacak bi konu olduğu belli.
konu sahibi (eğer konu gerçekse) çok terbiyesiz ve bencil bi insan. konu sahibi çalışıyo musunuz bilmiyorum ama çalışmıyosanız koca parası yiyerekten memur çocuğunu küçümsemeniz hiç hoş birşey değil. ayrıca da oğlunu da kişiliksiz biri olarak yetiştirmişsin. anneye bu kdr bağlı adam ilerde karısına da bağlı olur bu iyi bişey. kişiliksiz derken karşındaki insanın her dediğini yapan birisi. artık hayatının odağı sen değilsin. sen bizimle kafayı bozmuşsun dediğine saatlerce ağlamak ne ya. Allah bütün gelinleri senin gibi kaynanalardan korusun. iğrenç
sevgilisini beğendiği kabanı almayıp ne yapcaktı acaba. adamı 50 yaşında yaşlı insan gibi giydirmeye mi çalışıyosun bilmiyorum ama zevkin iyiyse bile sevgilisnini beğendiğini alması çpoknormal. kızı rakip ve düşman gibi görmekten vazgeçip kızın gibi görmeye başla yoksa oğlunu kaybedersin
siz benim anneliğime laf edemezsiniz.
çok mantıklı !! :) çünkü bu konuda bi bit yeniği varbence sen o memur cocugu olan kizsin, konuyu da kv adayina sovdurmek icin actin :)
neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
oğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum