• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Demek kaynanalar boyle boyle kurup kiskanclik krizine giriyor. Alah konu sahibine mazlum bir gelin vermez umarim yoksa vay gelinin haline...

Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...

ben mi para ve statü düşkünü bir anneyim?bu konuda suçlayacağınız en son insanlardan biri ben olmalıyım diye düşünüyorum.kendi açımdan bütün imkanlarımı çocuklarım(oğlum ve gelinim)için kullanıyorum ve evet sevmeyebilirler ama en azından nankörlük edemezler.

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
ben de 2 erkek çocuğu annesiyim. ve çocuklarım evlenip mutlu olacakları , yüzlerini güldürecek insanla evlenmeli
hiç öyle benim oğlum iyi yerlerde okudu. o memur çocuğu diye düşünmeyin.büyüklük taslamayın.Yeter ki sağlığı yerinde olsun . Allah ömür versin.

Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...

neden canım evlendikten sonra da bana niye anne denmiyor veya içten şekilde anne demiyor zoraki söylüyor diye de kıyameti koparırlar bunun gibiler. gelin ya her hakareti yemeye ve en sonunda da anne demeye mecbur

ben mi para ve statü düşkünü bir anneyim?bu konuda suçlayacağınız en son insanlardan biri ben olmalıyım diye düşünüyorum.kendi açımdan bütün imkanlarımı çocuklarım(oğlum ve gelinim)için kullanıyorum ve evet sevmeyebilirler ama en azından nankörlük edemezler.

ayrıca siz beni konu sahibiyle karıştırdınız sanırım..ben tam tersi düşünüyorum.

ya bunun ne alakası var sevgiliyi dinlemesiyle hep
aşk başka annelik başka herkes önce sevdiğinin kendisini beğenmesini ister tabiki montunu önce kıza soracak yakıştı mı diye...
para mevzusuna gelince sevmiş sevilmiş paraya mı taktınız herkes aşkı çok kolay buluyor da sanki

BÖYLE KAYNANA EVLERDEN IRAK !!!

GELİNİN YERINDE OLSAM SİZİ ELLERİMLE BOĞARDIM.. :)

neden canım evlendikten sonra da bana niye anne denmiyor veya içten şekilde anne demiyor zoraki söylüyor diye de kıyameti koparırlar bunun gibiler. gelin ya her hakareti yemeye ve en sonunda da anne demeye mecbur

benim üzerime oynamaya başladınız ama ben kendimi size malzeme etmem.ben asla konu sahibi gibi düşünmüyorum ama akıllı ve özverili "kaynana"larıda burada ezdirmem.

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
bakın yaşınız muhtemelen benden büyük
aslında söyleyecek çok şey var
benim de bir erkek kardeşim var(18 yaşında ve aramızda 11 yaş fark var) ve 1 tane de kızım var
eşim hep kardeşime annemin değil de benim kaynanalık yapacağımı söyler.o derece kardeşime düşkünüm ama sizin yaptığınızı allah affetsin.çok kötü düşüncelere sahipsiniz
ne olacaktı oğlunuz hep sizin sözünüzle mi yaşayacaktı.bakın oğlunuz sizden ayrı bir birey.onun da düşüncelerei,kendine göre bir yaşam tarzı var.ve düşüncelerini,sevgilisini sonuna kadar savunmalı (size saygısızlık yapmamak koşuluyla) ve sizde bunlara saygı duymak zorundasınız.oğlunuzu cam bir fanusa koyup saklayamayacağınıza göre bunları kabullenmelisiniz.ayrıca kızla ilgili sözleriniz ne kadar kırıcı.ne olmuş yani sizin maddi durumunuz daha iyiyse.bence oğlunuz için zengin bir kız dileyeceğinize oğlunuz için hayırlı ve onu çok sevip mutlu edecek bir eş,size de insanca davranacak bir gelin dilemeniz daha hayırlı olacaktır.her şey maddiyat değildir insan hayatında.
sevgilisiyle zevkleri daha çok uyuyor demekki.

bakın benim kv ve benim ailem arasında da maddi anlamda çok fark var ve kv her seferinde bunu lafa döker ama en ufak bir sorununda yanında benden başkası yoktur.beni çok kırar ama ben onu allaha havale ederim.çünkü allah herşeyin en iyisini bilir.ayrıca malı mülkü veren de allah verdiği gibi almasını da bilen allah.kimse malına mülküne güvenip çıkmasın.eskilerin bir lafı vardır."zenginlik bir kıvılcımla,güzellik bir sivilceyle yok olur" diye.bunu hiç unutmayın

anne olmadan anlamak zor bazı şeyleri

Erkek annesi olmadan demek istedini herhalde? Anne olmak ya da olmamakla ilgisi yok, oğlunuza hastalıklı bir sevgi besliyorsunuz, resmen bağımlı olmuşsunuz ve şimdi de kız arkadaşı olmasını kabullenemiyorsunuz tipik kaynana gibi, hem şunu da anlamadım siz neden çocuğunuzun herşeyine karar veriyorsunuz ki? Bu çocuğu çok mu iyi yetiştirdiniz siz şimdi? Ayrıca bu kız değil hangi kızla evlenirse evlensin önce '' o '' gelecek siz değil..

Siz ana kuzusu bir evlat istiyorsunuz benim anladığım bu, kaban dahi alırken sevgilisi, eşi değil de sizin fikrinizi alsın, ne derseniz onu yapsın vs. vs. O kızı hayatından çıkarmak istiyorum demişsiniz ama '' gelen gideni aratır '' haberiniz olsun.. :KK14:

bence kızdan dolayı değil yaş itibari ile böyle bir dönemde ama sizin verdiğiniz tepkiler çok aşırı.bir doktora görünseniz iyi olur

Uyuşmadıklarını nereden anladınız? Ben sadece sizin şikayetlerinizi görüyorum. İkisi arasında problem yok sanırım.

Back
X