• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Allah mutlu mesut etsin ikisini de.. niye böyle düşünüyorsunuz.. Eğer gercekten mutlu olabileceklerse..
anne olarak kaygı duymaniz normal ama bu kadar kucuk seyleri büyütüp oglunuza biraz dırdır yapiyorsaniz o laflari duymaniz da gayet normal.. siz o gelini istemiyorsunuz ya oglunuza ona daha çok sariliyor. Benim de sevgilimin annesi istemedi beni ama tanistiktan sonra daha normalleşmeye basladi. Çünkü o kiz diye gördüğünüz insan sizin kıymetlinize kiymet veriyor. Hem de çok...

Allahh tobe Bismillah yaa yazdigini okuda gor kim hakli kim değil o arada oğlunun sen kafayı yemissin lafı sankimm cok dogru oturmuş. .

Konu neden gerçek olmasın ki.. Oğlunu kıskanan çok anne var ama teyzenin dusuncelerini bende hiç tasvip etmedim :KK51: sizde bir zamanlar birilerinin ogluyla evlendiniz sevgili oldunuz düşünceleriniz cok cirkin.

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
valla kusura bakmayın ama ben size söyleyecek laf bulamıyorum yani okudum ve yok artık dedim yani. kendimi bi an yeşilçam filmlerınden birini izliyorum gibi hissettim :KK76:yapmayın hanımefendi oğlunuz sonuna kadar sizinle yaşayacak değil oda bi yuva kurması aile olşturması gerekiyo tabikide sevdiği kıza odaklancak yani biraz iyi düşününnn de oğlunuzun gözünden daha fazlla değerinizi düşürmeyin . . En Büyük KKEn Büyük KK

Şimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...
Hasta olduğunu anlamıştık şaşırmadık desem yalan olmaz

Allah akıl fikir versin. Bir insandan değil de, saksıdaki bitkiden bahsediyorsunuz sanki; nereye koyarsanız orada dursun.

Yaşınız hemen hemen annemle aynı diye tahmin ediyorum ve kırıcı birşey söylemek istemiyorum.
Fakat söylediğiniz şeyler hiç mantıklı değil.
Bu gidişle çocuğunuzu kaybedeceksiniz.
Memur kızı ile ilişkisi var diye bitirmesini nasıl istersiniz?
Düşmez kalkmaz bir Allahtır bunu unutmayın.
Öyle birşey olur ki tüm maddi imkanlarınız biranda kanatlanıp uçar.
Lütfen kendinizi dev aynasında görmeyiniz.
Size Kurandan bir Ayetle yanıt vermek istiyorum ; İsra / 37. Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin.
İyi günler.

Şimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...

Bence edin edin ki bu tarz insanlar bir daha düşünsün insanların vakitlerini çalarken eglenmek isterken.

Yaşınız hemen hemen annemle aynı diye tahmin ediyorum ve kırıcı birşey söylemek istemiyorum.
Fakat söylediğiniz şeyler hiç mantıklı değil.
Bu gidişle çocuğunuzu kaybedeceksiniz.
Memur kızı ile ilişkisi var diye bitirmesini nasıl istersiniz?
Düşmez kalkmaz bir Allahtır bunu unutmayın.
Öyle birşey olur ki tüm maddi imkanlarınız biranda kanatlanıp uçar.
Lütfen kendinizi dev aynasında görmeyiniz.
Size Kurandan bir Ayetle yanıt vermek istiyorum ; İsra / 37. Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin.
İyi günler.
Konu fake çıkmış canım,kazen açıkladı.

Sizin de kayınvalideniz vardır.
Sizde bir annenin oğluşuyla evlendiniz.
size böyle mi muamele yapıldı? Yada yapılsa ne hissederdiniz?
Yapmayın böyle.

Öteki konuda öğrendim konunun fake olduğunu ve bravo yani sizde hemen anlamışsınız bende saf saf düşünüyorum =D

Öncelikle gelin adayınıza ALLAH sabır versin şimdiden. Siz anne olarak bu düşüncedeyseniz normaldir oğlunuzun sevdiğine yapışması yeni fark etmiş demek nasıl olduğunuzu :KK69:Sizi tanısam oğlunuza şikayet ederdim böylece kıza daha çok yapışırdı :KK14:

Back
X