Birde trde genel anestesi ile sunnet yapabilirmiyim...burda genel anestesi ile yapiliyor cocugun psikolijisini etkilememek icin orda oyle yaptirmak mumkunmu bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim....
canı geçen yıl iki oğlumu da aynı söylediğiniz nedenlerden dolayı özel bir hastanede çocuk cerrahına genel anesteziyle sünnet yaptırdık
kolaylıklar dilerim
Yanliz benim bildigim orda sadece devlet hastanesi var ozel yok bunu devlettede yaptirabilirmiyiz gereken seyler neler oncesinde tahlil herhangi birsey hastanede kaliniyormu birde ucreti nekadar tuttu ben halada kararsizim trde yapip yapmamakla biryandanda dusunuyorum nekadarda olsa bu konuda dahada uzmanlasmislardir sonucta devamli yapilan birsey bu...cevabin icinde tesekkurler...bizde yemekli mevlut yapacagiz eltilerim gorumcelerim yardim eder yemege masrafi neyse biz karsilariz zaten masrafi onemli degil istedigim gibi birsey olsunda....
Yanliz benim bildigim orda sadece devlet hastanesi var ozel yok bunu devlettede yaptirabilirmiyiz gereken seyler neler oncesinde tahlil herhangi birsey hastanede kaliniyormu birde ucreti nekadar tuttu ben halada kararsizim trde yapip yapmamakla biryandanda dusunuyorum nekadarda olsa bu konuda dahada uzmanlasmislardir sonucta devamli yapilan birsey bu...cevabin icinde tesekkurler...bizde yemekli mevlut yapacagiz eltilerim gorumcelerim yardim eder yemege masrafi neyse biz karsilariz zaten masrafi onemli degil istedigim gibi birsey olsunda....
Tr de norkozlu yapiyolar ama devlet hastanesinde olurmu onu bilemiyorum canim sanirim almanyada yasiyosun isterseniz burda yaptirin zaten tr dede yok narkozu yok suyu buyu derken yine ayni fiyat oluyo yani sünnettte pek bi fark yok bildigim kadariyla.Hem burda yaparsan ufaklikta tatile kadar iyilesmis olur sende stres olmazsin bosuna.Mevlüdü bence tr de yapmak daha iyi madem esinin isimi akrabasida orda yardim edeninde cok olursimdiden gecmis olsun
Yok canim ben fransada yasiyorum...burda kimin sunnetini gorduysem sanki bir grip olmussunda kontrole gitmissin...sadece mevlut verirsen birkac dost akraba geliyor adam akilli mevlut okuyan nile yok...benim ablam burkac ay once oglunu yaptirdi 780 euro tuttu kan tahlili anestesi suyu buyu 700 euroyu gecti..buda tr parasiyla 1500 tl yapar inan sunnetine gittik sanki normal bir gunmus gibiydi...ben sunneti sabah mevludu ise ayni gunun aksami istiyorum...
Türkiye'de geleceğin şehirde mi özel hastane yok ?
genel anestezi olacağı için kan ve narkoz alerjine duyarlılığı vs var mı diye tahlil yapıyorlardı sanırım ben çocukların sünnetini bu yıl bize mevlüt esnasında telaşe olmasın diye geçen yaz okullar kapanınca yaptırmıştım , inan ayrıntısını unuttum.
2 çocuk için 500 tl verdik .
ve de narkozdan ayılınca 1-2 saat sonra evimize geldik sadece yarım günümüzü almıştı.
aslında bazı tanıdığım kişiler sünnetçi dediğimiz kişilere ev ortamında lokal anesteziye bile yaptırmışlardı.
ama sözkonusu sağlık hele de yavrularımızın sağlığı olunca imkanlar ölçüsünde hareket etmek bize daha mantıklı geliyor.
Türkiye'ye gelince bulunduğunuz şehirdeki hastaneleri ve özelikle de varsa çocuk cerrahına yoksa normal cerrahla ayrıntılı bilgi için temasa geçmenizi öneririm.
doktor bir arkadaş bizim sünnet yaptırdığımız çocuk cerrahını bize önermişti.
size şimdiden kolaylıklar ve de geçmiş olsun diliyorum.
bende oğlumu türkiyede yaptırdım 4 yaşındaydı....çok güzel geçti...biraz ilk gün naz yaptı.ertesi gün uzun bir tişört gydirdik bütün gün dışarda oynadı...3 gün sonra da tatile gittik.denizede girdi havuzada girdi bir şey olmadı......zaten 1 hafta kadar antibiotik veriyor doktor enfektion kapması olmaz....ara ara da kontrole götürdük.....umarın sende bebişerinle güzel sünnetler geçirirsin..
Esime sordum ozel dr varmis aslinda ben fransada olsun istiyorum esim ve ailesi trde olsun cok istiyor kac senedir kaynim kendi oglunu bizimkiler icin bekletti..esimin butun ailesi orda bir yandan bende istiyorum orayi sebebi ise cok kalabalik olacak dugun seklinde cocuklarima sunnet kiyafeti giydirip fotolarini kamera cekimi yaptiracam bu mutlilugunu gormek istiyorum...orasi bir koy ama kolu komsu cevre cok fazla ben mevlutte adan z ye her yiyecegi icecegi tatlisini hazirlayip o koydeki kucuk cocuklarla mutlu olmak istiyorum...onemli olan niyettir ama ordaki insanlarla daha hayirli olacagina inaniyorum...hersey iyi guzelde korkum sunnette enfeksiyon ates yada iyilesme suresi uzarsa cunku daha kendi kardeslerimin bulundugu sehre gidecem zor olurmu acaba sizin cocuklar sunnet olduktan sonra kac gunde iyilesti zorluk cektinizmi herhangi bir rahatsizlik oldumu???? Benim merak ettiklerim bunlar tatilimide zora sokmak istemiyorum...benim buyuk oglum 5,5 yasinda kucugu 18 aylik benim istedigim unutamayacagim hayalimdeki sunneti gerceklestirmek...
benim büyük oğlum 7 küçük oğlum 4 yaşında sünnet oldular Allah'a çok şükür sorunsuz bir sünnet süreci atlattık.
doktor gerekli ateş düşürücü antibiyotik ve pansuman için baticonu vs verdi. evde ben kendim pansuman yaptım doktorun dediği gibi
3 gün sonra da kontrole götürdüm her ihtimale karşı şükür sorun yoktu.
ilk gün başladılar ortalıkta yavaştan tur atmaya 2. gün tutabilene aşkolsun kuzucuklarıişte öyle geldi de geçti oldu da bitti.
Rabbim gönlünce sünnet ve mevlüt yaptırtmayı nasip etsin canım .
bu sene de malum mevlütlerini yaptık hatta albümüme ekledim fotolarımızı ,görebilirsin
Fotolarını gördüm bayıldım çok hoş birşey yapmışsınız damatliklarinida görmek nasip olur inşallah....bakalım bizimki nasil olacak açıkcası sünnet hakkında pek bilgim yok geneli çok çabuk zamanda iyileşir diyorlar çünkü sünnetten sonra başka bir sehre gideceğiz orda zorlanmak istemiyorum baskasının evindeyken zorda olur biliyorum ama esim ve ailesi trde olsun istiyorlar diğer torunlariyla beraber yapılacakmış ben sünneti mevludu düğünü hepsi bir arada olsun istiyorum artık nasil yapacaksak 10 gün kalacam esimin ailesinde ama çok güzel birşey olsun istiyorum masrafı okadar önemli değil yeterki istediğim birşey olsun ilk muradlarını göreyim kuzucuklarimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?