bezi bırakmadan iyi olur aslında ama eğer eşiniz ailesine haber vermek isterse versin. siz teklif etmeyin aklına düşürmeyin.
ve bence sünnet olayından apayrı bağımsız bir zamanda ailesiyle araya mesafe koymak istediğinizi söyleyin.
böylece eşiniz haber vermezse gelin söyleseydi olmaz eşinize kendinizi savunursunuz.
Sinir oluyorum su sunnet abartisina saglik icin yapilan bir operasyon sonucta dugunde yoksa neden bu kadar olaydir anlamam ana babasi gider yaptirir doner evine yok didisina kadar hbr verilir telefonlar aramalarSuan baya baya mesafeliyiz. Dayisina konustuktan sonra esim ailesine gitti. Bana birsey diyeceklermi diye. Ben dedim tabi yuzumuze gelince canim kizim canim oglum oluyoruz. Hicbirseyden bahsetmemisler. Evin konusu hic acilmamis. Hala bile bile bilmemezlikten geliyorlar.
Önceki konunuzu bilmiyorum, kendi eviniz sonuçta sattıysanız sattınız onları niye ilgilendiriyor, size küsmüşler anlam veremedim.
Sünnet olayına gelirsek zaten hastanede yapıp, düğün yapmayacakmışsınız. Niye haber vermeniz gerekiyor şimdi aranız bozukken? Küçük bir operasyon sonuçta büyütülecek birşey değil ki. Çocuk küçükken daha iyi olur, büyüyünce zor olur. İlla haber vermeniz gerekliyse eşiniz sonra telefonda söylesin sünnet ettirdik diye oldu bitti.
Çocuk kac aylik ? benim fikrime göre herkesin herşeyi zamanında duymasına gerek yok.
Bu sonucta tıbbi bir durum alt tarafi. Düğün de yapmayacaksaniz oncesinde kimseden onay almaniza veya herkese haber salmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bizim aramiz kotu degil ama biz bile dedigim gibi yaptik. Oğlumu sunnet ettirdik sonra arayip Salih sunnet oldu dedik oldu bitti masallah :) bizimkiler de bozuldu aslinda. Bize niye haber vermediniz onceden filan dediler ama onceden haberleri olsa napacaklardi sanki iste.
Bence bu kadar buyutecek birşey degil yaptırın rahatlayin. Ne kadar kucuk o kadar iyi emin ol ben 3 aylikken yaptırdım ve daha kucukken yaptirmadigima pisman oldum. Hele emeklemeye baslarsa hepten zor olur sunnetli olması o yuzden bir an once karar verip yaptirin derim.
Bunlar ailevi sorunlar her halükarda herkes zaman zaman yaşar
Sorun yaşıyanlara şunu diyebilirim olayları kaşımak gerilimi tırmandırmak kimse için iyi birşey değil helede ortada çocuklar var ise
Çocuklarınıza sorunların bedelini edetmeyin çocuklarınıza onları seven koruyan sizin dışınızdada insanlar olduğunu öğretin ki değerli olduklarını hissetsinler
Sünnete gelince karşı olduğum bir duruma yorum yapmayacağım
Sünnet yapınca niye herkese haber verilmesi gerekiyor? Oğlunuzun sünneti niye başkalarını ilgilendiriyor, onun mahremiyetini ilgilendiren bir durum değil mi? Neden düğün töreni yapılıyor? Neyi kutluyorsunuz? O düğüne harcayacağınız parayı oğlunuzun eğitimine harcasanız keşke, hele de maddi durumunuz iyi değilken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?