Oglumun sunneti

Bizde de tam tersi. Yapmadiklari gibi yuk olmayi karismayi cok severler. Suan limoniyiz Allahtan. Kp karismadigi hicbirsey yok.

Benim dogum zamani dilim cok yandi. Bu sefer boyle olmayacak. Cunku tasinali 2 ay oldu hic gelmediler. Hala aramaz sormazlar. Herseyi didik didik eden insanlar birden yok oldular :) biz esimle sevilen insanlariz dusunun esime diyorum bazen senin annen baban baska biri hatta oda takiliyor bende oyle dusunuyorum bazen diye :))

Annemle cok yakiniz. Annem daha 3 4 ay oncesine kadar hem.calisip hemde elinden geldigince herseyime kosturan insandi. Kv bebek mevlutume bile misafir gibi geldi ama herseye karisip gitti. Hatta arkamdan annesi gelmistir ben niye gideyim yardima demis. Annemle alip veremedigi birseyler var ama bilmiyorum kiskaniyor galiba. Annemin geldigini duyunca sinirlenmeden yapamaz

Ya aslinda ana babaya saygi hurmet anandir babandir olayi bendede mevcut ama cocugunu karsisina alip kirmadan nazikce ben sana maddi yardimci olamam sebebim bu su diyebilen insanla bunu hor bir sekilde belli etmeye ustune birde karsinin sinirini bozmaya calisan insani ayni kefeye koyamiyorum yalan yok
Guzellikle diyene dilini tutana normal davranana insanin seytani olmaz bir yerde kirilir saygisida olur ama boyle yapanlardan hazetmiyorum kendilerine yapiyorlar hayir dunyalik icin germeye gerilmeye ne hacet yapamam evladim imkanim yok veya istemiyorum (herkes herkese bise vermek zorunda degil sonucta)su oluncada biz yapariz tatli dil guler yuz varken kusluk tavir karsi taafi aptal yerine koymak icten hesaplar ters cins gelio bana.
Aynisini yapmayincada anlamiyorlar o yuzden guleryuzle incitmeden uzak durmak uzat tutmak en sagliklisi oluyor

Profilde hamile resmi gorunce heralde yeni dogdu bebek dedim :) Allah yardimcin olsun o zaman hem sünnet hem aile iliskileri açısından

Esimin bozuldugu diger konu da; kaynim evi terketmis. 3 aydir baska kadinla yasiyor ve bebekleri olacak.Kp eltime demiski (imarda olan ev var) bir oturalim o sirada ev olunca evine gecersin demis.

Esimde buna bozuldu. Tamam alsin yengeme ev ama bana da diyebilirdi oglum 1 -2 sene sık disini tamam ev satilirsa satilsin canin sagolsun ev alinana kadar idare et nasilsa hakkini veririm deseydi.

Hiç de gerek yok haber vermene düğün değil ki bu ufak bi operasyon bu tip şeylerin büyük törenler haline getirilmesi çok tuhaf geliyor bana küçük oğlumu tek başıma hastahaneye götürüp sünnet ettitmistim çünkü eşim vardiyalı çalışıyordu Dr randevumuzun olduğu saatte izin alma imkanı yoktu büyük oglanda dedeler nineler hepsi vardı her kafadan bir ses çıktı lüzumsuz yere göz yaşı dokenini mi ararsın bu da bana ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…