66 günlük bir oğlum var. Artık delirmek üzereyim sanırım. Arkadaşımında bir bebeği var ama oğlumdan bir ay büyük. Onun tepkileriyle bizimkinin arasında fark var. Yani onun bir ay öncesine bakıyorum benim bebeğimin şimdisine bakıyorum. Farklılar. O daha çok gülüyor anne babasına, insanlarla daha çok göz teması kuruyor, oyuncaklarına uzanmaya çalışıyor. Bunun gibi şeyler. Bizimkide yapıyor bunları ama çok daha az. Bu kadar kafama takmamım sebebi bebeğimde hipotiroidi var. 13 günlükten beri ilaç kullanıyoruz. Ama zekası etkilendimi diye çok endişeliyiz. O yüzden herşey gözüme batıyor. Tecrübeli anneler sizin bebeğiniz 2 aylıkken nasıldı?
Hepsi aynı fabrikadan çıkmıyor bu çocukların tabi ki farklı olacaklar.66 günlük bir oğlum var. Artık delirmek üzereyim sanırım. Arkadaşımında bir bebeği var ama oğlumdan bir ay büyük. Onun tepkileriyle bizimkinin arasında fark var. Yani onun bir ay öncesine bakıyorum benim bebeğimin şimdisine bakıyorum. Farklılar. O daha çok gülüyor anne babasına, insanlarla daha çok göz teması kuruyor, oyuncaklarına uzanmaya çalışıyor. Bunun gibi şeyler. Bizimkide yapıyor bunları ama çok daha az. Bu kadar kafama takmamım sebebi bebeğimde hipotiroidi var. 13 günlükten beri ilaç kullanıyoruz. Ama zekası etkilendimi diye çok endişeliyiz. O yüzden herşey gözüme batıyor. Tecrübeli anneler sizin bebeğiniz 2 aylıkken nasıldı?
66 günlük bir oğlum var. Artık delirmek üzereyim sanırım. Arkadaşımında bir bebeği var ama oğlumdan bir ay büyük. Onun tepkileriyle bizimkinin arasında fark var. Yani onun bir ay öncesine bakıyorum benim bebeğimin şimdisine bakıyorum. Farklılar. O daha çok gülüyor anne babasına, insanlarla daha çok göz teması kuruyor, oyuncaklarına uzanmaya çalışıyor. Bunun gibi şeyler. Bizimkide yapıyor bunları ama çok daha az. Bu kadar kafama takmamım sebebi bebeğimde hipotiroidi var. 13 günlükten beri ilaç kullanıyoruz. Ama zekası etkilendimi diye çok endişeliyiz. O yüzden herşey gözüme batıyor. Tecrübeli anneler sizin bebeğiniz 2 aylıkken nasıldı?
Evet konuşuyorum gülüyorum o da bana sesler çıkararak bazen sadece dinleyerek nadirende gülümseyerek cevap veriyor göz teması kuruyor benle sürekli bakışıyoruz ama arkadaşımın oğlu kadar değil o çok daha aktif bu konuda sürekli gülücük dağıtıyorilac kullanıyormussunuz zaten buna baglamayın
pekı sız guluyormusunuz konusuyormusunuz bebegınıze?
cocuklar ona guleerek konusuluyorsa gulerek cevap verırler
sızın bebegınız erkek ıse dıger bebek kız ıse erkekler daha gerıden gelır
yok hıc bırıı degıl ıse ısıtme testını yaptırdınız mı?
Benle göz teması kuruyor şarkılar söylüyorum hep gözümün içine bakıyor heycanlanıyor nadiren de gülümsüyor ama arkadaşımın oğlu kadar aktif değil tepki verme konusundaBekarım ama bebekler konusunda tecrübeliyim diyelim kardeşlerimle aramda bir dünya yaş farkı olduğundan. Bebekler haftadan haftaya değişkenlik gösterir hani bir ay bebek için çok büyük bir fark. Hiç bir şekilde göz teması veya sizi takip etme durumu yok mu ?
Ya o kadar tecrübesizim ki ilk bebeğim ve herşeyinden şüphe duyuyorum bişey mi var diyeCanın bak kendi çocuklarından örnek vereyim benim çift yumurta ikiz kızlarım var bebekken diğeri çok tembeldir bende senin gibi korkuyordum o işler belli olmuyor şimdi o tembel bebek kocaman 3yasindan kardeşinden dahaiyi motor becerileri kaygilanma düzenlediği şekilde bebeğinin ilaçlarını kullan
Ah canım ya ben sana sayfalarca ne yazdim sen hala kendine zehir ediyorsun hayati,66 günlük bebekten ne bekliyorsun ayrıca bunun troidle ne alakasi var ilaç aliyorsunuz siz,almasaniz bile bu çok ileri yaşlarda okul doneminde hafif belli ediyor kendini...unut unut unut zekasina hiçbirşey olmaaazzz olamaaazzz...rahat bırak bebisi annesi yaaa üfff ilacimizi ver yeter bu kadar....aynı seylerden geçtim biliyorsun anlattım herşeyi...66 günlük bir oğlum var. Artık delirmek üzereyim sanırım. Arkadaşımında bir bebeği var ama oğlumdan bir ay büyük. Onun tepkileriyle bizimkinin arasında fark var. Yani onun bir ay öncesine bakıyorum benim bebeğimin şimdisine bakıyorum. Farklılar. O daha çok gülüyor anne babasına, insanlarla daha çok göz teması kuruyor, oyuncaklarına uzanmaya çalışıyor. Bunun gibi şeyler. Bizimkide yapıyor bunları ama çok daha az. Bu kadar kafama takmamım sebebi bebeğimde hipotiroidi var. 13 günlükten beri ilaç kullanıyoruz. Ama zekası etkilendimi diye çok endişeliyiz. O yüzden herşey gözüme batıyor. Tecrübeli anneler sizin bebeğiniz 2 aylıkken nasıldı?
O kadar haklısın ki onuda strese sokuyorum napiyim elimden kaçıyo bazen bu düşünceye kapılıyorum o kadar korkuyorum ki ona bi zarar gelmesinden. İnan çok uzun bi süre bebeğim oldu mutluluğunu bile yaşayamadım endişedenAh canım ya ben sana sayfalarca ne yazdim sen hala kendine zehir ediyorsun hayati,66 günlük bebekten ne bekliyorsun ayrıca bunun troidle ne alakasi var ilaç aliyorsunuz siz,almasaniz bile bu çok ileri yaşlarda okul doneminde hafif belli ediyor kendini...unut unut unut zekasina hiçbirşey olmaaazzz olamaaazzz...rahat bırak bebisi annesi yaaa üfff ilacimizi ver yeter bu kadar....aynı seylerden geçtim biliyorsun anlattım herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?