oglumun uykusu degisti

papatyalim

uğur böceğim kollarımda
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
1.015
15
158
Diğer
kizlar kafama takilan birsey oldu bizde...normalde oglum aksam 10-10:30 arasi uyuyor sabah 7-8 arasi uyaniyordu ama son 3 gundur bu degisti 3 gun once sabah 9:30da uyandi sonra 2 gundurde 11e kadar uyuyor tabi aralarda süt için uyaniyor. Sizce endise edecek bir durummu bu cok uyumaya baslamasi yoksa sizlerin bebeklerindede olan birseymi bilemedim neden boyle oldu birden bilmiyorumkismile

sıcaktan ve süt, yoğurt benzeri gıdalardan olabilir. Antibiyotik kullanıyorsanız o da olabilir. Bizde o durum mevcut şu anda.

Keşke bizimki de öyle olsa 6:30 da kalkar oldu da son zamanlarda.
Bu arada 12 saat gece uykusu çok garip değil bence gündüz uykularını değiştirmeye çalışıyo olabilir günde 1 uykuya düşecektir belki

sıcaktan ve süt, yoğurt benzeri gıdalardan olabilir. Antibiyotik kullanıyorsanız o da olabilir. Bizde o durum mevcut şu anda.

burasi sicak degil hatta soguk bile su anda, antibiyotikde kullanmiyoruz ama yogurt ve danino gibi peynirde veriyorum ondan olabilir belkide hic dusunmemistim bunu iste

bilmiyorumki uyku düzeni degisiyorsa bu sekilde cok hosuma gider vallahi 2 gundur cok guzel uyuyorum 11e kadar...kotu birseyin belirtisimidir acaba diye korkuyorum iste bakalim bu durum devam edecekmi dahada.

Ah tatlım,keşke benimkide uyusa..
Sabah uykularına hasret kaldık.Endişe edicek bşey olduğunu sanmıyorum..
Uyku düzeni değişiyo olabilir bencede.gündüzleri nasıl şuan ?

benim fıstık da geceleri uyutmuyor beni. ağlıyor emzirip yatırıyorum 1 saate kalmadan tekrar ağlayarak uyanıyor. keşke yavrum da uyusa uzun uzun deliksizz cok yorgunummmm

ceylinin de uyku saati uzadi,eskiden 7 de kalkardi simdi 9bucuk 10 a kadar uyuyor bende uyuyorum ne guzel,oh kiz ne guzel dinleniyoruz hep boyle uyusunlar :)

Ah tatlım,keşke benimkide uyusa..
Sabah uykularına hasret kaldık.Endişe edicek bşey olduğunu sanmıyorum..
Uyku düzeni değişiyo olabilir bencede.gündüzleri nasıl şuan ?

insallah seninkide uzun uzun uyurda dinlenirsin sende bana cok iyi geldi gercekten...gunduzleri mesela 11de uyaniyor ya kahvaltisini yaptiriyorum sonra baya bi oyalaniyoruz saat 13:30 gibi tekrar uyuyor 1 saat suruyor sonra ikindi ve aksam arasi 30dkk gibi uyuyor saat 18-20 arasinda ve iste gece uykusuna 10:30 gibi daliyor bu sekilde oluyor cnm.

benim fıstık da geceleri uyutmuyor beni. ağlıyor emzirip yatırıyorum 1 saate kalmadan tekrar ağlayarak uyanıyor. keşke yavrum da uyusa uzun uzun deliksizz cok yorgunummmm

acaba seninki doymuyormuki gece yatirmadan once tahil mamasi, muhallebi veya devam sütü versen yani anne sutunden daha doyurucu birseyler yedirsen belki daha uzun uyur daha az uyanir diye dusunuyorum ben...ben emzirmiyorum aksam yemegini yediriyorum sonra devam sütü içip uyuyor ve en fazla iki kere daha devam sütü içiriyorum sabaha kadar.

ceylinin de uyku saati uzadi,eskiden 7 de kalkardi simdi 9bucuk 10 a kadar uyuyor bende uyuyorum ne guzel,oh kiz ne guzel dinleniyoruz hep boyle uyusunlar :)

icim rahatladi eger gercekten sadece uykulari uzuyorsa cok guzel birsey ya 10 aydir uykusuzluk cekiyorduk :) demekki buyuduler 2 ay sonra yaslarina giriyorlar inanamiyorum zaman ne cabuk gecmis...zaten senin kizla benim oglanin gidisatlari cok benziyor nede olsa gelinim oluyor ceylin dimi ama bize ayak uyduruyor simdiden zemuszemus

gercekten de oyle genelde ayni zamanlarda ayni seyleri yapiyorlar,ruh ikizi bunlar yaaa :))

benimkinin neden kısaldı ozaman yaaa..önceden sabah 10 a kadar uyurdu şimdi 8 deayakta gündüz de en fazla 1 saat uykusu var o da şanslı günümdeysem(((((aksam da 10 da ancak uyuyor o da zar zor!!!! aklı fikri yaramazlıkta benimkinin gözünden uyku akıyor daha cekmece karıstırmaya gidiyor dibinde yatıyor kafasını kaldırıyor devam ediyor((( uyumuyooooorr!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…