• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun Velayeti

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Eşimle boşanacağız ancak tek korkum 2 yaşında ki oğlum... Eşimden çok daha fazla maaş alıyorum ve oğlum emiyor hala. Eşim, oğlumuzla hiç ilgilenmez. Ama sever elbette. Ve boşanmak isteyen taraf ben olduğumdan dolayı kesinlikle oğlumun velayetini alacağını söylüyor. Bu da benim en büyük korkum. Oğlum olmadan bir gün geçiremem. Aşırı düşkün bir anneyim oğlumda öyle. Velayet kime verilir. Henüz bir avukat ile görüşmedim korkumdan. Bana bilgi verebilir misiniz?

Sen çok temiz kalpli birisin
Haddinden fazla fedakarlıklar yaptığını da biliyorum
Hiç bilgim yok velayet konusunda ancak hem maddi anlamda hem manevi anlamda daha iyi bakabilen sen olacağından sana verilmesi lazım..

Hakkında hayırlısı olsun, herşey gönlünce olsun..

Sen çok temiz kalpli birisin
Haddinden fazla fedakarlıklar yaptığını da biliyorum
Hiç bilgim yok velayet konusunda ancak hem maddi anlamda hem manevi anlamda daha iyi bakabilen sen olacağından sana verilmesi lazım..

Hakkında hayırlısı olsun, herşey gönlünce olsun..

Teşekkür ederim Kader... Öyle ama korkularımı yenemiyorum. Ya olurda ona uygun görürlerse miniğim ne yapar, ben naparım...

Eşimle boşanacağız ancak tek korkum 2 yaşında ki oğlum... Eşimden çok daha fazla maaş alıyorum ve oğlum emiyor hala. Eşim, oğlumuzla hiç ilgilenmez. Ama sever elbette. Ve boşanmak isteyen taraf ben olduğumdan dolayı kesinlikle oğlumun velayetini alacağını söylüyor. Bu da benim en büyük korkum. Oğlum olmadan bir gün geçiremem. Aşırı düşkün bir anneyim oğlumda öyle. Velayet kime verilir. Henüz bir avukat ile görüşmedim korkumdan. Bana bilgi verebilir misiniz?

Size verilir velayet,baba alamaz...

Eşimle dün konuştuk kesinlikle almak istediğini söylüyor oğlumu. Beni korkutuyor bu. Nasıl bakacaksın diyorum babaannesi bakar diyor. Biliyorum inat uğruna bile olsa 1 hafta bakamayacak oğluma ama gururundan bana geri de vermez. Benim çok iyi bakacağımı da biliyor

tinycim merak etme, çocuk senden kalacak
sırf seni vazgeçtirmek için çocuğu kullanıyor.
onun oyununa gelme..

bıra zoncekı bır konuya yaptıgın yorumdan konularını arattım ve cok uzuldum :S

Sağol canım böylesi daha iyi olur belki

yasadıklarını ıcınde yasadıgını dusunuyorumkonuların bır cogunun ıcerıgı sılınmıs cunku

nedne olmuyor eskı konularına baktım neden sureklı ıkı aıledede yasadınız
anlayamadım :S

yasadıklarını ıcınde yasadıgını dusunuyorumkonuların bır cogunun ıcerıgı sılınmıs cunku

nedne olmuyor eskı konularına baktım neden sureklı ıkı aıledede yasadınız
anlayamadım :S

Eşimin ailesinin yaşadığı ildeydik ve eşimde bende işsizdim bölümümüzle ilgili iş bulmamız orada çok zordu çünkü küçük bir ilçede idik. Mecburen annesi ile beraber yaşamaya başladık. Sonra İstanbul'a benim ailemin yanına geldik iş bulana kadar kendimizi toparlayana kadar ailemin evidne kaldık. Toplamda 1,5 yıl hepsi.

Back
X