- 19 Kasım 2021
- 121
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Biranolsun
-
Hiç bir şey yapma bekle sakin ol kendi haline bırak ozamsn daha çabuk yürür zaten sıralıyor oturuyor fiziksel sorunu yokArkadaşlar daha önceki konularımdan 15 aylık oğlum olduğundan bahsetmiştim oğlum ne yapsam yürümek istemiyor sürekli elimden tutup heryeri beraber gezmek istiyor bi an bıraktığımi anlasin direk oturuyor çok korkuyor koltuk kenarlarinda sıralıyor ama gel oğlum dediğimde yerinden kıpırdamıyor korktuğu çok belli oluyor evde alıştırma yapıyoruz ama nafile millet de yürümüyormu geç kalmis yürümesi lazım deyip duruyor takmıyorum aslında kimseyi hazır değil şuan deyip gecistiriyorum neler yapmam lazım ne oneririsiniz ilk oğlum kendiliğinden yürümüştü bu arada neler denemeliyim onerileriniz varmi
Aceleye hacet yok bebe elinizi tutup yürüyor koltuğa tutunup yürüyor sorun olmadığı ortadaArkadaşlar daha önceki konularımdan 15 aylık oğlum olduğundan bahsetmiştim oğlum ne yapsam yürümek istemiyor sürekli elimden tutup heryeri beraber gezmek istiyor bi an bıraktığımi anlasin direk oturuyor çok korkuyor koltuk kenarlarinda sıralıyor ama gel oğlum dediğimde yerinden kıpırdamıyor korktuğu çok belli oluyor evde alıştırma yapıyoruz ama nafile millet de yürümüyormu geç kalmis yürümesi lazım deyip duruyor takmıyorum aslında kimseyi hazır değil şuan deyip gecistiriyorum neler yapmam lazım ne oneririsiniz ilk oğlum kendiliğinden yürümüştü bu arada neler denemeliyim onerileriniz varmi
Oglum 17 aylik yurudu, zorlamayinArkadaşlar daha önceki konularımdan 15 aylık oğlum olduğundan bahsetmiştim oğlum ne yapsam yürümek istemiyor sürekli elimden tutup heryeri beraber gezmek istiyor bi an bıraktığımi anlasin direk oturuyor çok korkuyor koltuk kenarlarinda sıralıyor ama gel oğlum dediğimde yerinden kıpırdamıyor korktuğu çok belli oluyor evde alıştırma yapıyoruz ama nafile millet de yürümüyormu geç kalmis yürümesi lazım deyip duruyor takmıyorum aslında kimseyi hazır değil şuan deyip gecistiriyorum neler yapmam lazım ne oneririsiniz ilk oğlum kendiliğinden yürümüştü bu arada neler denemeliyim onerileriniz varmi
Sıralıyor ama tek başına adım atmak istemiyor tek elinden tutarak evi dolanıyoruz elini bıraktığımi anladığı an oturuyor huy edindi yeni yeni bunudaBir kere bu konuya odaklanmayın.
15 aylık kızım var geçen ay yürüdü. Kızımdan 1 hafta önce doğan arkadaşımın kızı var o yürümedi. O da başka şeyleri erken yaptı. Tamamen yapı meselesi.
18.aya kadar gayet normal.
Başkalarının sesini beyninizde de kısın.
Sıralayabildiğine göre omurga sisteminde bir sorun vs yok.
Bekleyin.
Oglum 17 aylik yurudu, zorlamayin
Aynn strese de sokmak istemiyorum kendi istemesi lazım aslında zorladıkça hoc yapmak istemiyor üstüne durmasam hiç gelişme olmuyor vala kaldım ortadaAceleye hacet yok bebe elinizi tutup yürüyor koltuğa tutunup yürüyor sorun olmadığı ortada
Cesaret toplayamıyor yavrum gitmeyin üstüne stres yüklemeyin
Vakti gelince tutunmadan yürür
Ben kendim için bile elalemi sallamazken evladınız hakkında niye konuşturuyorsunuz milleti
Aynn aslında beklemekten çare yok gibiBenim ikinci kızım 20 aylık yürüdü.Bir şey yapamadik sadece bekledik.
Ay insalah bizede birşey sebeb olurda az hevese gelirRahmetli babaannem anlatırdı; babamla amcamın arasi 11 ay bile degil. amcam 20 aylıkken babamın yürümesini kıskanmaş da öyle yürümüş.. keyfine kalsa daha yürümeye niyeti yoktu derdi.
Herkse bekyeim yazmış beklemek dediginiz gibi en doğrusu kendi isterse yapacak insalah korkusu yense tamamdıryegenim de sizinki gibi yurumek istemiyordu hatta hep emekliyordu. sonra kendini hazir hissettiginde bi yurudu masallah simdi hic oturmuyor.
iciniz rahat olsun yurur mutlaka. kendini hazir hissetmesini bekleyiniz
Babası bana doğru bıraktığında korkarst olsa 7-8 adım atıyor ikinciye gitmek istemiyor oturmaya başlıyor zorladıkça evde dolandırdigimda tek elinde tutuyorum öyle geziyoruz ez bırakayım bacagima sariliyorBir iki adım atacağı yakınlıkta olsanız bile mi korkuyor? Aklıma gelen şu; uzanabileceği bir yiyeceği veya oyuncağı birkaç adım ötesine koyun. Ayakta tutuna tutuna alsın. Birkaç kere tekrarlayın, 3-5 denemeden sonra ise tutunmadan 1 adım atacağı şekilde başka yere uzansın. Korkmadığını görünce 2 adımlık yere koyun. Genelde de 3 adım atabildikten sonra yürümeye yavaştan başlıyor. Kardeşimi ve başka çocukları öyle yürütüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?