- Konu Sahibi Biranolsun
-
büyük oğlum 16 aylıktan sonra yürüdü bende kafama takıyordum ama takacak bi şey yokmuş,bu arada yürüme arkadaşı kullanarak pratik yapabilirsinizArkadaşlar daha önceki konularımdan 15 aylık oğlum olduğundan bahsetmiştim oğlum ne yapsam yürümek istemiyor sürekli elimden tutup heryeri beraber gezmek istiyor bi an bıraktığımi anlasin direk oturuyor çok korkuyor koltuk kenarlarinda sıralıyor ama gel oğlum dediğimde yerinden kıpırdamıyor korktuğu çok belli oluyor evde alıştırma yapıyoruz ama nafile millet de yürümüyormu geç kalmis yürümesi lazım deyip duruyor takmıyorum aslında kimseyi hazır değil şuan deyip gecistiriyorum neler yapmam lazım ne oneririsiniz ilk oğlum kendiliğinden yürümüştü bu arada neler denemeliyim onerileriniz varmi
Olabilir korkmustur bir seydenSıralıyor ama tek başına adım atmak istemiyor tek elinden tutarak evi dolanıyoruz elini bıraktığımi anladığı an oturuyor huy edindi yeni yeni bunuda
Benim gözümde bu çocuk yürüyorBabası bana doğru bıraktığında korkarst olsa 7-8 adım atıyor ikinciye gitmek istemiyor oturmaya başlıyor zorladıkça evde dolandırdigimda tek elinde tutuyorum öyle geziyoruz ez bırakayım bacagima sariliyor
Benim oğlum 22 aylık yürüdü 2 aya yakın erken doğdu ama şükürler olsun yürüdü şimdi hiç oturmuyor 2 yaşında. Kafanıza takmayın Allah ol.der ve olur ama ilk adım.arabasi bizim çok işimize yaradı açıkçasıArkadaşlar daha önceki konularımdan 15 aylık oğlum olduğundan bahsetmiştim oğlum ne yapsam yürümek istemiyor sürekli elimden tutup heryeri beraber gezmek istiyor bi an bıraktığımi anlasin direk oturuyor çok korkuyor koltuk kenarlarinda sıralıyor ama gel oğlum dediğimde yerinden kıpırdamıyor korktuğu çok belli oluyor evde alıştırma yapıyoruz ama nafile millet de yürümüyormu geç kalmis yürümesi lazım deyip duruyor takmıyorum aslında kimseyi hazır değil şuan deyip gecistiriyorum neler yapmam lazım ne oneririsiniz ilk oğlum kendiliğinden yürümüştü bu arada neler denemeliyim onerileriniz varmi
Evt görmüştüm internete o arabadan ama maddi durumunuz yok malesef bu aralarBenim oğlum 22 aylık yürüdü 2 aya yakın erken doğdu ama şükürler olsun yürüdü şimdi hiç oturmuyor 2 yaşında. Kafanıza takmayın Allah ol.der ve olur ama ilk adım.arabasi bizim çok işimize yaradı açıkçası
Yok normal basıyor bıraktığımızda hem korkuyor hem koşarak adım atmaya başlıyor dengeyi pek saglayamadiginda dustugu oluyor o yüzden korkuyor doktora gitmedim yürümüyor diyeBenim gözümde bu çocuk yürüyorarada pratik yaparsınız. Fiziksel bir sıkıntısı yoksa yavaş yavaş olsa da cesaret bulur. Bazı bebekler ayağını düz basamıyor, parmak ucuyla yürüyor vs. Öyle midir diye düşünmüştüm.
Şu ittirme özellikli.olanlar ucuzlari da var aslında 100.150 lira civarı yeter ki ittirme özelliği olsun örümcek tarzı değil . Veya kanepeleri yaklaştırarak ilgisini çeken bir oyuncak koyun iki kısa. mesafe arası gidip gelerek yürür Allah'ın izniyleEvt görmüştüm internete o arabadan ama maddi durumunuz yok malesef bu aralar
Aklıma abi var dediniz acaba ondan mı korktu geldi ama bnm küçükte yürümek istedi ama abla o an bir bağırdı çocuk çok korktu bir daha da kalkmadı sonra ben ablayla konuştum sakin olmalisin bagirmamalisin yoksa yürümez diye şimdi dünden beri iki adım atıyor kızım sessizce anne anne bak diyor buyugunuzu gözlemleyin isterseniz nasıl tepkileri ki korkmadi ise bile 18, aya kadar sorun yokSıralıyor ama tek başına adım atmak istemiyor tek elinden tutarak evi dolanıyoruz elini bıraktığımi anladığı an oturuyor huy edindi yeni yeni bunuda
Sıralıyor ama tek başına adım atmak istemiyor tek elinden tutarak evi dolanıyoruz elini bıraktığımi anladığı an oturuyor huy edindi yeni yeni bunuda
Biraz cesaret vermek belki ise yarayabilir. Ben hic zorlamadim nasilsa hazir oldugunda yurur kafasindaydim. Yurumenin biraz da cesaretlendirmekle alakali oldugunu ogrendigimde 1 hafta oyun oynattim. 3 sandalyeyo dizdim, once bol bol siraladi, sonra sandalye aralarini giderek actim. Genelde bir oyuncagi sandalyeler arasi attim, onlarin pesinde gitti. Hemen hemen 1 hafta sonra yurudu. 14 aylikken yurumus oldu. Tabi bieaz da genetik, ben de 14 aylik yurumusum. Boyle aktiviteler belki cesaret verir bebeginize. Onun disinda endise etmeyin 18. Aya kadar yolu var.Arkadaşlar daha önceki konularımdan 15 aylık oğlum olduğundan bahsetmiştim oğlum ne yapsam yürümek istemiyor sürekli elimden tutup heryeri beraber gezmek istiyor bi an bıraktığımi anlasin direk oturuyor çok korkuyor koltuk kenarlarinda sıralıyor ama gel oğlum dediğimde yerinden kıpırdamıyor korktuğu çok belli oluyor evde alıştırma yapıyoruz ama nafile millet de yürümüyormu geç kalmis yürümesi lazım deyip duruyor takmıyorum aslında kimseyi hazır değil şuan deyip gecistiriyorum neler yapmam lazım ne oneririsiniz ilk oğlum kendiliğinden yürümüştü bu arada neler denemeliyim onerileriniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?