yani kv dem çocuguma istedigini yapsın yaptırtsın ben bişey söyleyince üzülünce sabırsız olayım hemde kv deme bişey demiyorum çünkü sert tepki vereceginden eminimBurda okuyup anladığım kadarıyla cocugunuzla iletişimi kuramamissiniz.ona sevgiden çok hırçınliginizi stresinizi yansitmissiniz. Kvdenizin yaptıklarını çocuğunuzdan cikarmissiniz.ona şefkatle yaklaşın sizi anlıyorum siz şefkat ve ilgi bekliyorsunuz belki ama çocuk bunu anlamaz.kvdenizle konuşmak işe yaramaz. Daha çok tepkilerine neden olur biz senden daha iyi biliyoruz derler.ama o içindeki his varya çocuklar bu hissi çok iyi anlarlar.siz çocuğunuzu severek egitin yine sabr gerekiyor. Kvdenizin yaptiklarinin tersini uygularsaniz çocuğunuz size tabi ters tepki verir. Kivaminda ve şefkatle yaklaşın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangimiz-anne-sasirdim.814268/Burda okuyup anladığım kadarıyla cocugunuzla iletişimi kuramamissiniz.ona sevgiden çok hırçınliginizi stresinizi yansitmissiniz. Kvdenizin yaptıklarını çocuğunuzdan cikarmissiniz.ona şefkatle yaklaşın sizi anlıyorum siz şefkat ve ilgi bekliyorsunuz belki ama çocuk bunu anlamaz.kvdenizle konuşmak işe yaramaz. Daha çok tepkilerine neden olur biz senden daha iyi biliyoruz derler.ama o içindeki his varya çocuklar bu hissi çok iyi anlarlar.siz çocuğunuzu severek egitin yine sabr gerekiyor. Kvdenizin yaptiklarinin tersini uygularsaniz çocuğunuz size tabi ters tepki verir. Kivaminda ve şefkatle yaklaşın
evet haklısın ama bırakmıyorlar ki bizi bizeSiz uzulsenizde bişey yapamazsiniz bunu kvdenize kabul ettiremezsiniz zaten. Benim demek istediğim çocuğunuzla yanlız kaldiginizda kalite vakit geçirin. Zaten çocuk sizin seklinizi zamanla alır. Onlar severken siz çocuğunuzu azarlarsaniz ters tepki çeker.cocugunuz onları iyi sizi kötü görür.onlarin yaptığı zaten yanlış bir davranış. Ama bunu çocuğa anlatamazsiniz.
evet haklısın ama bırakmıyorlar ki bizi bize
bagımı koparmanın tek yolu boşanmak bunu da ben istemiyorumKayınvalidenizi karşınıza almaktan başka çareniz yok. Gerekirse bütün bağları koparın ama gene de bunu yapın. Unutmayın onun annesi sizsiniz. O cahil kadının eline bırakmayın.
bagımı koparmanın tek yolu boşanmak bunu da ben istemiyorum
bagımı koparmanın tek yolu boşanmak bunu da ben istemiyorum
annesi oldugumu zaten kabul ediyorlar onların derdi beni mutsuz etmek çocuk bahaneYapman gerek tek şey çocuğun annesinin sen olduğunu onlara kabullendirmen. Yapacak bi şey yok
hayır bakalım bi işe kozmetik ürünü satacamÇalışıyo musunuz?
annesi oldugumu zaten kabul ediyorlar onların derdi beni mutsuz etmek çocuk bahane
mecburiyetNe biçim bi ailede yaşıyosunuz siz??? Allah yardımcınız olsun. Neden öyle bir aileyle hayatınıza devam ediyorsunuzki???
mecburiyet
sabrediyorum başka çarem yok Allah a sıgındımGüçlü olun ve sabrınızı yitirmeyin. Ama kimsenin haystı size zindan etmesine izin vermeyin. Hayatınız boyunca bonu size yaşatmalarına izin vermeyin
sabrediyorum başka çarem yok Allah a sıgındım
lise mezunuyum eşimin aile terapitine gitmek istemiyor annemle başedilmez çocuk sonuçta senin senden vazgeçmez büyüyünce anlayacak diyor gercekten kv deyle basedilmez yaniEşiniz neden destek olmuyo size?İnsaın karısı bu kadar canı sıkılırken böyle bir durumda bu kadar mutsuz iken neden bir şey yapmazlar anlamıyorum??
Tabiki onun da annesi ama siz de hayat arkadaşı çocupunuzun annesisiniz sonuçta. O neden bir şey yapmıyo. Eşinizle bir vlilik terapistine gitseniz?Eğitim ve kültür durumunuz nedir bilmiyorum ama evlilik terapistleri var, aile danışmanları var. Onlarla bir görüşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?