- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Amin çok teşekkür ederimAdiyla yaşasın insallah :) ben Haktan i sectim bence güzel Ertuğrul da güzel ama tercih size kalmis. Haktan daha akilda kalıcı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederimAdiyla yaşasın insallah :) ben Haktan i sectim bence güzel Ertuğrul da güzel ama tercih size kalmis. Haktan daha akilda kalıcı.
Yurt dışında yaşasa da köklerini, vatanını, dinini unutmaması gerekmez mi? Abd'nin ilk Türk profu Oktay Sinanoğlu'nu örnek alırım bu konuda, kendim de yabancı dilde eğitim almış bir insan olarak. Eserleri, fikirleri, sanatı yeterince iyiyse kişi her yerde kabul görür. Kabul görmek adına kimliğimizi utançla saklayacak bir konumda değiliz bence. Evlatlarımız da inşallah ülkemizi, İslam'ı gururla temsil etsinler.3unu de begenmedim. Ama siz 3 secenek belirlediginiz icin Haktan'i tercih ettim.
Nacizane bu konuda bir fikir beyan etmek istiyorum, siz boylesine milliyetçi isimler koyarken cocuga bir siyasi kimlik biciyorsunuz. Ama bu cocuk bir yetiskin oldugunda sizin fikirlerinizi benimsemeyebilir. Sizin inandiklariniza inanmayabilir. Turkiye'de yasamayabilir.
O yuzden tarafsiz ve Turkce karakter icermeyen isimler tercih etmek daha mantıklı bir yatırım olacaktir.
Ismi islam olan ateist bir arkadasim vardi mesela. Komik oluyor. Mahkemeyle filan ugrasip degistirmek zorunda kalmisti. O yuzden daha dogmadan cocuklarimizi bir kaliba koymamaliyiz bence.
Amin çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı ve güzel bir ömrü olsun. Anne sizsiniz, bebek de sizin. Gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu koyun. Anket kafanızı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Herkesin yaşantısı, felsefesi ve inancı farklıdır.
Haktan mana olarak Allah'tan gelen olduğu için çok beğeniyorum. Arabesk rap severim bu arada :)Haktan arabesk rapçi mahlası çağrışımı yaptı bende.
Baybars ı-ıh sanırım bahsettiğiniz hükümdardan yola çıkılarak ismi aybars konmuş bir yetişkin tanıyorum. İsmi zorlama gelmiyor bana aslında ama yazarken farkettim ki kağıt üzerinde zorlama bir isim
Ertuğrul'dan yana kullanıyorum ben oyumu.
Buarada benim ismim çok sık rastlanılmayan bir isim, herhangi bir kelimeyle çok bi kafiyesi yok sanırım ahaha baybars mı yok artık baypass tarzı dalga geçmelerle karşılaşmadım ama küçükken hiç sevmezdim ismimi çünkü asla tek seferde anlamazdı soran insanlar. En benzer en yaygın isim hangisiyse onunla karıştırırlardı.O yüzden klasik isimleri daha kullanışlı buluyorum.
Hmm anladım canım telaffuz u da bir süre sonra alışılıyor aslında ama ben yine de Ertuğrul diyorum o zaman o da gayet güzel ve anlamlı telaffuzuda gayet iyiEşim, tarihte kölelikten gelerek Memlüklere sultan olmuş bir Türk olduğu için bu ismi istedi. Ben de telaffuz konusunda kararsızım ama tarihte araştırınca gerçekten hayran kaldım.
Yurt dışında yaşasa da köklerini, vatanını, dinini unutmaması gerekmez mi? Abd'nin ilk Türk profu Oktay Sinanoğlu'nu örnek alırım bu konuda, kendim de yabancı dilde eğitim almış bir insan olarak. Eserleri, fikirleri, sanatı yeterince iyiyse kişi her yerde kabul görür. Kabul görmek adına kimliğimizi utançla saklayacak bir konumda değiliz bence. Evlatlarımız da inşallah ülkemizi, İslam'ı gururla temsil etsinler.
Ben de Sare ismini hiç beğenmedim, atlayan sıçrayan manası varmış onu da beğenemedim, sağlık olsun.Aybars duydum ama Baybars cok kötu yaa.. Soylemesi bile sıkıntı..
Uc isim de kötü..
Yine de Haktan en iyisi..
Eşimin beğeneceği isimler ilk oğlanı Balamir koyalım diye tutturmuştu Baybars , cengizhan enson göbek adı Cengizhan oldu :)İlk Türk devletini kuran kişi, eşimin önerisi.
Siz uc isimden biri icin destek istemissiniz.. Ben de oyumu Haktan dan yana kullandim. Size Sare ismini sormadim, ne alaka.. Ayrica Sare isminin üc farkli manasi var.. Bu da ayri bir konu..Ben de Sare ismini hiç beğenmedim, atlayan sıçrayan manası varmış onu da beğenemedim, sağlık olsun.
Baybarsta öz türkçe benim bildiğim kadarıyla. .Çok sıradan isimlere alışık olduğumuz için Baybars biraz kaba geliyor evet ama çok kullanılsa kulak alisir herhalde zamanla. Neyse Bahtı güzel olsun yavrucaginEşim, tarihte kölelikten gelerek Memlüklere sultan olmuş bir Türk olduğu için bu ismi istedi. Ben de telaffuz konusunda kararsızım ama tarihte araştırınca gerçekten hayran kaldım.
Ben de bu isimler iyi mi kötü mü diye bir soru sormadım size, en beğendiğiniz ismi ankette oylayacaksınız. Beğenmediyseniz de oylamaya katılmazsınız. Burda insanların isimlerini tek tek soracak olursak kimse kimsenin adını beğenmez emin olun, sadece nacizane seçim yaptırmak, en tercih edileni görmek amaç. Ben de sıçrayan manasında bir isim koymazdım dedim neden alındınız ki? Siz ''ayy çok kötü'' derken kimsenin alınmaması gerekiyordu oysa. Halihazırda bu isimde olan birçok insan var.Siz uc isimden biri icin destek istemissiniz.. Ben de oyumu Haktan dan yana kullandim. Size Sare ismini sormadim, ne alaka.. Ayrica Sare isminin üc farkli manasi var.. Bu da ayri bir konu..