Doğuma Hazırlık Oğlumuz olacak, isim arıyoruz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hasene1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
2
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar aranıza yeni katıldım. Bende 22 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse bir oğlumuz olacak. Ama bir türlü bir isim beğenemiyorum. Çok kullanılmayan, ama anlam olarak da güzel olan bir isim arıyoruz. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

merhaba canım.. öncelikle bebeğin hayırlı olsun..
bende 21 haftalık hamileyim ve oğluşum olucak inş.
adınıda Yasir koyucaz .. belki sana fikir oluropuyorumnanaktan

merhaba sekerim. benimde oglum olucak insallah bende yana yana isim ariyorum, aklimizdan gecen Levin, Taylan ve Canel karar veremedik bir türlü. belki sanada bir fikir olur

insanın kendi bebegi olunca zor oluyorr canım bizde kararsız olanlardanız çınar ismini bende begendim ama biz bebegimizi çagırınca eşim ve beni anımsatsın istiyoruz amaaaaaaaa karar vermek zor

arkadaşlar saygısızlık etmek istemem ama levin falan demişsiniz allah aşkına..düşünsenize levin amca....doruk falan.....tabiki zevk ama.....çocuklarınızı yerden yere vurmak gibi bence.....bunun yerine eski aynı zamanda modern isimler koyabilirsinizki bu isimler onları dahada yüceltsin......ALı....SıNAN.....BARAN......OĞUZ...OĞUZHAN....HAKTAN......yeni ismlerdende RÜZGAR ve POYRAZ hoşuma gidiyor......karar sizin tabi....

Cenk, Utku, Göktuğ, Ata, Alkan, Sarp, Altuğ, Barlas, Ceyhun, Kutay, Taylan
Bora, Çağdaş, Ege, Alp, Efe, Barkın, Ercüment, Teoman, Kaan, Okan, Onur
Kuzey, Güney, Kıvanç, Meriç, Eren, Doruk, Ömür, Ozan, Seçkin, Ulaş, Yiğit, Yağız.....

Arkadaşların önerdikleri de güzel.Ben de bunları ekledim senin için.

Ben de Kaan,Eymen,Yagız,Enes,Tarık,Kutay ve Oguz u begenıyorum anlamları da guzel.Benımde oglum olacak ama esım Alperen koyucak

bende 8 aylık hamileyim.isim konsunda hala çok net değiliz.eşim tolga istiyor ama benim çok içime sinmiyor.teoman ı beğeniyorum ama nedense kimse teomanı beğenmiyor..
sanada fikir olur belki..

hasene bende senin gibi hala oğluma isim bulamadık 8 aylık hamileyim izde uras koymayı düşünüyoduk ama eşimin kuzeni koydu benimde bebeğim isimsiz kaldı bende yardımlarınız bekliyorum...

benim 7aylık oğlum var adı POYRAZ ben çok beğeniyorum belki fikir olur sizede

Cenk, Utku, Göktuğ, Ata, Alkan, Sarp, Altuğ, Barlas, Ceyhun, Kutay, Taylan
Bora, Çağdaş, Ege, Alp, Efe, Barkın, Ercüment, Teoman, Kaan, Okan, Onur
Kuzey, Güney, Kıvanç, Meriç, Eren, Doruk, Ömür, Ozan, Seçkin, Ulaş, Yiğit, Yağız.....

Arkadaşların önerdikleri de güzel.Ben de bunları ekledim senin için.

hım bunlardan en başta göktuğ çok güzel favorii ismim oğlum olursaa kurmayıı düşünüğüm isim
altuğ,kutay,ulaş,barkın bunlarda güzel

çınar gercektende hoş benım oğlumun adı ÇINAR EFE çok begenıyorum ayrıca uyumlu bıdaha oglum olursada ÇAĞAN EGE koycam begendıgım dıger ısımler

Ruzgar
Kuzey
Efekan
Yiğit
Aras

hayırlı olsun bebişiniz.benim kızımın adı Duru Okyanus,ama oğlum olsaydı da yine Okyanus koyardım,2. bir isimde koyarmıydım bilmiyorum.kıza da oğlanada oluyor bu isim.belki fikirolur

benim oğlum 5 aylık adı emirhan.ben çok severek koydum ismini.efe,eren.burak,buğra,arda,kerem,ömer faruk,yusuf,selim,onur,emre,enes,berkay.bunlarda diğer beğendiğim isimler

Back
X