Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle iki isim arasında kaldık.Bir türlü karar veremiyoruz.Sizce hangisi Yaman mı?Ayaz mı?
çift isme bakış açın nasıl bilemem ama ikisinide katınama bence ayaz daha güzel gibi
![]()
ilk ismi ne? yani kayınpederinizin adı??? off saygılı olmak adına çocuğa isim konuluyor ama kullanılmayacak,nedir bu büyüklerin saygıdan kastı...neyseee...
ben olsam Altan koyardım:) ama yaman dan ziyade ayaz çok daha hoş...
İlk ismi Eyüp olacak ama onunla uyumlu olması önemli değil.Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar çok duyulmadık ama ileride yavrumuzun da iyiki koymuşsunuz dediği bir isim olsun istiyoruz.
tabiki çocuk isminden hoşlanmalı...o zaman ayaz güzel anlamı soğukluk içeriyor gibi geldi bana bakmadım ama...
öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. bencede Ayaz.. kulağa çok hoş geliyor. ama ben olsam tercih etmezdim anlamı kuru soğuk ya.. mazallah çocuk soğuk kanlı olur diye :) tabi tercih sizin . ismiyle yaşasın inşallah.. Bir de bi önerim var.. Yağız'a ne dersin? oğlum olacak olsaydı yağız koymak isterdim bende.