Doğuma Hazırlık Oğlumuza isim yardım edin kızlar!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

candy

Kavuşmamıza çok az kaldı.
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
296
153
103
Eşimle iki isim arasında kaldık.Bir türlü karar veremiyoruz.Sizce hangisi Yaman mı?Ayaz mı?

çift isme bakış açın nasıl bilemem ama ikisinide katın :34: ama bence ayaz daha güzel gibi :16:

Keşke koyabilseydik çift isim ama eşimin babasının adı koyulacak zaten.İkinci adı olacak bu isim ama ilk adını kullanmayacağız.

ayaz olmalı bencede, yaman kedi ismi gibi geldi bana:26:

ilk ismi ne? yani kayınpederinizin adı??? off saygılı olmak adına çocuğa isim konuluyor ama kullanılmayacak,nedir bu büyüklerin saygıdan kastı...neyseee...

ben olsam Altan koyardım:) ama yaman dan ziyade ayaz çok daha hoş...

ilk ismi ne? yani kayınpederinizin adı??? off saygılı olmak adına çocuğa isim konuluyor ama kullanılmayacak,nedir bu büyüklerin saygıdan kastı...neyseee...

ben olsam Altan koyardım:) ama yaman dan ziyade ayaz çok daha hoş...

İlk ismi Eyüp olacak ama onunla uyumlu olması önemli değil.Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar çok duyulmadık ama ileride yavrumuzun da iyiki koymuşsunuz dediği bir isim olsun istiyoruz.

İlk ismi Eyüp olacak ama onunla uyumlu olması önemli değil.Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar çok duyulmadık ama ileride yavrumuzun da iyiki koymuşsunuz dediği bir isim olsun istiyoruz.

tabiki çocuk isminden hoşlanmalı...o zaman ayaz güzel anlamı soğukluk içeriyor gibi geldi bana bakmadım ama...

tabiki çocuk isminden hoşlanmalı...o zaman ayaz güzel anlamı soğukluk içeriyor gibi geldi bana bakmadım ama...

evet haklısın anlamı kuru soğuk :) ama ikimize de çok cazip geldi.Ben onu sıcakkanlı yetiştiririm diyorum ama :)

Ayaz gayet güzel :emir_bebek:

Kızlar çok teşekkür ederiz yorumlarda bir tek yaman bile diyen olmamış :)

öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. bencede Ayaz.. kulağa çok hoş geliyor. ama ben olsam tercih etmezdim anlamı kuru soğuk ya.. mazallah çocuk soğuk kanlı olur diye :) tabi tercih sizin . ismiyle yaşasın inşallah.. Bir de bi önerim var.. Yağız'a ne dersin? oğlum olacak olsaydı yağız koymak isterdim bende.

öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. bencede Ayaz.. kulağa çok hoş geliyor. ama ben olsam tercih etmezdim anlamı kuru soğuk ya.. mazallah çocuk soğuk kanlı olur diye :) tabi tercih sizin . ismiyle yaşasın inşallah.. Bir de bi önerim var.. Yağız'a ne dersin? oğlum olacak olsaydı yağız koymak isterdim bende.

Evet haklısın bir tek anlamı düşündürüyor zaten.Yağız çok yakın bir akrabamın oğlunun adı :)ama evet güzel isim

Her iki ismide çoook beğeniyorum ama ayaz ismi bu aralar çoğaldı bu nedenle siz yaman koyun

öncelikle Allah ismiyle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..isim konusuna gelincede ayaz yamandan çok daha güzel bir isim:D

Mânâ olarak ikiside sert isimler, hayırlısı olsun inşaAllah... Sağlıkla, huzurla büyütün bebeğinizi.

AYAZ: (Tür.) Er. Soğuk ve Durgun hava. Dondurucu soğuk. Ayaz: Selçuklu emin (Öl. 1105).

YAMAN: (Tür.) Er. 1. Kötü, korkulan, şiddetli. 2. Cesur, güçlü. 3. İşbilir, kurnaz, becerikli.

Back
X