• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

Ay cildiracam ya şimdi aradı yoldayim geliyorum diyor. Işten geldiğimden beri anca simdi iki lokma yedim dedim ve adamın cevabı anneme biraksaydin ya diyor saka gibi.
Iste cocuktan sikayetlenmeyin esinize. Cocugu ayak bagi gibi gosrmesine musade etmeyin.

Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.

Çocuğu annenizin zannediyor herhalde.

Çocuğu annenin evindenmi getirmişsin ? Bu kadar yük gibi hissedecekse niye çocuk yapmışki? Yazık o çocuk babayla vakit geçiremicekmi yani? Sorumsuz.

Cocuk zaten 8 de uyur gorup gorebileceginiz gunde 2-3 saat. O kadar da gormeyince bu cocugun anne olarak anneannesini bilmesi isten bile degil.
Bi arkadasim vardi, babannemi annemden cok seviyorum derdi. 28 yasindaydi babannesi vefat ettiginde annesi olmus gibi mahvolmustu.
Olmaz sanmayin yani, esiniz de bi kac sene bozuversin duzenini. Cocugun ilk yillari bu dunyada, en cok ihtiyac duydugu ailesi.

Anneye güvenip yapmış çocuğu sanki, evlat yaa, en tatlı zamanları.

Eşinin bi süre oğluyla vakit geçirmesini sağla sürekli annende çocuk siz iştesiniz bağları kuvvetlenememiş demekki
Sizde biraz çocuğunuzu övün beraber şunu yaptık böyle oynadık annemm diyo sarılıyo falan deyip ilgisini çekin kıskansın..... vallahi şaşırdım hiç duymamıştım böyle bişey çocuğu annene bırak ne yaa zaten çalışıyo göreceği 2saat zaten uyucak yavrum

Yalniz kimse anneanneyi düşünmüyor.
O kadına yazık değil mi zaten sabahtan akşama kadar bakıyor bir de böyle keyfi şeyler için kadının zamanı çalınıyor yazık.
Ne zaman dinlenecek bu kadın?

Bence anneniz eşinizle konuşsun ben de yoruluyorum yok öyle sürekli bana bırakmak falan desin.
Siz de söyleyin bunu yani mecbur değil ki o kadın tam kafasını dinleyeceği yaşta çocuk bakiyor zaten.

Böyle böyle büyüyecek bu çocuk yapacak bir şey yok.
Ha ayda 1 2 kez sinemaya tiyatroya vs.giderken bırakılır çocuk sonuçta yaşına uygun olmaz.
Ama restorana avm gayette gelebilir gezer arabasında yani.

Ben ayni şeyi yasaşam sanırım, bir iki tamam da üçüncüsünde büyük kavga ederdim.
Ne biçim bir iş ya, okurken bile sinir oldum. Umarım en kısa zamanda düzelir..
Benim oğlum gerçekten zor bir bebekti, hala kolay sayılmaz.
2 yaşında çocuğu 2 kere bıraktık anneme. O da gece uykusuna yatırdıktan sonraydı.
Boş olduğu her anı çocuğuyla değerlendirmesi lazım, bu günler geri gelmeyecek..
Keşke babalık bilincine varsa :(

bu ne biçim baba?:oha:arada anneanneye bırakıp gidilir ama her seferinde bırak demesi normal değil.çocuğu dışlamak için mi yaptınız?inadına yanınızda götürün gerekirse eşinizi bırakın siz ve oğlunuz gidin gezmeye.

Benim koca da oğlumla gezmeyi sevmez zira bir dakika yerinde durmayan, her şeyden çok çabuk sıkılan, yemek yerken bile oraya buraya saldıran ve hareket eden bir oğlumuz var. Ancak eşim oğlumu bırakıp asla bir yere gitmek istemez. Parka götürür, top oynamaya götürür. Ben ona kıyasla daha rahatım hatta bu konuda. Ayda yılda bir ikimiz bir yere gitsek elli kere söyler oğlum ne yapıyor acaba diye.

O yüzden pek anlayamadım ben eşinizi. Çocukla bir yere gitmek istemeyebilir onu anlarım. O zaman çocuğun da eğleneceği park bahçe oyun salonu gibi yerlere gidebilir pekala. Sizin eşiniz basbayağı bencil. Çocuğuyla vakit geçirmek istemiyor. Sadece kendini düşünüyor. Yok öyle dünya. Tek başına yapmadınız o çocuğu. Paşa paşa bakacak da, gezdirecek de.

Yalniz kimse anneanneyi düşünmüyor.
O kadına yazık değil mi zaten sabahtan akşama kadar bakıyor bir de böyle keyfi şeyler için kadının zamanı çalınıyor yazık.
Ne zaman dinlenecek bu kadın?

Bence anneniz eşinizle konuşsun ben de yoruluyorum yok öyle sürekli bana bırakmak falan desin.
Siz de söyleyin bunu yani mecbur değil ki o kadın tam kafasını dinleyeceği yaşta çocuk bakiyor zaten.

Böyle böyle büyüyecek bu çocuk yapacak bir şey yok.
Ha ayda 1 2 kez sinemaya tiyatroya vs.giderken bırakılır çocuk sonuçta yaşına uygun olmaz.
Ama restorana avm gayette gelebilir gezer arabasında yani.
Simdi soyledim. Sen rahat edeyim diye anneme bırak diyorsun bukadin ne zaman rahat edecek diyorum,dinlensin diyorum cevap yok

Back
X