- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosan mi diyorsun?Nefret ediyorum böyle insanlardan. Çocuğuma şu muameleyi gösteren adamla 2 saniye aynı havayı solumak istemem. Çocuk yatılı kalsın bari annenizde. Bu ne saçmalık ya. Evliliğiniz nasıl hala sağlamda devam ediyor?
Boşan demiyorum ama bu düzende ilerleyen bir aile hayatında boşanma düşünülür diyorum. Ben düşünürdüm yani. Sizin evliliğiniz 2 kişilik değil ki. Ailenin en muhtaç, en sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olan bireyini dışlama söz konusu. Adamın yapamadığı o babalık bile soğutur beni. Siz hiç uzaklaşmadınız mı, ayrılmayı düşünmediniz mi?Bosan mi diyorsun?
İkinciden sonra biraz daha başlıyor babalık duygusu bazı erkeklerde. Yani bizde öyle olmuştu, ilk oğlumda aynen öyleydi eşim ikinci çocukla beraber baba olmayı öğrendi birazBenım esim de benzer sekilde davranıyor bazen ustelık oglumuz 9 yasında ve anlıyor herseyı ama ben evladımı kesinlikle dıslamasına izin vermem gerketıgı yerde esimı karsıma alırım. Bu durum Bı anne ıcın cok uzucu ve yıpratıcı ama hersey konusacak halloluyo bizimkisi kucucuk cocuha kuser konusmaz cocukla cocuk oluyor sımdı ikinci olacak insallah diyorum ayrım yapmaz.