• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

Nefret ediyorum böyle insanlardan. Çocuğuma şu muameleyi gösteren adamla 2 saniye aynı havayı solumak istemem. Çocuk yatılı kalsın bari annenizde. Bu ne saçmalık ya. Evliliğiniz nasıl hala sağlamda devam ediyor?

Oğlan lafına ben de sinir oldum. Sanki komşu cocuğundan bahseder gibi. İnsan evladına öyle mi der

Bende çalışan bir anneyim.Ne akşam ne de haftasonu hiç bırakmadım,bırakamam da.Gerekirse hiçbiryere de gitmem.Sen doğru yoldasın,bildiğinden şaşma.Eşin babalık vasfına uygun değil.

Nefret ediyorum böyle insanlardan. Çocuğuma şu muameleyi gösteren adamla 2 saniye aynı havayı solumak istemem. Çocuk yatılı kalsın bari annenizde. Bu ne saçmalık ya. Evliliğiniz nasıl hala sağlamda devam ediyor?
Bosan mi diyorsun?

Bosan mi diyorsun?
Boşan demiyorum ama bu düzende ilerleyen bir aile hayatında boşanma düşünülür diyorum. Ben düşünürdüm yani. Sizin evliliğiniz 2 kişilik değil ki. Ailenin en muhtaç, en sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olan bireyini dışlama söz konusu. Adamın yapamadığı o babalık bile soğutur beni. Siz hiç uzaklaşmadınız mı, ayrılmayı düşünmediniz mi?

Eşinize annem iş saatleri dışında bakmak istemiyor deyin mesela, yada annenizle konuşun durumu para alsın anne böyle olursa eşim çocuğumuza daha iyi ısınır deseniz nasıl olur. Olmadı bir aile danışmanı yardımı alın derim.

Allah aşkına şu forumda erkeklerden tiksindim.Bunlardan baba falan olmazmış da işte kadınlarımız el mahkum çekiyor bunları.Çocuk büyüyüp adam olunca da sahip çıkar aslan oğlum ben büyüttüm diye.

Malesef benim kocamda oyle cok hareketli oglum sözde dinliyo yerine gore rahat etmek icinmis zaten ben ilgileniyorum ama hep ayni sey kuzeyi birakalim bende zaten o eglensin diye gezelim istiyorum o gelmesse bende gelmem diyorum beraber gidiyoruz mecburen

15 yillik evliyim birisi 12 yasinda digeri 5 yaşında iki oğlum var heryere onlarla gideriz her hafta sonu gezeriz asla kimseye birakma luksumuz olmadi gurbetteyiz çünkü senelerce sinemaya gitmedik hastaneye bile 4 umuz beraber gidiyoruz ben serumla yatarken onlarda yani basimda beni bekliyolar hicbiryerde de rahatimiz bozulmuyor aksine daha eglenceli zaman geciriyoruz bana esiniz biraz sorumsuz gibi geldi kesinlikle tenbellikten cocugun pesinde dolanmayim keyfime bakayim diye dusunuyor ya anneniz olmasaydi mutlaka yanliz gezmeyi tercih edip sizi yanliz birakacakti cocuk sizin cocugunuz birlikte gezmeye zaman gecirmeye onunda ihtiyaci var esinizle bu konuyu konusmalisiniz ben küçük oglum 1 yasindayken tatile gittim bir gun esim uyuttu odada yaninda kaldi ben havuzdaydim 1 gün o gayette rahat ettik ve eglendik madem cocugunuzu hicbiyerde istemiyor yapmasaydi hic

Maalesef erkekler çocukla bi yere gitmek istemiyor
Onlara göre küçük çocuk ayak bağı!!
Hadi arada böyle bi istekte bulunabilir M sürekli demesi hoş değil
Netice de onun da evladı
Anneniz doğurmadığına göre sürekli bakmaya da mecbur değil :KK12:

Bir çocuğumuz olsun die 40 takla atıyoruz.
Neler neler, ne tedaviler.
Eşimin bir çocuğumuz olsun die hüzünlü bakışları, benim uğraşlarım.
Tedavilerden elde edilen embriyolar bize umut oluyor.
Böyle şeyler okuyunca çok hüzünleniyorum.
İnanın ağladım, eşinize söyleyin bir gün tüp bebek bölümüne gitsin orda insanları dinlesin ne mücadeleler ne ameliyatlar ne paralar, ne dualar, ne göz yaşları çocuğunuzun kıymetini bilsin.
O rabbimin bı emaneti size...

Bencillik başka birşey değil. Eşim, kediler sıkılmıştır diye akşam koşa koşa eve gidiyor. Seviyor adam kedileri özlüyor. Sizin eşiniz zorlamadan oğluyla bağ kuramayacak demek ki. İş saatleri dışında annenize çocuğu bırakmanın söz konusu olmadığını bi kere netleştirin kadına da yazık. Hafta sonlarını ailecek geçirmek istediğinizi oğlanı bırak tatavası yaparsa o zaman kendisinin yalnız kalacağını anlatın. Ha bunu da fırsata çevirir iyice bekar gibi vakit geçirmeye başlarsa da zaten biz aile olabildik mi diye sorgulamaya başlarsınız

Benım esim de benzer sekilde davranıyor bazen ustelık oglumuz 9 yasında ve anlıyor herseyı ama ben evladımı kesinlikle dıslamasına izin vermem gerketıgı yerde esimı karsıma alırım. Bu durum Bı anne ıcın cok uzucu ve yıpratıcı ama hersey konusacak halloluyo bizimkisi kucucuk cocuha kuser konusmaz cocukla cocuk oluyor sımdı ikinci olacak insallah diyorum ayrım yapmaz.

Ben şeyi anlamadim aksamdan beri bir lokma yedim demişsiniz. Çocuk uslu ise nasil bir lokma yediniz ki? Bir de eşiniz çocuğu başta istemiyor muydu?

Benım esim de benzer sekilde davranıyor bazen ustelık oglumuz 9 yasında ve anlıyor herseyı ama ben evladımı kesinlikle dıslamasına izin vermem gerketıgı yerde esimı karsıma alırım. Bu durum Bı anne ıcın cok uzucu ve yıpratıcı ama hersey konusacak halloluyo bizimkisi kucucuk cocuha kuser konusmaz cocukla cocuk oluyor sımdı ikinci olacak insallah diyorum ayrım yapmaz.
İkinciden sonra biraz daha başlıyor babalık duygusu bazı erkeklerde. Yani bizde öyle olmuştu, ilk oğlumda aynen öyleydi eşim ikinci çocukla beraber baba olmayı öğrendi biraz

Evde nasıl peki cocuguna karsı? Cunku benımkıde dısarda istemez zor oluyo diye (sirtinda tasiyo sanki). Her neyse evde pek ilgili pek düskündür

Back
X