Oglun cok cirkin olmus

Ya nasil kiskanc bir zihniyet bu. esra gk esra gk Kim bu fotodaki dünya tatlisi bebise cirkin diyebilir ki. Maşallah subhanallahh Allah bagışlasın :KK200:

Dun konunu okudum bu gun basima geldi... Oglum 6. Ayina girecek duqune gittik esimin halasnin kizi oglumu ilk defa gordu kayinwalidemin kucaqindaydi oglumda bu kimseye benzemiyo cirkin kaderi guzel olur ins gbi bise dedi densiz ya bunlarin beynini kusa wersen kus ters ucacak ne war beyinlerinde bilmiyorum kendide paspalin teki kurban olasica cocuqu olmuyomus olmasn zaten 6 aylik cocuqa cirkin diyen zihniyetin cocuqu we masallah oglunuz cook tatli biir bebek

Dun konunu okudum bu gun basima geldi... Oglum 6. Ayina girecek duqune gittik esimin halasnin kizi oglumu ilk defa gordu kayinwalidemin kucaqindaydi oglumda bu kimseye benzemiyo cirkin kaderi guzel olur ins gbi bise dedi densiz ya bunlarin beynini kusa wersen kus ters ucacak ne war beyinlerinde bilmiyorum kendide paspalin teki kurban olasica cocuqu olmuyomus olmasn zaten 6 aylik cocuqa cirkin diyen zihniyetin cocuqu we masallah oglunuz cook tatli biir bebek

Yaa kiskanmis iste gercekten kalbi cürük insanlar sadece anne babalari cocugu ile vurmaya calisirlar Allah islah etsin

Bence cok ciddiye almis esinde sende ya.
Ilk mesajini gordum tabi daha sonrakileri okumadim.
Ama bence olay sirf bi sac modelinden, alisik olmadigi bi kiyafetten yada o an degisik bi yuz ifadesinden ibarettir.

Oglunuz kac yasinda?

Gerçek mi bunlar yaa:KK57: bu kadar kötü mü insanlar!!!! Bir bebek hakkında nasıl böyle yorum yaparlar... Yani çirkin kelimesi ironidir dedim ama kafası yamuk sarmadınız mı ne demek:KK57: tebrik ediyorum sakinliğinizden dolayı, kolundan tuttuğum gibi kapıya atardım o densizi herhalde!
Oğlum henüz 4 aylıktı hiç bir şeyin farkında değildi diye takmadım kafama onların beğenmediği dönemde oğlum gerçekten çok çok tatlı uzun saçlı tontik bi bebekti kişi kendisini görür ya karşıdakine bakıp bunun için fazla sallamadım :)

Yaa kiskanmis iste gercekten kalbi cürük insanlar sadece anne babalari cocugu ile vurmaya calisirlar Allah islah etsin
Amiin kalbi kotu insanlardan korusun Allahm hic bi anne baba cocuquyla boyle vurulmaz warsa derdin kisinin kendisiyle hallet ufacik cocuqu niye katarsin ki Hayir bide gercekten cirkin olsa sanane yani Allah wergisi napcaz sen cirkin dedin diye insanlar ewlatlarini mi sewmiycek hic tii ye almamak lazimda sizde benim gibi takintilisinz anlasilan kadinin yuzu aklimdN gitmiyoo:)

Hiçbir bebek çirkin degıldır de o çirkin bebekler az büyüyüp serpilince dunya güzeli oluyorlar :) çok şahit oldum bebekken zayıf kara kuru bebekler dunya tatlısı çocuk olmuş buyuyunce de çok yakışıklı ya da güzel oluyor kendı erkek kardesımde aşırı zayıf kara kuru bır bebekmış anneme hep çirkin bu çocuk derlermış , şimdi gören agzı acık bakıyo yakışıklı baya :)

Bence cok ciddiye almis esinde sende ya.
Ilk mesajini gordum tabi daha sonrakileri okumadim.
Ama bence olay sirf bi sac modelinden, alisik olmadigi bi kiyafetten yada o an degisik bi yuz ifadesinden ibarettir.

Oglunuz kac yasinda?

Esim hic tailmadi bende aslinda. Ama insan sinir oluyor iste. Niye cocugunlan anneyi babayi vurmaya calisir bir insan?. Oglum daha bebek 18 aylik

Esim hic tailmadi bende aslinda. Ama insan sinir oluyor iste. Niye cocugunlan anneyi babayi vurmaya calisir bir insan?. Oglum daha bebek 18 aylik

Bende akrabalarimin cocuklarina " ay sen nasil cirkin biseysin boyle" diye gulumserim, severim operim. Cirkin olan birisini neden opesim gelsinki? Kacinmam bu kelimeden cunku aslinda tamda tersini soylemek isterim. Mesela ablamin ogluna hep " dayinin adi ne teyzem?" Diye sorarim. 2 yasindaki yigenim " cirkin dayi" der. Ben ogrettim. Oysaki erkek kardesimle yolda yururken bi bakan kiz yine bakiyor ardindan. Yakisikli derler kardesime. Belkide sizi kendisine yakin gordugu icin " ay cirkin sey"demistir oglunuza. Eger tabi burnunu kivirarak " cirkin sey" demisse is degisir. O anki soyleme tarzi onemli.

Ben kadının cidfi anlamda çirkin dediğini düşünmüyorum. Bazı insanlar küçük çocuklara nazar değmesin diye çirkin diyorlar.
Eğer ki ciddi olacak kadar tuhaf biriyse ve bir daha derse "evet yenge sonunda sana benzedi" dersiniz.

Back
X