- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi Ilkbahar38
Ya nasil kiskanc bir zihniyet bu.
esra gk
Kim bu fotodaki dünya tatlisi bebise cirkin diyebilir ki. Maşallah subhanallahh Allah bagışlasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun konunu okudum bu gun basima geldi... Oglum 6. Ayina girecek duqune gittik esimin halasnin kizi oglumu ilk defa gordu kayinwalidemin kucaqindaydi oglumda bu kimseye benzemiyo cirkin kaderi guzel olur ins gbi bise dedi densiz ya bunlarin beynini kusa wersen kus ters ucacak ne war beyinlerinde bilmiyorum kendide paspalin teki kurban olasica cocuqu olmuyomus olmasn zaten 6 aylik cocuqa cirkin diyen zihniyetin cocuqu we masallah oglunuz cook tatli biir bebek
Oğlum henüz 4 aylıktı hiç bir şeyin farkında değildi diye takmadım kafama onların beğenmediği dönemde oğlum gerçekten çok çok tatlı uzun saçlı tontik bi bebekti kişi kendisini görür ya karşıdakine bakıp bunun için fazla sallamadım :)Gerçek mi bunlar yaabu kadar kötü mü insanlar!!!! Bir bebek hakkında nasıl böyle yorum yaparlar... Yani çirkin kelimesi ironidir dedim ama kafası yamuk sarmadınız mı ne demek
tebrik ediyorum sakinliğinizden dolayı, kolundan tuttuğum gibi kapıya atardım o densizi herhalde!
Amiin kalbi kotu insanlardan korusun Allahm hic bi anne baba cocuquyla boyle vurulmaz warsa derdin kisinin kendisiyle hallet ufacik cocuqu niye katarsin ki Hayir bide gercekten cirkin olsa sanane yani Allah wergisi napcaz sen cirkin dedin diye insanlar ewlatlarini mi sewmiycek hic tii ye almamak lazimda sizde benim gibi takintilisinz anlasilan kadinin yuzu aklimdN gitmiyoo:)Yaa kiskanmis iste gercekten kalbi cürük insanlar sadece anne babalari cocugu ile vurmaya calisirlar Allah islah etsin
Bence cok ciddiye almis esinde sende ya.
Ilk mesajini gordum tabi daha sonrakileri okumadim.
Ama bence olay sirf bi sac modelinden, alisik olmadigi bi kiyafetten yada o an degisik bi yuz ifadesinden ibarettir.
Oglunuz kac yasinda?
Esim hic tailmadi bende aslinda. Ama insan sinir oluyor iste. Niye cocugunlan anneyi babayi vurmaya calisir bir insan?. Oglum daha bebek 18 aylik