Oglun cok cirkin olmus

Böyle birşey Nuh peygamberimizin başından geçmiş. Nuh peygamberimiz yolda yürürken bi köpek görmüş ve içinden geçirmiş ne kadar çirkin bi köpek diye sesli bile düşünmemiş . Allah(c.c) demiş ki yaratabiliyorsan sen daha güzelini yarat. Allah ın yarattıgına çirkin denmez. Bnde bebekleri ay ne kadarda çirkin bi bebek diye severim ama aslında çok güzaller sırf nazar deymesin diye öylw derim:)

Çok da güzel bir oğlunuz var.

Yaşından dolayı kadının böyle birşey demesi garip gelmiş olabilir ama emin olun o yaşta kadın çocuğun güzelliğini kıskanmış olabilir. Bazı insanların içi böyle kirli olabiliyor gerçekten. Karşılaşırsanız yanında güzel oğlum, yakışıklı oğlum benim diye sevin. Hatta dimi yenge çok yakışıklı benim oğlum deyin. Ya onaylar ya da aynı lafı eder. O zaman siz de ağzının payını verirsiniz.

Merhaba hanimlar

Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.

Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.

Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
Kesinlikle bir daha evine gitme ve bekle yolda karsilasmayi bekle yanina git ve laf cak yoksa hep ezilen sen olursun benim oglumun adiyla dalga gecti üstelik peygamber ismi düsün bir sürü kavga cikardim pisman da deilim git yanina bazi insanlarin kalpleri cirkin senin gibi de bir daha böyle hadsizlik yaparsan akraba dinlemem haddimi asarim de sana laf atarsada ben uyariyorum sen düsün de

Benim anlamadığım kötü niyetle ve ciddi bir şekilde söylediğinden nasıl bu kadar emin oldunuz ?

Genelde çocukların sevimliliğini ve tatlılığını belirtmek için kullanılır bu " çok çirkinsin,çok çirkin olmuşsun" vs.

Benim anlamadığım kötü niyetle ve ciddi bir şekilde söylediğinden nasıl bu kadar emin oldunuz ?

Genelde çocukların sevimliliğini ve tatlılığını belirtmek için kullanılır bu " çok çirkinsin,çok çirkin olmuşsun" vs.
ben de bunu vurgulamıştım ama konu sahibi o kadının kötü niyetli olduğuna inanıyor kesinlikle sanırım.
bu ihtimali düşünmüyor hiç anlaşılan.
ben cevap alamadım ondan:))

ben de bunu vurgulamıştım ama konu sahibi o kadının kötü niyetli olduğuna inanıyor kesinlikle sanırım.
bu ihtimali düşünmüyor hiç anlaşılan.
ben cevap alamadım ondan:))

Ilk sayfalarda da yazan oldu. Bende dedim eger öyleyse allah beni affetsin. Ama bazi insanlari taniriz ya hani neyi hangi niyetle söylediklerini anlariz öyle oldu. Anladinizmi nedemek istedigimi? Esim nerdeyse yengesinin elinde büyüdü ve neyi nasil söyledigini bildigini düsünüyorum.
Cevap yazamadim cünkü müsafirim vardi kusura bakmayin

Ilk sayfalarda da yazan oldu. Bende dedim eger öyleyse allah beni affetsin. Ama bazi insanlari taniriz ya hani neyi hangi niyetle söylediklerini anlariz öyle oldu. Anladinizmi nedemek istedigimi? Esim nerdeyse yengesinin elinde büyüdü ve neyi nasil söyledigini bildigini düsünüyorum.
Cevap yazamadim cünkü müsafirim vardi kusura bakmayin

sen ona bakma.. oğlun büyüyünce çok yakışıklı çocuk olur.. o zaman yengesi ayy ne yakışıklı olmuş bölee der... Çirkin ördek yavrusunun hikayesi vardi bilirsin:)

Evet biliyorum canim olsun ne istedigini desin ama cocugum yaninda demesin kendi cocuklarini da doldurmasin öyle

Kaç yaşında oğlun? Hadsizlik etmiş. Aranıza mesafe koyun bu kadar negatif düşünen kişilerle.
Çocuk anlayıp etkilenmemiştir inşallah.

Oyyy kurban olsun o çirkin sevimli dünya tatlısı oğluşunuza :nazar::nazar: maşallah ona annesi..
Hiç kafanızı takmayın bile,ağzı olan konuşur maalesef..
Evet haklisin kafamada takmadim üzülmedim. Ama bir cocugu cirkin bulursan tamam ama bunu niye babasina dersin yani anlam veremedim buna ve kendisini terbiyesiz buldum. Bak bende senin gibi severim yigenlerimi cirkin diye ama sevdigimi anlar herkes ayni senin yazdigin gibim ve yigenim su anda 4 yasinda ve ona asla öyle birsey demen cünkü akli eriyor üzülüp aglar birisi ona öyle derse

Kaç yaşında oğlun? Hadsizlik etmiş. Aranıza mesafe koyun bu kadar negatif düşünen kişilerle.
Çocuk anlayıp etkilenmemiştir inşallah.

Mesafeliyiz zaten oglum 18 aylik. Yengenin dediginden birsey anlamadi ama bunu ileride de yapar simdi bile öyle diyorsa. 6 ay icinde bir bebek nekadar cirkinlesebilirse artik onun gözünde

Back
X