Oglun cok cirkin olmus

Evet haklisin kafamada takmadim üzülmedim. Ama bir cocugu cirkin bulursan tamam ama bunu niye babasina dersin yani anlam veremedim buna ve kendisini terbiyesiz buldum. Bak bende senin gibi severim yigenlerimi cirkin diye ama sevdigimi anlar herkes ayni senin yazdigin gibim ve yigenim su anda 4 yasinda ve ona asla öyle birsey demen cünkü akli eriyor üzülüp aglar birisi ona öyle derse

Bazıları sevmek adına çirkin diyebilir bazen bende derim oda bildiğim birisiyse şayet..
Ama ciddi şekilde söylendiyse ayıp etmiş..

Bazıları sevmek adına çirkin diyebilir bazen bende derim oda bildiğim birisiyse şayet..
Ama ciddi şekilde söylendiyse ayıp etmiş..
Çocuklar konusunda çok hassasim. Büyük ayıp ve densizlik etmiş yengeniz. Çirkin çocuk yoktur , onlardaki masumlugu, safligi göremeyen fesat kalpler vardır.Yengenizin yüzünün güzelligini bilemem ama kalbinin çirkinliğin aşikar. Boyle degersiz insanlara da caninizi sikmayin.Allah herkesin yavrusunu anne babasina bagislasin.

Merhaba hanimlar

Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.

Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.

Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?

Neden oglunuz cirkin olsun ki yaa bence saka yapmistir hani kucuk cocuklari kizdirmak icin denir yada tam tersi tatli bebekler yuzunu burusturunca denir. Akli basinda biri cocuga cirkin demez yani esiniz erkek oldugundan bu soylenme seklini anlamamis olabilir mi ? Bu yenge normalde vukuatli dengesiz birimidir ?
Cocugunuza neden cirkin gorunebilir diyorsunuz onuda anlamadim ? Cocugun bir rahatsizligimi var ? Oyle bile olsa kimin haddine cocuga cirkin demek ?
Boyle birseyi ciddi anlamda diye birisidir asil dunyanin en cirkini.

Çocuklar konusunda çok hassasim. Büyük ayıp ve densizlik etmiş yengeniz. Çirkin çocuk yoktur , onlardaki masumlugu, safligi göremeyen fesat kalpler vardır.Yengenizin yüzünün güzelligini bilemem ama kalbinin çirkinliğin aşikar. Boyle degersiz insanlara da caninizi sikmayin.Allah herkesin yavrusunu anne babasina bagislasin.

Konu sahibi diye bana yazmışsınız..

Mesafeliyiz zaten oglum 18 aylik. Yengenin dediginden birsey anlamadi ama bunu ileride de yapar simdi bile öyle diyorsa. 6 ay icinde bir bebek nekadar cirkinlesebilirse artik onun gözünde

İçinin çirkinliğidir o..
Allah islah etsin bunları..

Oğlum 4 aylıkken arkadaşım ve annesi gelip baya baya yorum yapmışlardı ayy nasıl çirkin bu çocuk kafası da yamuk bezle sarmadın mı cılız da bir şey falan da filan annem ve ben şoklar içinde dinledik Allahın takdiri melek o daha dedik :63: Çok da kafaya takılmaması kanaatindeyim 18 aylıkmış şükür eğer farkedeceği yaşta söylerse o zaman uyarılmalı. Çocukken ay nasıl kara kuru bi şeysin sen dediklerinde çok ağlardım yazık üzmesinler çocukları:anne:

valla ciddi ciddi çirkin dediyse, kurban ol sen benim oğluma derdim ben, çüş yani kimin haddine başkasının çocuğuna çirkin vs. demek... eşin niye haddini bildirmemiş

18 aylık bir bebek Nasıl çirkin olabilir ki? Olamaz yani.. Eşiniz kadının ironi yaptığını anlamamış olabilir mi? Valla ben de küçük yeğenimi çirkin diye seviyorken ablası olacak bızdığım geldi çirkin değil benim kardeşim diye bana kızdı :KK70:

Belki eşiniz de anlamamıştır çok mantıksız çünkü.

Oğlum 4 aylıkken arkadaşım ve annesi gelip baya baya yorum yapmışlardı ayy nasıl çirkin bu çocuk kafası da yamuk bezle sarmadın mı cılız da bir şey falan da filan annem ve ben şoklar içinde dinledik Allahın takdiri melek o daha dedik :63: Çok da kafaya takılmaması kanaatindeyim 18 aylıkmış şükür eğer farkedeceği yaşta söylerse o zaman uyarılmalı. Çocukken ay nasıl kara kuru bi şeysin sen dediklerinde çok ağlardım yazık üzmesinler çocukları:anne:
Gerçek mi bunlar yaa:KK57: bu kadar kötü mü insanlar!!!! Bir bebek hakkında nasıl böyle yorum yaparlar... Yani çirkin kelimesi ironidir dedim ama kafası yamuk sarmadınız mı ne demek:KK57: tebrik ediyorum sakinliğinizden dolayı, kolundan tuttuğum gibi kapıya atardım o densizi herhalde!

Neden oglunuz cirkin olsun ki yaa bence saka yapmistir hani kucuk cocuklari kizdirmak icin denir yada tam tersi tatli bebekler yuzunu burusturunca denir. Akli basinda biri cocuga cirkin demez yani esiniz erkek oldugundan bu soylenme seklini anlamamis olabilir mi ? Bu yenge normalde vukuatli dengesiz birimidir ?
Cocugunuza neden cirkin gorunebilir diyorsunuz onuda anlamadim ? Cocugun bir rahatsizligimi var ? Oyle bile olsa kimin haddine cocuga cirkin demek ?
Boyle birseyi ciddi anlamda diye birisidir asil dunyanin en cirkini.

Ben cocugum cirkin görünebilir dedim. Eger baskasi cirkin görüyorsa ben bunu kafama takmam genel anlamda söylemek istedim. Oglum cirkin olsa bile sanane. Öyle demek istedim ama yanlis anlayanlar oldu. Ben oglumu oldugu gibi seviyorum. Dünyadaki en güzel varlik oglum dur benim icin. Eminim her anne baba icin bu böyledir herkesin cocugu kendine güzel. Ama herkesinde bakis acisi güzellige farkli. Ben asla bir cocugun annesine demem senin cocugun cirkin ya öyle birsey deniri hic. Yenge biraz dengesiz düsünmeden konusan biri

18 aylık bir bebek Nasıl çirkin olabilir ki? Olamaz yani.. Eşiniz kadının ironi yaptığını anlamamış olabilir mi? Valla ben de küçük yeğenimi çirkin diye seviyorken ablası olacak bızdığım geldi çirkin değil benim kardeşim diye bana kızdı :KK70:

Belki eşiniz de anlamamıştır çok mantıksız çünkü.

O ihtimali de düsündüm esime de sordum oda ciddi oldugunu söyledi... eger gene de kadin saka yaptiysa ya da nazara inandigi icin öyle dediyse allah affetsin...

Ilk sayfalarda da yazan oldu. Bende dedim eger öyleyse allah beni affetsin. Ama bazi insanlari taniriz ya hani neyi hangi niyetle söylediklerini anlariz öyle oldu. Anladinizmi nedemek istedigimi? Esim nerdeyse yengesinin elinde büyüdü ve neyi nasil söyledigini bildigini düsünüyorum.
Cevap yazamadim cünkü müsafirim vardi kusura bakmayin
Tabi siz taniyorsunuz sonucta.
Yenge gunahsiz bir masuma ciddi ciddi cirkin diyebilecek kadar fesat ve kotu kalpliyse artik o insana dencek bisey yok.
Suurusuzdur zira kendisi.
Irtibati koparmaniz gerekir bu durumda.
Ama esin onun elinde buyumusse esine de mi hic sevgisi yok ta agzindan bu kelime cikabilmis.
Bilmiyorum bence nazar degmesin diye agiz aliskanligindan da kaynakli o anlik boyle bir kelime soylemis olma ihtimali de var sonucta.

O ihtimali de düsündüm esime de sordum oda ciddi oldugunu söyledi... eger gene de kadin saka yaptiysa ya da nazara inandigi icin öyle dediyse allah affetsin...
Canım bencede şaka yapmıştır.bizim toplumda genelde nazar filan olmasın diye çirkin diye sevilir bebekler.bende öyle severim.hatta kendi oğlumu bile öyle seviyom.ama annem çirkin diye sevince anne ciddimi diyon diyom.öyle anlıyoz başkası deyince heralde.

Nefret ediyorum böyle insanlardan yaa geçende aynısı bana oldu bi komşu çevirdi oğlum kucağımda 'buda sana dünyanın en güzeli geliyo heralde kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş' diyo. Dicem sanane be amca olmuyo ama. Görende bunları dünyanın en güzel çocuğu olduğunu falan zanneder. Tiplere baksan rüyada görsen ödün kopar tövbe yarabbi yaa

Nefret ediyorum böyle insanlardan yaa geçende aynısı bana oldu bi komşu çevirdi oğlum kucağımda 'buda sana dünyanın en güzeli geliyo heralde kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş' diyo. Dicem sanane be amca olmuyo ama. Görende bunları dünyanın en güzel çocuğu olduğunu falan zanneder. Tiplere baksan rüyada görsen ödün kopar tövbe yarabbi yaa
Resimdeki oğlunsa canım dur bende çirkiiinnn deyim maşşallah çok şeker benim oğluşuma benziyo:nazar:

Resimdeki oğlunsa canım dur bende çirkiiinnn deyim maşşallah çok şeker benim oğluşuma benziyo:nazar:
Teşekkür ederiiiiz biraz fotojenik olduğumuz doğrudur. Normaldeki güzelliğimiz resimdekinin 2 3 tık altında. Anneler biliyo çocuklarının nası olduğunu ama başkasından çirkinliğini duyunca cinler tepede fink atıyo işte

Teşekkür ederiiiiz biraz fotojenik olduğumuz doğrudur. Normaldeki güzelliğimiz resimdekinin 2 3 tık altında. Anneler biliyo çocuklarının nası olduğunu ama başkasından çirkinliğini duyunca cinler tepede fink atıyo işte
Dünyada bitane güzel çocuk varmış oda herkesin kendi çocuğuymuş.allah hepsine uzun ömür versin acılarını göstermesin.

Back
X