- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
Malesef insanlar her zaman düşünüp, taşınıp sözcüklerini tartıp konuşmuyorlar. Masum tertemiz bir bebeği çirkin görebilmek için nasıl bi bakış tarzı geliştiriyorlar bilmiyorum. Anlamıyorum.
Henüz bebeğiniz küçük bile olsa bence çevrenizdekilerin çocuğunuza laf söyletmesine müsaade etmeyin. Böylece evladınızın özgüveni yerinde olur ve size de her zaman güvenir. Hem de bugün laf söyleyen yarın da söyler yani arkasını alamazsınız. Biri benim çocuğuma kötü bi laf etse ben bizzat çocuğumdan özür diletirdim mesela.
Belki daha tuhaf ve çirkin ithamlarla karşılaşacaksınız bebeğiniz byüdükçe, bunlara hazırlıklı olun ve sakın sessiz kalmayın. Kavga etmenize gerek yok sadece haddini bildirin.
böyle insanların enerjinizi emmesine izin vermeyin lütfen, enerjinizi bebeğinize ayırın.
Kolaylıklar diliyorum.
Yazdiklarinla haklisin. Cocugun özgpvenini sarsitiyorlar. Benim yanimda bir kere dese öyle birsey kesinlikle cevabini verecegim. Ama benim yanimda söylemedi ondan birsey demicen simdilik zateb uzun zamandan beri glrmesim fazla samimi olmadigim biri. Ama bayramda kesinlikle görecegim onu ozaman tavrina bakacagim. Zaten kendisi benide cirkin buluyor bunu da biliyorum. Ogluma laf söyletdirmiyorum zaten kimseye. Kimsede bugüne kadar böyle birsey demedigi icin sasirdim acikcasi