Oglun cok cirkin olmus

Bizim ailede de var böyle bir uzak akraba her gördüğüne kulp takar. Küçük çocukmuş, ergenlikteymiş hiç umursamaz. Benim bir ara dişlerim çarpıktı bana naber kız çarpık diş derdi manyak, kuzenim şişmandı her gördüğünde iyice şişkolaşmışsın az ye az derdi. İkimiz de o zamanlar ergendik ve ruhumuzu yaralardı boş boğazlığıyla. Sonra başka şehirde üniversiteye gittim ben de kilo aldım geldim. Bana da benzer bir laf söyledi. Artık dayanamadım. Kendiniz güzellik yarışmasında jüri mi sanıyorsunuz? Sürekli o kıymetli fikirlerinizi söyleyip durmayın lütfen ben de gençlik fotoğraflarınıza bakınca içimden geçenler oluyor ama kırmamak adına susuyorum dedim. Annemler bana terbiyesiz dedi kızdılar ama sonuçta bir daha bana ve kuzenime salak salak konuşamadı. Böyle boş tiplere haddiniz bildirmek lazım seslerini kesmek lazım.
Ayrıca oğlunuz da pek şeker gayet de güzel maşallah

Ben guzelim de gerisini bilemem

Her konuda saçma bir yazıyla kendinizi belli etmenize ne demeli. Güzellik falan değişir de Allah kalıcı kusur vermesin. Yni çok güzel olup yine ne saçma sapan konuşuyor bu kadın demelerinden iyidir değil mi?
Ayrıca kime göre neye göre :KK66: Standart bir güzelliğiniz var işte, kıyas sevmem ama polemiğe girdiğiniz arkadaş size göre daha güzel ama hiç bir konuda kendi kendine övgüler yağdırmadığı için kimsenin onla sorunu da olmuyor. Haliyele kıskanmıyorlar. Herkes sizi kıskanıyorsa biraz da bu keskin üslubunuzdan. Bunu düzeltmeye bakın bence yoksa sokaktaki kızlarımızla aynı standartta bir güzelliğiniz var, çok farklı değilsiniz.

Merhaba hanimlar

Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.

Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.

Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?

eğer şu fotondaki senin oğluşunsa halt etmiş o yenge...

Yok artik benim oglum 6 aylik 9 kg biz sisko diye seviyoruz :)
Bide bakimsiz dedi he mi ???
Kadinin goz bakimini oracikta yapaydin en morundan :KK70:
:D :D
ben boyle ınsanların kıskanc oldugunu ve asagılık kompleksı oldugunu dusunuyorum
zaten allah cezalarını vermıs bıde ben ugrasmam :D

Eşiniz ses tonlamasından anlayamamış olabilir.kimse küçük bi çocuğa gerçek anlamda çirkin demez,tabi akli dengesi bozuk deilse...

başlığı görür görmez istemsizce fotonuza baktım da bu güzel yavruya mı çirkin demişler? annesi siz de "çirkin olabilir de..." filan demişsiniz. nesi çirkin yahu, şuna bak. masumcuk, tertemiz.

çocuğun çirkini mi olur zaten. Allah öyle bir güzel yaratıyor ki onları, pırıl pırıl bir cilt, tombik eller, minnacık ağız-burun. nasıl çirkin olacaklar? konuşmaları ile tavrı ile, ailesinin yetiştirmesi ile sevimsiz olan çocuk oluyor bazen, o kadar.

siz yine de şaka demiş gibi düşünün çünkü bu yavruya gerçekten şakadan denmiştir. yarın, öbürgün bi yerde gördüğünüzde aynı şeyi söylerse de o yengeye gözünün, gönlünün ne kadar çirkin olduğunu hatırlatırsınız.

bi de bi yorumlar var. Allah'ım, tam evlere şenlik. kendisini güzel sanan, merhametten, çocuk sevgisinden haberi olmayan şaşkınların, çok realist olduğunu sandıkları için yaptıkları yorumlar. değil bir çocuğa, yaratılan hiçbir şeye "çirkin" denmez. bi de yorumlarında "Rabbim, Allah'ım..." tripleri. geçin bunları hanımlar. Allah'ın yarattığı en masum canlıya çirkin demek, bunu savunmak kokuşmuşluğun göstergesidir. kimseye cevap vermiycem.

başlığı görür görmez istemsizce fotonuza baktım da bu güzel yavruya mı çirkin demişler? annesi siz de "çirkin olabilir de..." filan demişsiniz. nesi çirkin yahu, şuna bak. masumcuk, tertemiz.

çocuğun çirkini mi olur zaten. Allah öyle bir güzel yaratıyor ki onları, pırıl pırıl bir cilt, tombik eller, minnacık ağız-burun. nasıl çirkin olacaklar? konuşmaları ile tavrı ile, ailesinin yetiştirmesi ile sevimsiz olan çocuk oluyor bazen, o kadar.

siz yine de şaka demiş gibi düşünün çünkü bu yavruya gerçekten şakadan denmiştir. yarın, öbürgün bi yerde gördüğünüzde aynı şeyi söylerse de o yengeye gözünün, gönlünün ne kadar çirkin olduğunu hatırlatırsınız.

bi de bi yorumlar var. Allah'ım, tam evlere şenlik. kendisini güzel sanan, merhametten, çocuk sevgisinden haberi olmayan şaşkınların, çok realist olduğunu sandıkları için yaptıkları yorumlar. değil bir çocuğa, yaratılan hiçbir şeye "çirkin" denmez. bi de yorumlarında "Rabbim, Allah'ım..." tripleri. geçin bunları hanımlar. Allah'ın yarattığı en masum canlıya çirkin demek, bunu savunmak kokuşmuşluğun göstergesidir. kimseye cevap vermiycem.

Sagol yorumun icin. Sana katiliyorum baZi insanlar gercekden acik yakalamaya ve kalp kirmaya meyilli oluyor .
Ben oglum cirkin olabilir derken genellemenyapmak istedim tam diyecegimi anlatamadim ondan yalnis anlasilma oldu. Bir cocugun sac rengi kasi gözü burnunun sekli dudagin sekli su anda farkli olsaydi ben onu daha az ya da daha cok cirkin yada güzel bulmicaktim. Benim gözümde oglum en güzeli. Her anne baba icin böyle ve böyle olmasi da cok normal zaten.

pardon o kişi sizin eltinizmi oluyo ? eğer öyleyse kıskançlık tavan yapmış demektir gayette eli yüzü düzgün bi oğlunuz var Allah size bağışlasın :KK200:

Sagol canim
Hayir eltim degil. Esimin dedesinin kardesinin oglunun karisi. Yani kayinbabamin kuzeninin esi

dayanamıcam.... fiziksel olarak güzel bile olsanız, ağzınızı açtığınız an o güzellik gidiyor. bilin istedim....

Bu yorumu 40 bin defa begenmek isterdim. Bazi insanlar kendilerini güzel bulunca böyle ego tavan yapmis sekilde kendini demekki dünya lideri sanediyor. Güzel oldugu icin herkesi yargilayabilir el kadar bebeye cirkin de diyebilir. Yok öyle birsey

Kırk bir kere maşallah kuzuya :nazar::nazar::nazar: Kıskanmışlar resmen bu tatlı adamı.:anne:Karşılaştığınızda cevabını da verin. Eşinizin söylediği ortaya çıkacak diye de düşünmeyin bence. O sizin eşiniz, çocuk sizin çocuğunuz. Size söylemeyecekti de kime söyleyecekti? :KK51:

Dengesiz kadin, nerden bulmuş bu cureti!
Kizimin bebekliginde ben de yasadim buna benzer seyleri.
Kizimi bebekken bana hic benzetmediler, benzemiyoruz da zaten. Ve gercekten guzel bir bebekti. Gorenler hep 'ayyy cok guzeel, sizin kiziniz mi, ama hic benzemiyor'. Ya da ' bu guzelligin annesi kim' ben deyince suratta bir düşme, sasirma oluyordu. Hatta size hic benzemiyor ama bu cok guzel gibi laflar.
Kizimi kiskanacak halim yok elbette ama insanlar gercekten dengesiz. Birinin guzelligini ovmek icin digerini kotulemeye gerek yok. Bir defasında magazada dolasirken iki kadin tuttu kizimi ben biraz gerideydim, yine ayni laflarla seviyorlar. Ay annesi kim bunun bir bakayim falan dedi kadin hatta.esime dedim git sen al cocugu yine hayalkirikligina ugratmayayim milleti:KK53:

bır daha gorursenız bşı demeyın ama sıze bunu bır daha soylerse goren gozle alakalı dıyebılırsınız...

oğlun çok yakışıklıdır onu kıskanmıştır
yada çok yakışıklıdır nazar değmesin diye seni çirkin der
niyetine bağlı nekadar iyi bir yenge
Ayrıca salla gitsin sizin yanınızda tekrarı olursa ciddiyetine göre haddini bildirirsin.

Dengesiz kadin, nerden bulmuş bu cureti!
Kizimin bebekliginde ben de yasadim buna benzer seyleri.
Kizimi bebekken bana hic benzetmediler, benzemiyoruz da zaten. Ve gercekten guzel bir bebekti. Gorenler hep 'ayyy cok guzeel, sizin kiziniz mi, ama hic benzemiyor'. Ya da ' bu guzelligin annesi kim' ben deyince suratta bir düşme, sasirma oluyordu. Hatta size hic benzemiyor ama bu cok guzel gibi laflar.
Kizimi kiskanacak halim yok elbette ama insanlar gercekten dengesiz. Birinin guzelligini ovmek icin digerini kotulemeye gerek yok. Bir defasında magazada dolasirken iki kadin tuttu kizimi ben biraz gerideydim, yine ayni laflarla seviyorlar. Ay annesi kim bunun bir bakayim falan dedi kadin hatta.esime dedim git sen al cocugu yine hayalkirikligina ugratmayayim milleti:KK53:

Ayy terbiyesizler Alllah akil fikir versin bu insanlara. Ben oglumla sık sık gezerim insanlar yaslilar gencler almani türkü kizi erkegi hic fark etmez ogluma derler cok güzel yüzlü bir cocuk. Ben bir anne olarak buna sevinirim sadece ama havalanmam asla dememki herkes benim oglumu begendi cartdi curtdu. Disardaki insanlar oglumun yüzüne cirkin deseler ciddi anlamda bende karsidakina birsey derim. Ama fazla ilgilendirmez beni. Ama bunu diyen esimik yengesi cocuklariyla esimin kardesleriyle ayni kardes gibiydiler. Ve yengesi esimi kücüklügünden beri tanir elinde büyüdü nerdeyse. Gercekten bizim millet nerede ne diyecegini bilmiyor

Kırk bir kere maşallah kuzuya :nazar::nazar::nazar: Kıskanmışlar resmen bu tatlı adamı.:anne:Karşılaştığınızda cevabını da verin. Eşinizin söylediği ortaya çıkacak diye de düşünmeyin bence. O sizin eşiniz, çocuk sizin çocuğunuz. Size söylemeyecekti de kime söyleyecekti? :KK51:

Orasi da dogru ama benim agzim zaten laf yapmazki insanlara agzimi acio laf yapistiramiyorum. Benim yanimda birsey derse oglumun görünüsü hakkinda bende onu ince yerinden vuracagim

Senin yanında söylerse öyle cevap ver bence, kendini nimetten saymasın!

Şaka olarak bile söylese hiç hoş değil, heleki anlamaya başladıktan sonra güzeli çirkini..
Benim kızımı (2,5 yaşındaydı ozaman) yolda yaşlı bir nene çirkin diye sevmişti tamamen iyi niyetle; kızım yol boyu niye öyle dediğini sordu çok zoruna gitti eve gidince babnnesine ağlamıştı nene bana çirkin dedi diye. Yani çocuğa yazık onu kırıp üzüyorlar

Back
X