- 14 Eylül 2014
- 21.021
- 100.859
- 798
- Konu Sahibi Ilkbahar38
Bizim ailede de var böyle bir uzak akraba her gördüğüne kulp takar. Küçük çocukmuş, ergenlikteymiş hiç umursamaz. Benim bir ara dişlerim çarpıktı bana naber kız çarpık diş derdi manyak, kuzenim şişmandı her gördüğünde iyice şişkolaşmışsın az ye az derdi. İkimiz de o zamanlar ergendik ve ruhumuzu yaralardı boş boğazlığıyla. Sonra başka şehirde üniversiteye gittim ben de kilo aldım geldim. Bana da benzer bir laf söyledi. Artık dayanamadım. Kendiniz güzellik yarışmasında jüri mi sanıyorsunuz? Sürekli o kıymetli fikirlerinizi söyleyip durmayın lütfen ben de gençlik fotoğraflarınıza bakınca içimden geçenler oluyor ama kırmamak adına susuyorum dedim. Annemler bana terbiyesiz dedi kızdılar ama sonuçta bir daha bana ve kuzenime salak salak konuşamadı. Böyle boş tiplere haddiniz bildirmek lazım seslerini kesmek lazım.
Ayrıca oğlunuz da pek şeker gayet de güzel maşallah
Her konuda saçma bir yazıyla kendinizi belli etmenize ne demeli. Güzellik falan değişir de Allah kalıcı kusur vermesin. Yni çok güzel olup yine ne saçma sapan konuşuyor bu kadın demelerinden iyidir değil mi?
Ayrıca kime göre neye göre
Standart bir güzelliğiniz var işte, kıyas sevmem ama polemiğe girdiğiniz arkadaş size göre daha güzel ama hiç bir konuda kendi kendine övgüler yağdırmadığı için kimsenin onla sorunu da olmuyor. Haliyele kıskanmıyorlar. Herkes sizi kıskanıyorsa biraz da bu keskin üslubunuzdan. Bunu düzeltmeye bakın bence yoksa sokaktaki kızlarımızla aynı standartta bir güzelliğiniz var, çok farklı değilsiniz.
Ayrıca oğlunuz da pek şeker gayet de güzel maşallah
Ben guzelim de gerisini bilemem
Her konuda saçma bir yazıyla kendinizi belli etmenize ne demeli. Güzellik falan değişir de Allah kalıcı kusur vermesin. Yni çok güzel olup yine ne saçma sapan konuşuyor bu kadın demelerinden iyidir değil mi?
Ayrıca kime göre neye göre