Bunu oturup hepberaber fikir yürüterek yapmamız lazım sanırım:). Benim erkek arkadaşımın bir akrabası var kadın tam alttan laf sokmalı yüze gülmeli tiplerden. Erkek arkadaşımla aramın çok iyi olduğu zamanı kollayıp konuyu açmıştım. Hiç onları kötülemeden aksine çok sevdiğimi ama bazı konularda üzüldüğümü belirterek Onlar senin ailen hayatım boyunca başımın üstünde yerleri var. Benim ağzımada s..salar ben hiç birşey yapmam. Sadece senin benim ne hissettiğimi biliyo olman bana yeter. Kız (o akrabası olan) birşey derse sana gizliden göz kırpıcam bizim gizli haberleşme yöntemimiz olsun sdc beni anla diye gör istiyorum diyip gülümseyip ortamı hiç germeden konuyu kapattım. Birazda fazla iyi niyetli iki tutamda ezik konuşup ona korunması gereken kız sorumluluğu yarattım. O günden sonra en son aman ne alaka ne laf sokması dien adama, kız her laf soktuğunda birşey yaptığında sdc işaret ettim. Kıza ise hiçbirşey yapmadım gülümsedim laf soksada. Erkek arkadaşımada kızgın değil üzgün olduğumu belli ettim sdc. Benim her işaretimde Olayları sıcağı sıcağına kendi görünce algıları açılmaya başladı. Şuan o biliyor ki gerçekten de öyle kadınlar arasında yarışlar kıskançlıklar olabiliyor ve ben nolursa olsun birşey yapmayacağım ve onlar yapsada en fazla gülüp oturacağım. Sana öyle geliyordur yapmaz vs diyen sevgilim en son bana o kızla bidaha görüşme boşver terbiyesiz kıskanç, ben eşiyle kendim görüşürüm kimse benim sevgilime öyle yapamaz diyordu. Bi kez daha bu olay olduğunda yanındaki kadına laf edilen erkeklik gururuyla bir daha şakasına bile laf sokmayın ona , istemiyorum dedi herkesin içinde. Siz ailesini daha çok başınızın üZerine koydukça karşı taraftan kötü bir şey geldiğinde o kız sizi başının üzerinde tutuyor hep sizin için iyi bahsediyor sizin ettiğiniz lafa bakın algısı oluşuyor sanırım erkeklerde. Bende isterdim kıza lafı anında yapıştırayım, sevgilime gidip kızı şikayet edip istemiim ama o zaman en başından milletle anlaşamayan kız olurdum. Sonuçta konu aile olunca insan pozitifliğini kaybedebiliyor. Uzun ve karışık oldu demek istediğimi tam anlatamamış olabilirim