Oğluna kız beğenen anneler

Ben 23 yaşında İzmire atandım..(oğullarının İzmire tayin görmesi için ) beni tanımayan..aslında ailemi bilmeyen..benim varlığımdan bile haberi olmayan kişiler "şu binada öğretmen bekar kız varmış..o binada oturan tanıdığınız biri var mı ?" diye parkta otururken bile anneme sormaya başladılar Annem "ben o tarafta oturmuyorum..biz şu tarafta oturuyoruz" demişti kadına

dediklerinizin haklılık payı çok herkes sizin gibi aşık olarak evlenmeyi tabiki ister ama ailelerin vesile olduğu çok güzel evliliklerde var

Annenizin yaptığı çok yanlış ve saygisizca. Benim annemde 20 yil onceydi.. deli gibi insan sanki bur daha kimse istemeye gelmezmiş gibi korkuyor der ve bu yüzden degerlendirmemi isterdi neredeyse her söyleyeni. Oysa ben güzel kibar iyi huylu bir kızdım. Yani sizin annenizde benim annemde Once kendiler bilecek kızlarının değerli olduğunu ve öyle herkese sunmayacak. Siz terbiyeli davrann zaten istemediginizi belli edersiniz
.

dediklerinizin haklılık payı çok herkes sizin gibi aşık olarak evlenmeyi tabiki ister ama ailelerin vesile olduğu çok güzel evliliklerde var
İki taraf da istiyorsa evet mantık evliliği de olur ama kız istemiyorken ailelerin zorlamasıyla olmaz. Zorla güzellik olmaz yani

sen de benim kafadansın. ben de anneme anne marketten elma mı alıyorlar diyodum.her anne çocuğu güzel bi yuva kursun ister bu bir gerçek ama senin fikrini almadan emrivaki yapması hoş değil cidden.

Sonucu ne oldu peki annenizin korktuğu gibi yalnız kaldınız mı? Benimki şimdi de tutturdu ben ölmeden sizin bir yaşıtlarınız gibi yuva kurduğunu göremeyeceğim heralde diye

sen de benim kafadansın. ben de anneme anne marketten elma mı alıyorlar diyodum.her anne çocuğu güzel bi yuva kursun ister bu bir gerçek ama senin fikrini almadan emrivaki yapması hoş değil cidden.
Erkek çocuğu annelerinde şöyle bir şey var ki özellikle maddi durumları iyiyse, sanıyorlar ki oğullarına isteyecekleri her kız onlar için deli olacak, anında kabul edecek. Bu elma seçer gbi kız seçmeye çalışma özgüveni buradan geliyor sanırım.

Yok evlendim 13 sene sonra bosandim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…